تساوي تيمهاي فوتبال هامبورگ و بايرن مونيخ
یوفا: فصل جديد رقابتهاي فوتبال دسته اول باشگاههاي آلمان ( بوندسليگا) جمعه شب آغاز شد و در نخستين ديدار تيمهاي هامبورگ و بايرن مونيخ به تساوي رسيدند.
به گزارش یوفا:ا ين ديدار مهيج و پرگل به ميزباني تيم هامبورگ برگزار شد و در پايان دوتيم به تساوي دو بردو رضايت دادند. شوان اشتاينگر در دقيقه ۱۲و پودولسكي در دقيقه ۱۶از روي نقطه پنالتي براي بايرن مونيخ و كوئررو در دقيقه ۲۵و تروچوفسكي در دقيقه ۵۷از روي نقطه پنالتي براي تيم ميزبان گلزني كردند.
فصل جديد رقابتهاي بوندسليگا عصر شنبه به اين شرح ادامه مييابد. نام تيم هاي ميزبان نخست امده است :
هانوفر با شالكه
كلن با وولفسبورگ
بروسيا دورتموند با بايرلوركوزن
بوخوم با كارلسروهه
هافنهايم با انرژي كوتبوس
وردربرمن با ارمينيا بيله فلد
پيزارو به طور قرضي به وردربرمن پيوست
به گزارش خبرگزاري المان از برمن ، باشگاه وردربرمن اعلام کرد پيزارو به طور قرضي براي يک سال از باشگاه چلسي به ان باشگاه پيوسته است.
پيزارو پيش از پيوستن به باشگاه بايرن مونيخ ، طي سال هاي هزار و نهصد و نود و نه تا دو هزار و يک ميلادي در باشگاه وردربرمن بازي مي کرد و در يکصد و هفتاد و چهار بازي هفتاد و يک گل براي اين تيم به ثمر رسانده بود.
اين مهاجم پرويي در سال دو هزار و هفت ميلادي به باشگاه چلسي پيوست اما نتوانست در ترکيب اصلي اين تيم قرار گيرد.
فان بومل:با بازوبند همان فان بومل هستم
گفت وگو با اولين كاپيتان خارجى بايرن
فان بومل:با بازوبند، همان فان بومل هستم
در آستانه شروع رقابت هاى بوندس ليگا، توسط يورگن كلينزمن،به عنوان كاپيتان جديد بايرن مونيخ انتخاب شد. به اين ترتيب در فصل جديد رقابت هاى باشگاهى مارك ون بومل، هافبك هلندى بايرن، بازوبند كاپيتانى اين تيم را به بازو خواهد بست. روزنامه بيلد آلمان مصاحبه اى را با كاپيتان جديد بايرن انجام داده است.
• شما در فصل جديد، بازوبند كاپيتانى بايرن را به بازو خواهيد بست. فكر مى كنيد بتوانيد جانشينى مناسبى براى اوليوركان باشيد؟
- زمانى كه ۲ سال پيش از بارسا به بايرن آمدم، بايرن تيم كاملاً جوانى بود. در آن زمان مسئولان بايرن از من خواستند تا در زمين به بازيكنان جوان تر كمك كنم و آنها را راهنمايى كنم. من از همان ابتدا سعى و تلاشم اين بود كه به جوان ترهاى تيم كمك كنم. الان هم همين كار را ادامه خواهم داد. بازوبند كاپيتانى، فقط نماينده تيم را براى صحبت كردن با داور و مراسم اوليه بازى مشخص مى كند، همين!
• يعنى بازوبند كاپيتانى در شما تغييرى ايجاد نخواهد كرد؟
- خير. اجازه نمى دهم. بازوبند كاپيتانى شخصيتم را تغيير دهد. من همان ون بومل هستم و خواهم ماند. تنها چيزى كه نسبت به فصل گذشته تغيير كرده اين است كه مسئوليتم بيشتر شده است. حالا من در قبال تيم و هواداران مسئول هستم و بايد وظايفم را به عنوان يك كاپيتان به بهترين شكل ممكن انجام دهم.
