خسته نباشید خیلی عالیه
فقط با عرض شرمندگی ظاهرا این نرم افزاری که برای وب لاگ مورد استفاده است بعد از دانلود اجرا نمیشه
فکر کنم درست اپ نشده یک نگاهی بنداز
Printable View
خسته نباشید خیلی عالیه
فقط با عرض شرمندگی ظاهرا این نرم افزاری که برای وب لاگ مورد استفاده است بعد از دانلود اجرا نمیشه
فکر کنم درست اپ نشده یک نگاهی بنداز
سلام دوست مننقل قول:
یک نام کاربری و سریال از خودتون بزنید و ثبتش کنید.
هر چیزی که بزنید باهاش Register میشه.
یادتون باشه قبل اینکه این کار رو کنید کرک رو اجرا کنید.:20: :11:
مشکلی بود در خدمتم.
Shetab Farsi Negar 3.8
شتاب فارسی نگار، نرم افزاری است برای فارسی نویسی در محیط های گرافیکی مانند Macromedia Flash, Corel Draw, 3D Max و به خصوص بهینه شده است برای محیط Adobe Photoshop. با شتاب فارسی نگار می توانید با انواع قلم ها مانند قلم های یونیکد، مریم، نویسه، پروین، IPT و حتی قلم های تولید شده توسط خودتان در محیط های گرافیکی فارسی بنویسید و یا آنها را به سادگی به یکدیگر تبدیل کنید. شتاب فارسی نگار همچنین دارای امکان شکستن جملات و کشیدن کلمات می باشد.
در حال حاضر روشهای متفاوتی برای فارسی نویسی در نرم افزارهای گرافیکی که قابلیت تایپ استاندارد فارسی را ندارند، وجود دارند. ویژگی منحصر به فرد شتاب فارسی نگار کار کردن با روشهای رایج موجود مانند مریم ، نویسه و IPT می باشد. همچنین با شتاب فارسی نگار می توانید با قلم های یونیکد مانند تیتر و زر در محیط Adobe Photoshop فارسی بنویسید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم فایل: 3.11 مگابایت
File Password: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Chalipa 1.1
محبوبترین نرم افزار نگارش خوشنویسی با خط زیبای نستعلیق فارسی آخرین نسخه آن چلیپا 2 میباشد که جدیدا وارد بازار شده و هنوز هیچ اثری ازش نیست. اما نسخه قبل از آن که 1.1 باشه کرک شده و میتونید همین الآن دریافتش کنید. بعد از دریافت نرم افزار و قبل از نصب آن اول میبایست Sentinel را که داخل بسته دانلود شده تان میباشد نصب کنید و سپس نرم افزار و بعد آنرا Patch کنید.
حجم فایل: 8.83 مگابایت
File Password: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hesabras 2006
نرم افزاری فوق العاده و تکمیل برای امور حسابداری که شبیه به محیط ویندوز طراحی شده است. نسخه اصلی اش توسط یک قفل سخت افزاری کار میکرد که در این نسخه کرک شده است.
حجم فایل: 48 مگابایت
ضبط صدا
اين برنامه تمام اصوات خروجی ازکارت صدا ازجمله آهنگهايی که ازطريق اينترنت فقط قادربه گوش دادن آن هستيد را باکيفيت بسيارعالی ضبط و پخش ميکند.
آقای Viren ضبط کردن رو با (( ض )) مینویسن نه با (( ظ )) . این مشکل توی نرم افزار هم هستش . این خیلی بده . رسیدگی بشه
سلامنقل قول:
من که ننوشتم.کپی کردم.
مشکل تو نرم افزار هم نیست.شما مگه می خواین نرم افزار رو نگاه کنید؟
این نرم افزار براتون صدا ضبط می کنه.به غلظ املایی چرا گیر میدید؟:13:
در ضمن من برنامه رو ننوشتم که بخوام رسیدگی کنم.:19:
ممنون Viren جان رجيستر شده
برنامه خيلي خوبي هم بود ممنون از معرفي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیزنقل قول:
خواهش می کنم.
قابل نداشت:10: