ارزان ترین گوشی که 4G ایرانسل رو ساپورت کنه چیه ؟
(پردازنده اش اسنپ دراگون باشه)
Printable View
ارزان ترین گوشی که 4G ایرانسل رو ساپورت کنه چیه ؟
(پردازنده اش اسنپ دراگون باشه)
شیائومی 4Aنقل قول:
قیمت حدود 400 تومن
شیائومی 4x
قیمت حدود 450
نقل قول:پس Redmi 2 که 350 هزارتومانه ، فرکانسهای ایرانسل رو نداره درسته ؟نقل قول:
داره . فرکانس های ایرانسل باند 3 (1800) و باند 7 (2600)هست. قیمتش الان توی دیجی کالا 369 هزار هست این گوشی.نقل قول:
پس چرا اول اشتباهی گوشی ای گرون تر پیشنهاد دادین ! مگه نگفتم ارزون ترین ?نقل قول:
الان شما مطمئنی این ارزون ترین موبایل با فناوری 4G ـه که پردازنده اش هم اسنپ دراگونه یا بازم اگه بگردم خودم چیزای دیگه ای هم پیدامیکنم ؟
پ ن : اینجا پست مینویسم که چهارتا با تجربه نظر درستی بدن نه اینکه هرکسی بیاد نقل قول کنه اطلاعات ناقص بده
ممنون میشم دیگه پستمو کوت نکنید
دوست عزیز قصد بنده کمک بود و گوشی با اندروید 6 پیشنهاد دادم. الان با دلار 4000 هزار تومن دنبال گوشی فضایی هستی مثل اینکه.:n02:نقل قول:
چقدر سرعت شبانه داغونه.
دیشب خواستم امتحانی یه چیزی دانلود کنم تازه وایسادم ساعت 4:30 که خلوت شه امتحان کردم ولی توی 3 ساعت 1.5 گیگ هم دانلود نکرد :n04::n21::n21:
از این همراه اول که داغون تر نیست مطمئنا[emoji23] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
همشون همین هستند.نقل قول:
فقط فکر گسترش دادن و کمیت کار هستند و اصلاً به فکر کیفیت نیستند.
آآآآآآآآآآآآآآی تو بوق و کرنا که ما 4.5G و 5G رو هم تست کردیم. دمتون گرم اما واقعاً چقدر پوشش دهی داره؟؟؟
دوستان سامسونگ یه آپدیت جدید داد ولی بازم روش volte نیست، کسی تجربه ای داره از استفاده از volte؟
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
من s8 دیروز آپدیت کردم volte فعال شد.نقل قول:
ببینید برای بنده این نسخه هست. کجاش volte باید فعال کنم؟نقل قول:
[Spoiler]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[/Spoiler]
Volte همراه اول کار می کنه.فعال سازی نداره همون کد همراه اول رو بگیرید اینترنت رو هم وصل کنید بعد علامت volte میاد کنار آنتننقل قول:
من ایرانسل هستم و تهراننقل قول:
ایرانسل برای p10 فکر می کنم فقط کار می کنه و تو مشهدنقل قول:
بله الان همراه اول گذاشتم volte دارهنقل قول:
ایرانسل همراه اول کیفیت تماسشون رو تریجی هم بالاتر رفته
دو سه روزه ایرانسل برای بنده سرعت با مولتی کانکشن از ۵۰۰ کیلوبایت بالاتر نمیره!
تو لود بازی و سایت و تلگرام ...... مشکل داره
اوضاع اپراتورها هر روز داره پس رفت میکنه در ضمینه پهنای باندو کیفیت.
Sent from my iPhone using Tapatalk
بالاترین سرعتی که تو ایران میشه با Note 4 n910c گرفت با ایرانسل چقدر هست ؟
رو ایرانسل بسته به شرایط تا 80 مگنقل قول:
اگه فقط خودتون باشید و هیچ کس دیگه دانلود نکنه احتمالا.خیلی کم پیش میاد همچین سرعت هایی.....
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
دوستان گرامی اگه امکانشو دارید به اپل فیدبک بدید که قابلیت 4.5 و volte رو روی ایفون ها اضافه کنه
ازین لینک
داداش اگر متن آماده کردی بگونقل قول:
بعدا فکر نکنم از کاربر قبول کنن
اپراتور باید. درخواست بده استاندارد ها رو هم رعایت کن مخصوصا مصرف باتری
اپل روی مصرف خیلی حساس
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
آیفون 4.5g که داره، برای VoLTE هم باید اپراتور رو ساپورت کنه که تو ایران اسلامی بعیده!نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
اخه متن خاصی نداره بعد من اگ یه متن بدم همه هم یه متن ممکنه اپل شک کنه فیکه :) و خراب بشه کار ولی شاید جواب بدهنقل قول:
تو این لینک
اصلا ایران وجود نداره
ولی هات اسپات ال تی ای و تماس فیس تایم رو سلولار هم هات اسپات هم ساپورت میکنه تنها میمونه تماس رو فورجی و شبکه 4.5
شکی نیست که باید اپل این مشکل رو برطرف کنه
ولی اینو نمیدونم که اپراتور باید درخواست بده یا اینکه خود اپل بررسی میکنه بعد فعال میکنه حالا باز با همراه اول و ایرانسل هم ایمیل میدم بینم اونا چی میگن
این چند وقته من دیگه ارور 1009 رو نمیبینم همینطور فیس تایم و کیبورد فارسی ای او اس 11 احتمالا اپل کمی داره سازش میکنه با ایران
کجا برادر من 4.5 جی داره ؟نقل قول:
شما بدون پروفایل میتونید از چهار نیم همراه اول استفاده کنید؟
کیبورد رو به نظر برداشت روی ١١.٠.٣نقل قول:
فقط اونهایی که از قبل اد کرده بودن الان دارن
این اپل خیلی داره پررو میشه این امریکاییای احمق باید تحریمشون کنیم نخریم اپل تا دوباره به غلط بیافته احترام بذاره به کاربران ایرانینقل قول:
جدی؟ پس من حرفمو پس میگیرم :)نقل قول:
داداش شما مصرف باطریتون چطوره رو ios 11 ؟ من از وقتی اپدیت کردم خیلی سریعتر شارژ خالی میکنه برای شمام همینطوره ؟
تو فکرم زده بفروشمش s8 پلاس بخرم ولی از ی طرف چون 4 ساله فقط با ای او اس دارم یه ضرب کار میکنم دلم نمیاد بفروشمش
بعد کلا از ایکلاد و اپل واچ شماره ها و فول امکانات همینطور مکبوک دارم هماهنگی خوبی دارن نگهش داشتم
ولی این نبود دیجی کالا و کیبرد فارسی اینا خیلی عذاب میده ادمو
باشه اپل رو برو تحریم کن.اقدام متقابل :n02:نقل قول:
یا مرگ بر امریکا؟!
داداش ما مصرف کننده هستیم همیشهنقل قول:
اصلا در مقابل تعداد فروش اپل ایران هیچ حساب میشه
فقط اپل هم نیست ما با کل دنیا بدیم خوب مقصر خود ما هستیم
اپل استفاده نکنیم فردا با کره هم اگر همین رفتار رو بکنیم اونم میشه مثل بقیه دنیا
یکی که از خودش هیج نداره که هی به این و اون مرگ نمیفرسته
من فقط ی روز روی ١١ بودمنقل قول:
مصرف رو دیدم پشیمون شدم
سریع برگشتم
الان هم دیگه نمیشه برگشت
دی جی کالا بامیلو و کلا آپ هایی که قوانین پرداخت اپل رو رعایت نکردند حذف شدن
ولی اگر از قبل داشته باشی و روی اپل ایدی باشه دوباره میشه ریخت
ولی احتمالا این ابدیت های جدیدی که میده احتمال داره با اپراتور های ایران هم هماهنگ بشن کم کم مخصوصا ایرانسل که بین الملی تر هست تا همراه اول
مطمئنی شما خودت این گوشی رو داشتی ؟ CA ساپورت نمیکنه فقط 4G CAT4نقل قول:
دقیقانقل قول:
یه روزی مام کره شمالی میشم از بس شعار و تحریم میخوایم کنیم
