خوب برگ سفید منم اومد..اعزامی مجدد...با سوابق و در همون پادگان قبلی افتادم...با سوابق کسر از خدمت ....خداررو شکر
Printable View
خوب برگ سفید منم اومد..اعزامی مجدد...با سوابق و در همون پادگان قبلی افتادم...با سوابق کسر از خدمت ....خداررو شکر
خب خدا رو شکر. خیلی استرس داشتی :n11:نقل قول:
سلام دوستان
آیا رشت برگه اعزاما اومده ؟
نمیدونم واسه همه اومده یا نه هنوز بعضی ها نیومده؟
من تهرانم هنوز نیومده. نگران نباش :n11:نقل قول:
نقل قول:كم خونى دو نوع معافيت دارد يا معاف دائم يا معاف از رزم كه بايد تعداد هـموگلوبين خون در ازمايش اندازه گيرى شودنقل قول:
ديابت نوع يك معاف كامل
ديابت نوع دو در صورتى كه در ازمايش ناشتا قند خون بالاتر از ١٢٧ باشد و فرد نيازمند بسترى شدن در بيمارستان هاى نيروى هاى مسلح يا جهاد دانشگاهى باشد معاف كامل
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
اگر پست بیاره دم خونه و کسی خونه نباشه چطوری بفهمیم اورده و اینکه آیا دوباره میاره؟
پست تنها يكبار نامه را مى اورد و اگر تحويل گيرنده اى نباشد ان را مى فرستند به پست منطقه يا مركزى شهر شما ، بايد از انجا تحويل بگيريدنقل قول:
دوست عزیز اگه شما قبل 22 بهمن ارسال کرده بودید که اضافه شما پاک شده اگه بعد اون ارسال کردید که اضافه دارم.نقل قول:
نرید خوب باز مشمول غایب هستید، بعد مهر ماه طبق اینکه اعلام شده سخت گیری ها بیشتر مبشه، اینکه بیان ببرین همیشه هست و ما خودمن زمان خدمت می رفتیم و دستگیر میکردیم، در ضمن در تورهای ایست بازرسی مون از مسافران خودروها و اتوبوسها بازرسی می کردیم و مشمولان را دستگیر می کردیم، غیر اینکه جریمه هم گذاشتن و بعد این خیلی سخت بشه کار پیدا کرد و کارفرما به مشمولین غایب کار نمیدن و محدودیت های دیگه از قبیل عدم دریافت پاسپورت و گواهینامه و جواز کسب و...
خوب بعد دستگیری باز اضافه خدمت و دادگاه و... داره.
نیرو که مطمئنن همون قرار بود باشه ولی مکان احتمال داشت متفاوت باشه.نقل قول:
با سلامنقل قول:
در آیین نامه نیروهای مسلح غایب و فراری کاملا مشخص هست، مدا و شرایط فرار در زمان صلح و جنگ، فرار با اسلحه و...
دوستمون اگه نرن به نظر بنده همچنان مشمول غایب هستند و مشمول غایب بیش از 6 ماه دادگان داره ولی فرار متفاوت تر از غیبت هست.
دوست عزیز دوستمون توضیح دادننقل قول:
اکثرا چون سپاه پذیرش میگیره، شما از جایی که پذیرش گرفتین به فرض سپاه تهران (اشتباه نکنم رسول الله) یا سپاه آذربایجان شرقی (سپاه عاشورا) و...
بعد آموزش در اختیار همون نیرو قرار میگیرین، احتمال داره سپاه مذکور شما را به شهر خودتون بده ( که اکثرا میده) و یا بده سایر شهرهای تحت پوشش.
بعضا بوده دوستان از توپخانه شهر برای مثال تبریز پذیرش گرفتن (توپخانه مستقل هست) و طبیعتا چون در تبریز هست باید اونجا خدمت کنن ولی دوره ای گردان به گردان نیرو اعزام می کنن مرز و کسی که به فرض خود از تبریز پذیرش گرفته یه 5-6 ماهی را در مرز سایر استان (به دلیل ماموریت) خدمت میکنه!
قانون معافیت چشم که هست، ظاهرا از مجموع به حداقل یک چشم تغییر پیدا کرده، از نظام وظیفه و پزشک های معتمد اون سازمان پیگیر باشین.نقل قول:
در مورد پادگان ولیعضر خود من حداقل 2 بار توضیحات کامل همراه با تصور در این تاپیک گذاشتم که اگه جستجو کنید پیدا می کنید.نقل قول:
از بهترین آموزشگاههای ناجای کشور در وسط شهر تبریز هست، در واقع پادگان نیست و آموزشگاه هست.
در مورد هوای تبریز هم احتمالا جک گفتید!
:n09: اره خداییش...:n16:نقل قول:
ممنوننقل قول:
آخه منطقی نیست یه چشم 10 باشه!!!چون عملا دیگه کور محسوب میشی!
کسی اطلاعات دقیق تری نداره؟
آدرس صفحه میذاشتید یا شماره صفحه میذاشتید بهتر بود.نقل قول:
در مورد پادگان ولیعصر خود من حداقل 2 بار توضیحات کامل همراه با تصور در این تاپیک گذاشتم که اگه جستجو کنید پیدا می کنید.
از بهترین آموزشگاههای ناجای کشور در وسط شهر تبریز هست، در واقع پادگان نیست و آموزشگاه هست.
در مورد هوای تبریز هم احتمالا جک گفتید!
در مورد حرف آخرتون هم که نوشتید "احتمالا جک گفتید" لطف کنید ادب رو رعایت کنید.
میخواستم ببینم معمولا در دوره یک تیر تا یک شهریور به چه صورت هست؟ نمیخوام پیشبینی کنی، میخوام ببینم اونموقع سال در تبریز هوا گرمه؟ سرده؟ صبحها به چه صورت هست؟ شبها به چه صورت هست و ...
بنده قبلا هم یکبار دیگه در این تاپیک سوال مطرح کردم و شما با لحن مناسبی جواب ندادی، اگر میبینی در توانت نیست که با لحن مناسب به سوالات دیگران پاسخ بدی، بذار دیگران جواب بدن
یکی از دوستام که خدمت هم رفته بهم گفت تا نری پادگان حاضریت رو بزنی کسی کاریت نداره ، حرف ایشون درسته به نظرتون؟نقل قول:
داداش بیشتر توضیح میدی؟ متوجه نشدمنقل قول:
برو پلیس 10 بگیر رو سیستماشون هستنقل قول:
دو نوع سرباز داريمنقل قول:
غايب و فرارى،
سرباز فرارى كسى است كه در حين خدمت حتى اموزشى بدون هيچ علت موجهى از يگان خود غيبت كند حتى اگر تنها يك روز در پادگان بوده باشه البته يك قانون ميگه اگر سربازى تا ١٥ روز به يگان خود برگشت غايب است با اغاز روز ١٦ وارد فاز فرار مى شود، هنگامى كه فرد بازداشت يا خود را به يگان معرفى كند ممكنه به دادگاه نظامى معرفى شود و احكام ان را گفتم
سرباز غايب كسى است خود را به سازمان نظام وظيفه معرفى نكند جريمه اين سرباز اضافه خدمت است
من فكر كردم شما اموزشى رفتيد اما اگر به يگان اموزشى خودتون را معرفى نكنيد همان سرباز غايب هستيد
توی 02 میشه بین فاصله سحری تا افطار چیزی گرفت خورد یا ممنوعه ؟
سلام. من لیسانسه هستم و جمع چشم هام 7 هست و بیماریه تنبلیه چشم دارم. میتونم معافیت از رزم بگیرم؟
(راستی من الان 5 ماه خدمتم)
سحری تا افطار که همش سرکلاس عقیدتی سیاسی و دینی و رزمی و نظامی هستین...نه ممنوعهنقل قول:
فعلا که درس رو ادامه میدم ببینم چی میشهنقل قول:
برداشته شدن خدمت شانسیه
کلا همه ی تصمیم گیری های مهم شانسیه دیگه
شب میخوابن صبح پامیشن چیزی که به نفع آقازاده ها باشه رو اعمال میکنن
امروز رفتم برگ سفید بگیرم ی بنده خدایی هم اومده بود بگیره..گفت اعزام اردیبشهت بودم تمدید کردم برای تیر..اردبیهشت 01 تهران افتاده بود...امروز ک برگ سفیدش رو گرفت کدش عوض شده بود افتاده بود نیروی انتظامی جهرم
ممنون داداش بابت پاسخنقل قول:
یعنی منم که دفترچه پست کردم و فردا روزه اعزاممه کلا سربازی هم نرفتم تا حالا ، آموزشیمم هست ، اگه نرم فراری حساب نمیشم ، درسته؟
کلا با اینکه دفترچه هم پست کردم اگه نرم بعدا نمیاند به زور ببرندم یا دستگیرم کنند ؟؟؟
کلا چه عواقبی داره اگه نرم با اینکه دفترچه پست کردم؟؟؟
درسته كه موضوع غيبت و فرار با هم متفاوت است اما كلانترى ها مى توانند براى پيگيرى و دستگيرى شما وارد عمل شوندنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه ممنوعه ، اما خيلى از سربازان مخفيانه بسكويتى مى خورندنقل قول:
عقيدتى و سياسى روى اين موضوع حساسه ، هنگامى كه شما را به اجبار براى نماز به مسجد مى برند ديگه روزه كه جاى خود دارد
دوست عزیز من تاحالا نمیدونستم که با کم خونی هم میشه برای معافیت اقدام کرد تا پست شما رو دیدم.نقل قول:
من دفترچم رو قبل از عید با سلامت 100 درصد ارسال کردم و اعزامم هم اول تیر هستش. میخواستم بدونم الان هم میتونم برای کم خونی اقدام کنم؟ و اگه میشه چطور باید اقدام کنم برم پیش پزشک، آزمایش بدم یا ...؟
من اول تیر اعزامم.بهم گفتن مازادی ولی امکان داره که یک تیر رفتی بگن تکمیلیم و فعلا سرباز نمیخوایم.در اینصورت سربازیم از یک تیر حساب میشه؟
نه از روزی که خودتان را به پادگان آموزشی معرفی می کنیدنقل قول:
سلام دوستان
بنظرتون من بعد از تحصیل برای معافیت پزشکی اقدام کنم یا برم سربازی؟
شرایط خدمت برای فوق دیپلم و لیسناس فرق مینه؟ تو مجموعه سپاه
نمیدونم برم یا نه میترسم برای کار مشکل ایجاد کنه معافیت پزشکی....
