سلام
امروز برای halo 3 یه تاپیک اختصاصی در صفحه اصلی میزنم که همونجا راجع به این شاهکار صحبت کنیم .
سلام
امروز برای halo 3 یه تاپیک اختصاصی در صفحه اصلی میزنم که همونجا راجع به این شاهکار صحبت کنیم .
با عرض سلام من عضو جدید هستم و با اجازه می خواستم سوالی بپرسم من x360 دارم که درایو هیتاچی داره و fifa 07 (ساخت مالزی) رو نمی گیره و من حالا دارم در مشهد نیست میشم بدون fifa چون می ترسم که fifa 08 رو هم نگیره لطفآ کمکم کنید مشکل چیست؟
مشکل از درایو است یا از سی دی {ولی سی دی رو درایو سامسونگ کار میکنه}.......
هر بازی گرفتم بدون مشکل است بجز همین fifa07 لطفآ کمکم کنید....................
سلامنقل قول:
اگه تاحالا از این مالزی ها استفاده میکردی پدر لنز درامده و باید بدی لنز رو تنظیم کنن
این مالزی ها خیلی اشغالند از رایتی استفاده کن و به چاپ و زیبایی دیسک های مالزی رو نخور
خیالمو راحت کردی امید جان خوشبختانه فقط همین یکی بود ودستگاه رو همین دو هفته ای خریدم ممنون امید جان..........
امید جان درست میگن اتفاقا خیلی ها به همین دلیل(بسته بندی) میرن بازی مالزی میخرن !نقل قول:
راستی امید خیلی وقته ازت خبری نیست، خوشحال میشیم بازم به فعالیتت تو این تاپیک ادامه بدی .
سلام
یه پک فن منحصر به فرد قراره برای X360 عرضه بشه که مطمئننا استفاده از 360 رو به مراتب لذت بخش تر خواهد کرد.
نام این وسیله جانبی Pelican Air Flo 360 است که مانند پک فن سه تایی قبلی Intercooler 360 به پشت دستگاه وصل میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرق این فن با قبلی اینه که دو فن به جای سه فن داره ولی این دو فن از قدرت بسیار بالایی برخوردارند و دیگه فکر نکنم کنسولی که همچین فنی روش نصب باشه جرات نور بالا زدن داشته باشه !
این وسیله علاوه بر فن دارای امکانات اتصال خیلی خوبی هم هست. وجود پورت VGA و S-video در این وسیله هر 360 بازی رو وسوسه میکنه، همچنین 4 ورودیUSB، جک Ethernet و همچنین نصب آسان(مانند قبلی)باعث شد این وسیله خیلی قل قلکم کنه . امیدوارم هر چه زودتر در بازارهای داخلی هم سروکله اش پیدا بشه و البته خیلی گرون تر از قیمت واقعی اش هم نباشه. قیمت این دستگاه 29.99$ است.
کد:http://gear.ign.com/articles/762/762625p1.html
با سلام .
کسی می دونه فرق درایو هیتاچی با سامسونگ و...وفروشنده fifa07مالزی می گه که هیتاچی اشغال است ...درسته؟
وایا fifa08 با هیتاچی اجرا میشه ..........لطفآ بگید که دارم میمیرم x360رو خریدم واس fifa08 خواهش می کنم بگید...کمکم کنید.
با سامسونگ میتونی بازی های Xbox رو هم اجرا کنی . نه بابا ! درایو Hitachi آشغال نیست !! چرا باید باشه ؟؟!! . بله Fifa با هیتاچی هم اجرا میشه !!نقل قول:
با سلام .
کسی می دونه فرق درایو هیتاچی با سامسونگ و...وفروشنده fifa07مالزی می گه که هیتاچی اشغال است ...درسته؟
وایا fifa08 با هیتاچی اجرا میشه ..........لطفآ بگید که دارم میمیرم x360رو خریدم واس fifa08 خواهش می کنم بگید...کمکم کنید.
1-آخی!یه نظریه ی جدید!کمبود Security کنسول نکته ی مثبت شده!!!نقل قول:
2-آخی! !!! IN YOUR DREAMS!!!
3-این یکی فقط آخی!خوش باش!
4-بییییییییییاه!یعنی 3 تا 3.2 نسبت به 8 تا 3.2 برتری داره؟!؟!؟!:18::18::18:
5-بازم آخی!اینو دیگه همه میدونن که PS Network از Xbox Live خفن تره!
6-بابولی بابا!اگه PS3 شوک نداره به خاطر اینه که MOTION SESOR داره!!!البته مطمئن نیستم کلاست به درک این چیزای Hi-Tec بخوره!!!
7-حالا این یه دونه رو داشته باش،وگرنه میترکی!!!:5:
دوست من سعید عزیز اون پست رو در فروردین ماه دادن.
این پست شما جنبه ی درگیری داره.