ادرس برنامه winampكه دوستم اقاي mamli-eshghi گذاشته كاملا درسته از نو امتحان كنيد
Printable View
ادرس برنامه winampكه دوستم اقاي mamli-eshghi گذاشته كاملا درسته از نو امتحان كنيد
نقل قول:
ممنونم بعد از نصب اين برنامه چه تغيير تو سيستم عامل به وجود مياد و ميخواستم بدونم كه با نصب اين برنامه چه امكاناتي اضافه ميشه
مرسي اگه درباره اين مورد كمي توضيح بدي
ممنون! من 53P دارم... باید به فکر ارتقا باشم.نقل قول:
راستش با دانلود این فایلا مشگل دارم! rapide share به هر IP ای گیر میده! نید فور اسپید رو هم از 4 شیر دات کام گرفتم رو گوشیم می زنه invalid setup! نمیشه به این فایلها اتمینان کرد! همیشه ممکنه یه چیزی کم داشته باشه و کارو خراب کنه! اگه بشه با کمک دوستانی که adsl دارن یه مجموعه برنامه ی خوب رو رو سی دی جمع کرد و برای همدیگه فرستاد قضیه جالب می شه!:11:
این لینک توضیحات کامل فلش کردن :نقل قول:
در ضمن لینک فریمویرشو تست کردم سالمه با دانلود منیجرهم میتونین دانلودش کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1436547&postcount=349
دوستانی که دنبال نرم افزار برا گوشیشون هستن اینجا رو ببیند(کاملترین ارشیو):
کد:http://www.motorolafans.com/forums/showthread.php?t=6626
نقل قول:
مرسي! توضيحات كامل ولي resume نمي شه كرد! 52 مگ هم معلومه چقدر طول مي كشه!
از لينك مملي-عشقي عزيز هم winamp رو گرفتم! واقعا تغيير صدا محسوسه! ولي بايد مواضب باشيم كه اسپيكر گوشي و ايرفونها رو نيم سوز نكنيم كه بعدش فقت خس خس مي شنويم.
من از همين لينك با فلش گت گرفتم خودم.!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
من با DAP میتونم بگیرمش ولی resume فعال نیست! باید یه ضرب تا تهش برم!
من winamp رو دیروز نصب کردم صدام خیلی زیاد شد ولی امروز loader و قتبنما ریختم دوباره صدام کم شد!( بعد ریست دوباره winamp رو اجرا کردما!) ممکنه با هم هماهنگی نداشته باشن؟ همرو آنینستال کردم دوباره نصب کنم!
بالاخره نفحمیدم خس خس صدای VR بخاتر چیه؟!! کسی این مشکلو نداره؟!:41:
واسه من اين مشكل پيش نيومده ولي امكانش هست كه بعضي برنامه ها با هم تداخل داشته باشن.نقل قول:
نقل قول:
آره
دقیقا صدای VC منم خس خس می کنه منم فکر کردم برای من خرابه ولی احتمالا همشون اینجورین
جای نگرانی نیست
سخت نگیر