• شما اولين كاپيتان خارجى تاريخ باشگاه بايرن هستيد. چه چيزى باعث شده كه پس از ۲ سال حضور در مونيخ به عنوان كاپيتان انتخاب شويد؟
- همان طور كه گفتم در اين ۲ سال همواره سعى كرده ام به بازيكنان جوانتر كمك كنم. هميشه در هر تيمى كه بوده ام نسبت به تيم احساس مسئوليت مى كردم، همين احساس مسئوليت باعث شد كه من در سن ۲۳ سالگى كاپيتان آيندهوون شوم. فكر مى كنم احساس مسئوليت و ۵ سال سابقه كاپيتانى در آيندهوون باعث شده تا كلينزمن من را به عنوان كاپيتان انتخاب كند.
• در مدت ۵ سالى كه در آيندهوون حضور داشتيد كاپيتان خوبى براى اين تيم بوديد؟
- بله. اگر بد بودم ۵ سال كاپيتان اين تيم باقى نمى ماندم. البته بايد بگويم آن زمان تنها ۲۳ سال داشتم. مسلماً الان براى كاپيتانى تجربه بيشترى دارم. من آن زمان در آيندهوون بعضى مسائل را نمى ديدم. مسلماً در بايرن اشتباهات گذشته را تكرار نخواهم كرد.
• لطفاً بيشتر توضيح دهيد.
- خب زمانى كه كاپيتان آيندهوون بودم به علت بى تجربگى يك سرى از وظايف را به عنوان كاپيتانى نمى شناختم به عنوان مثال وقتى ۲ بازيكن به مشكل مى خورند و درگيرى مى شدند با خودم فكر مى كردم كه مسأله را بين خودشان حل خواهند كرد اما واقعاً اينطور نبود. من بايد به عنوان كاپيتان اين مشكل را برطرف مى كردم.
• شما كلاً بازيكن خشنى هستيد و كارت هاى رنگى زياد مى گيريد. بازوبند كاپيتانى ممكن است باعث شود تعداد كارت هاى شما در اين فصل بيشتر هم بشود. از اين بابت نگران نيستيد؟
- چرا بازوبند كاپيتانى بايد باعث شود تا كارت بگيرم؟!
• خب به عنوان كاپيتان بايد بيشتر با داور بحث كنيد.
- با نظر شما موافق نيستم. فكر مى كنم كاملاً برعكس ادعاى شما ثابت شود و من در اين فصل كارت هاى بسيار كمترى بگيرم. حالا من به عنوان كاپيتان وظيفه دارم كه براى ديگر بازيكنان يك الگوى مناسب باشم. رفتار كاپيتان مى تواند در عملكرد تيم تأثيرگذار باشد. در اين فصل بايد بيشتر حواسم را جمع كنم.
• به عنوان كاپيتان چه اهدافى را در فصل جديد دنبال مى كنيد؟
- اهدافى كه دارم هيچ گاه تغيير نخواهند كرد. اين فصل نيز همان اهدافى را دنبال خواهم كرد كه فصل گذشته داشتم. هدف من هميشه در يك لغت خلاصه مى شود و آن لغت «قهرمانى» است. موفقيت تيم برايم از همه چيز مهمتر است. دوست دارم در اين فصل، حضورى موفق در بوندس ليگا و ليگ قهرمانان داشته باشيم. قهرمانى در بوندس ليگا و ليگ قهرمانان هدفى است كه ما براى رسيدن به آن تمام تلاشمان را خواهيم كرد.
• بايرن فصل گذشته نشان داد كه اگر بخواهد در آلمان به يك تيم بى رقيب تبديل شود، به نظر شما آيا اين بايرن توانايى يكه تازى در اروپا و ليگ قهرمانان را هم دارد؟
- در تورنمنت بزرگ و سختى همچون ليگ قهرمانان يكه تازى هيچ مفهومى ندارد. فاصله تيم ها با هم بسيار كم است و اين باعث مى شود كه در ليگ قهرمانان نتايج غيرقابل پيش بينى شود. تيمى كه بخواهد چنين جايى را فتح كند بايد در طول رقابت ها بدون اشتباه ظاهر شود، كارى كه منچستر فصل قبل انجام داد. به نظر من ما هم مى توانيم كار بزرگ منچستر را تكرار كنيم.