بنظرم اشتبامون اینجاس که چرا باید با کشوری که کلا تو هر زمینه ای رتبه یک هست باید تحریم کنیم چرا این اعراب رو تحریم نکنیم که هرچی میکشیم ازین اعراب میکشم
اینا بکنار خلاصه مردم جالبی هم داریم از اینور شعار میدن علیه ی کشور بعد انتظار دارن تحریما ی جا برداشته شه
صدا سیما هم که دستشونه داشت نشون میداد که امریکا اصلا پایبند پای قرارداداش نبوده تاریخ نشون داده دشمنی داشته با ایران و مصاحبه کردن با مردم ولی جالبه همین 40 سال پیش رو یهو یادشون رفت تاریخو که امریکا F14 که الان مثل فرغون دارن استفاده میکنن یا سایر تجهیزات و سازه ها و صنعتی که امریکا تو ایران داشت
این همه شهید ما دادیم تو عراق بعد نمیتونن بدون ویزا و پاس مردم رو بفرستن اربعین زیارت فقط بلدن مردم رو بتیغن عراق چیه که بخواد 40 دلار پول ویزا از ما بگیره کشورش کلا 40 دلار هم نمیارزه
بعد با برجام این داستانا فقط مردم رو سرکار گذاشتن و خودشون بخور بخور نشستن رو کار
بگذریم
رو اپل ایدی برنامه های دیجی اینارو PURCHASE کردم ولی برنامه ها به کل پاک شدن نمیشه باز دوباره نصبشون کرد
ولی اگ رو ایتونز کامپیوتر باشه فک کنم میشه انتقال داد
بله میدونم ca ساپورت نمیکنهنقل قول:
نه دوست عزیز این گوشی رو یکی از اعضای خونوادمون داشت دوسال پیش که هنوز منطقه ما فورجی نشده بود
اینا بکنار من به طور کلی ماکسیموم رو بهت گفتم
بسته به سیگنالت همینطور خلوت بودن شبکه و همینطور پهنای شبکه تا این سرعت ممکنه پس بسته به شرایط هستش
ممکنه 1 مگابیت بگیرید ممکنه همین سرعتی که گفتم رو بگیرید ولی میانگین باید 15 تا 20 مگابیت سرعت داشته باشه
شرایط متفاوت بشه سرعت هم همینطور متغیر میشه
ای داداشنقل قول:
اصل حرف همینه ولی متاسفانه نمیشه زیاد بازش کرد
از این دشمنی ها باید استفاده کنن
این وسط فقط مردم
اکثر آقا زاده ها اون ور مخصوصا آمریکا همه مستقر شدن
همین ایرانسل من هم حذف شده
اگر از قسمت سرچ دنبالش بگردید نیست
فقط از قسمت برنامه های قبلی که الان نصب نشده روی دیوایس میتونین دوباره بگیریش
ابدیت - خريد هاي قبلي - نصب نشده
اینجا تاپیک ایرانسله یا اپل؟!!
مدتیه اینترنت ایرانسل مشکل پیدا کرده
سرعتش هی میومد رو صفر و میرفت بالاتر
بالاخره رو سیستم اپن دی ان اس ست کردم درست شد
و باید رو گوشی هم ست کنم
چون الان اینستاگرام واسم لود نمیشه
من مودم فور جی هواوی استفاده میکنم
و از دوستام هم این مشکل رو داشتند
کسی خبری داره در این مورد ؟
سرعت با فورجی ده مگابیت !!!!! یعنی من سرعتم از ۴۰ پایین نمیامد الان از ده مگ بالاتر نمیره !!!!!!
Irancell LTE B7 Mashhad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
اول از همه با توجه به اینکه سیم کارت مدتی استفاده نشده، مطمئن بشید که منقضی نشده باشه،
و ضمنا برای بهره مندی از تعویض رایگان بهتره سیم کگارت رو در گوشی با قابلیت فورجی قرار بدید
از طریق لینک زیر میتونید روشهای مختلف تعویض سیم کارت به یوسیم رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
برای بنده هم چند روزه اول که سیم کارت رو در گوشی با قابلیت فورجی قرار داده بودم همین هزینه ی 8000 تومن قید میشد ولی با گذشت کمتر از یک هفته اون هزینه به رایگان تغییر کرد و طی 3 روز بصورت پستی و رایگان سیم کارت رو درب منزل دریافت کردمنقل قول: