قیمتش چطور بود؟نقل قول:
Printable View
قیمتش چطور بود؟نقل قول:
امین جان مگه تو تو کجا زندگی میکنی که این مشکلات رو داری؟نقل قول:
من که یه همچین بلاهایی سرم نیومده خوشبختانه...
آخه امین جان من از اینترنت دانشگامون خیلی وقتا استفاده می کنم... (دانشگاه تهران)نقل قول:
سرعت مرعت مسیله ای نیست اونجا....
آقایون همه خسته نباشید.من میخوام تا شب گوشی بگیرم . میخواستم بدونم از گوشیتون راضی هستید.میدونم همتون میگین آره ولی خوداییش راستشو بگین چون من بین N73 Me و 5700 گیر کردم .لطفا راهنمایی بکنید. ممنون
من ساکن دزفول هستم!در مورد سوال حامد1988 هم باید بگم که اگه صدای بلند ولی بی کیفیت +یک ال سی دی معمولی +بلوتوث بدون پروفایل a2dp+سیمبین ورژن قدیمیتر+مونتاژ بهتر میخواهی +دوربین قویتر میخواهی باید ان73 بگیری اما اگه ال سی دی با کیفیت وحشتناک+صدای استریو با حجم بلندی متوسط و کیفیت وحشتناک عالی+سیمبین جدیدتر و سرعت بهتر به دلیل سی پی یوی قوی+طراحی زیباتر+مونتاژ نه چندان مناسب(در حد متوسط)+خز نبودن و جدید بودن+بلوتوث همراه با پروفایل a2dp میخواهی پس بدون شک 5700 مناسب شماست!
از شما ديگه بعيده ، مونتاژ نه چندان مناسب ديگه چه صيغه ايه ؟نقل قول:
مگه ميشه اون همه كاراييه توپي كه ازش گفتي با يه مونتاژ متوسط عرضه بشه ! اصلا با عقل جور درمياد ؟
آقا مونتاژ اين گوشي حرف نداره ، از لحاظ ساخت هم كه مجارستانيه و فقط هم فعلا تحت ليسانسه مجاره
مطمئن باشيد اگه فنلاند مي تونست همچين گوشي رو بزنه بهش ميدادن :27:
من خودم با N73 me كار كردم اصلا به جز دوربين هيچ مزيت ديگه اي نداره . از هر لحاظي كه بخواي بگي 5700 سرتره
انقدر هم سر فنلاندي و مجاري و آلماني بودن گوشي هاي نوكيا بحث نكنيد چون 3 تاشون از ليسانساي اصليه نوكيا
هستن و هر 3 تاشون مورد قبوله شركت
ولي به نظر من طراحي و مونتاژ اين گوشي خيلي سرتر از سريهاي N نوكياست :5:
[quote=hamed_1988;1480141]آقایون همه خسته نباشید.من میخوام تا شب گوشی بگیرم . میخواستم بدونم از گوشیتون راضی هستید.میدونم همتون میگین آره ولی خوداییش راستشو بگین چون من بین N73 Me و 5700 گیر کردم .لطفا راهنمایی بکنید. ممنون[/quote
مطمئن باش از همه نظر 5700 از N73 سرتره بجز دوربين كه بنظر من دوربين واسه موبايل اصلا معني نميده:5:
يعني دوربين هيچ موبايلي عكسهاي قابل قبولي رو نداره:41:
نقل قول:
مطمئن باش از همه نظر 5700 از N73 سرتره بجز دوربين كه بنظر من دوربين واسه موبايل اصلا معني نميده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني دوربين هيچ موبايلي عكسهاي قابل قبولي رو نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک مضحک و خسته کننده شده!!یه مشکلی اشکالی پروبلمی چیزی براتون بوجود نمیاد تا ما جواب بدیم!!!خسته شدیم!!!بهتره بریم یه ان73 بخریم و بریم تو کلوپ ان73 و مشکلات مردمو حل کنیم!!!حداقل اگه مشکل ندارید پس بیایید در مورد فریم ویر جدید گوشی و رازهای نهفته ی os 9.2 بحث کنید.در مورد انواع بلوتوث هندزفری و بلوتوث اسپیکر مخصوص این گوشی بحث کنید!!ممل خان mg1000 خان ابراهیم خان علیرضا خان و مهسای خانم پس کجایید!!!اگر بحث یا مسئله ای نیست به مدیر انجمن موبایل بگیم یه اعلامیه بزنه در این تاپیک و تو اعلامیه اعلام کنه بدلیل نبود مشکل و مسئله در مورد این گوشی تاپیک قفل شد!!!!انصافا خیلی کلاس داره!!!
امين جان اگه به خاطر داشته باشي بيشتر از يك ماهه كه گوشيم رو خريدم:5:نقل قول:
تمام اين مشكلاتي رو كه بچه ها عنوان كردن هيچ كدوم براي من پيش نيومده:31:
بهتره بري دنبال برنامه هاي جانبي براي اين گوشي تا ما هم فيض ببريم:10:
گوشي خوبيه تنها عيبش اينه كه مشكلي نداره:13: