جباری: تا یک جام برای هواداران نیاورم به جایی نمی روم .
مجتبی جباری بازیکن کلیدی تیم ملی و تیم فوتبال استقلال در گفتگو با خبرنگار سایت رسمی باشگاه گفت:من خودم را مدیون هواداران و تیم بزرگ استقلال می دانم و تا یک جام برای هواداران خونگرم استقلال نیاورم به جایی ترانسفر نخواهم شد.
جباری با بیان این مطالب ادامه داد: من هرچه دارم از هواداران دارم . و از تمام نیرو و قوتم برای اعتلای فوتبال استقلال استفاده خواهم کرد و با شرایط رویرشدی که دارم بزودی همان جباری خواهم شد که هواداران انتظارش را می کشیدن
فیروز کریمی:مانند کولی ها خانه به دوشیم
فیروز کریمی سرمربی کاربلد تیم استقلال در گفتگو با خبرنگار سایت رسمی باشگاه گفت: این از بدشانسی من است که زمانی به تهران و برای سرمربیگری استقلال آمدم که شرایط جوی به قدری خراب است که هیچ کجای تهران زمین چمن طبیعی برای تمرین پیدا نمی شود و ما مانند کولی ها خانه به دوشیم .که البته از این نظر خیلی از تیم های لیگ وضعیتی مشابه با وضعیت ما را دارند.
کریمی با بیان این مطالب ادامه داد :شاید اگر زمین چمن مناسب پیدا کنیم دو جلسه برای تمرین به قزوین برویم .فیروز کریمی در رابطه با وضعیت تیم فوتبال استقلال افزود : استقلال تیم بزرگی است و به طبع حاشیه های آن نیز بزرگ است.بچه ها از نظر آمادگی به شرایط ایده آلی رسیدند و توان 120 دقیقه بازی را دارند. در کرمان ما بدنبال 3 امتیاز هستیم و باید مس کرمان را با وجود آقای قلعه نویی شکست دهیم، تا به صدر جدول نزدیکتر شویم.
منصوریان: یکدلی و صمیمیت کادر فنی بی سابقه است
علیرضا منصوریان کاپیتان با ارزش تیم فوتبال استقلال در گفتگو با خبرنگار سایت رسمی باشگاه استقلال اظهار داشت:این یکدلی و صمیمیت کادر فنی استقلال تاکنون بی سابقه بوده است.و این همدلی و صمیمیت باعث شده که بازیکنان بدون حاشیه تمرین کنند و با تمام قوا به فکر موفقیت تیم باشند .
منصوریان در ادامه گفت:این صمیمیت باعث شده که بازیکنان و بچه ها در هرشرایطی و در هر کجا که امکان داشته باشد بازیها و تمرینات خود را انجام دهند .