-
این هم کانال هایی که بازی میلان و کیه وو رو پخش می کنه:
Sport TV (TV Cabo)
Sport 1 Hungary
Sky Calcio 3
(C+Sport (France
Premiere Sport CL10
Aljazeera Sport +1
C+Sport (Sweden)
Sport 1 CZ
OBN (Bosnia and Hercegovina)
Boom Sport (Romania)
Fox Soccer Channel
NTV Spor (Turkey)
Tv Capixaba
-
میلان 1 - 0 کیه وو
دقیقه 20 بازی
زننده گل کاکا در دقیقه 15
-
میلان ۱-۰ کیه وو
تبریک میگم. البته بازم برد ۱-۰ اونم پنالتی.
به هر حال به همه میلانی ها تبریک میگم.
-
-
من هم تبریک میگم
البته میلان خیلی حمله کرد که دروازه بان کیه وو عالی کار کرد و خیلی توپ گرفت
-
این هم نمرات بازیکنان میلان از نگاه سایت گل:
Abbiati - 7.0
Bonera - 6.0
Kaladze - 6.5
Favalli - 8.0
Jankulovski - 8.0
Flamini - 6.0
Gattuso - 6.5
Seedorf - 6.0
Kaka - 7.0
Ronaldinho - 7.0
Inzaghi - 5.5
Pato 6.5 (تعویض بجای اینزاگی)
-
بازی بعد میلان یکشنبه مقابل تورینو
ورزشگاه المپیک تورین
-
تلاش روبينيو براى حضور كاكا در سيتى
روبينيو مهاجم برزيلى منچسترسيتى مصرانه به دنبال آن است كه كاكا ستاره ميلان را براى حضور در ايسلندز متقاعد سازد.
مالكان ثروتمند اين باشگاه انگليسى در نظر دارند با سرمايه گذارى هاى كلان در فصل نقل و انتقالات بازيكنان بزرگى را به تركيب اين تيم بيفزايند. در همين راستا كاكا بازيكن برزيلى ميلان يكى از كسانى است كه از مدت ها پيش مورد توجه مقامات اين باشگاه قرار گرفته است.
در سوى ديگر روبينيو كه براى جذب هموطنى در تركيب سيتى تلاش مى كند گفت: «كاكا بازيكن بزرگى است و توانايى هاى بى شمارى دارد. او باهوش و چالاك است. اميدوارم كه روزى بتوانم در كنار او درمنچستر سيتى بازى كنم.»
وى در ادامه با اشاره به پيشرفت هاى اخير منچسترسيتى و آينده درخشان آن اظهار داشت: «من با اميد به آينده اى روشن و درخشان، قدم به اين باشگاه گذاشتم. مى خواهم سال هاى سال براى آن به ميدان بروم و به يكى از بازيكنان اسطوره اى آن مبدل شوم. در اين راه آماده رويارويى با تمام مشكلات آن هستم و با تمام توان براى پيشرفت تيم تلاش مى كنم.»
-
کاکا هیچ وقت نمیاد از میلان به یه تیم مزخرفی مثل سیتی بره. چلسی با اون عظمتش نتونست بگیرتش اونوقت سیتی واسه ما شاخ شده.
-
منم برد میلان رو تبریک میگم.
1 امتیاز با تیم صدر نشین که اینتر باشه فاصله داریم..
ولی کاش میلان قشنگتر بازی میکرد و بازیهاش رو پرگل تر میبرد. البته من بازی دیروز میلان رو ندیدم..