سلام دوستان
1- تمرینات رژه از هفته چندم آموزشی شروع میشه؟
2- معمولا هفته اول و دوم چه کارهایی انجام میدیم توی آموزشی؟
ممنون:n40:
هفته اول ساماندهی و دادن جیره استحقاقی و دسته بندی و از این حرفاسنقل قول:
تفریبن هفته دوم به بعد شروع میکنن:n16:
شما اگر مشکلی دارید و سلامتی تان تحت تاثیر قرار میگیره بهتر ه ک نرید...اما اگر از سر ترس و این چیزا باشه دوستانه بگم هرچی زودتر اقدام کنید زودتر تمام می کنید...نقل قول:
سپاه و ارتش با داشتن مدرک و گرفتن سهمیه و خدمت کردن در شهر محل سکونت خیلی راخت تره....سعی کنید پذیرش بگیرید:n16:
برای هایپر هایدروز معافیت داعم نمیدن؟ حتی اثبات شده ؟
برای کمردرد چی؟
نه سلامتیم تحت تاثیر قرار نمیگیرهنقل قول:
من الان دانشجو هستم یه خورده بد واحد پاس کردم چون حذف زیاد میکنم
حالا میخواستم تطبیف بدم کاردانی رو بگیرم گفتم برم سربازی یا سر کار حالا نمیدونم خود سربازی رو برم یا معافیت رو بگیرم 23 ساله هستم
اگه الان دفترچه رو پست کنیم کی اعزام میشیم؟
اگه بیفتم صنایع دفاع تهران (صنایع هوایی)چه جوریه؟
احتمال زیاد برج 8 و اگه بد شانس باشی برج 10. صنایع دفاع فک کنم باید امریه بگیریدنقل قول:
سربازی هویتته...بدون کارتش تقریبن هویت نداره ادم...هرچی ز.دتر اقدام کنی بهتره...شرایطتو بسنجنقل قول:
دوستان من بیماری سبورئیک درماتیت دارم و دکتر پوست رفتم به من گفت این بیماری قابل درمان نیست فقط باید کنترل بشه .استرس و فشار و .... باید از شما دور بشه .پوست صورتم سرخ پوس پوستی میشه بعد سرخ میشه بعد زخم میشه بعد خونریزی میکنه اگر دارو نزنم و اینکه ریشم باید زود به زود کوتاه بشه چون خارش میگیره و مثل حرف های بالا میشه.
میخواستم بدونم کلا اینجور بیماریها میشه معاف شد؟معاف از زرم یا ...؟ممنون میشم کسی میدونه تجربیاتش رو در اختیارم بزاره .برای تشخیص بیماری باید برم درمانگاه ارتش یا جایی دیگه؟خوزستان زندگی میکنم.
سلام دوستان
من اعزام ۱ شهریور هستم. یه سوال درباره کسری خدمت داشتم.
۱ - من ۲ سال بسیجی فعال دارم (سال ۸۸ و ۸۹) اما بعد از سال ۸۹ وقتی رفتم دانشگاه دیگه پایگاه رفتن رو ادامه ندادم و دیگه نرفتم سراغش (حتی نمی دونم پروندهم راکده باطله ...). ضمنا یه گواهی شرکت در دوره مقدماتی دوم هم دارم (مربوط به همون سال ۸۹). آیا میتونم با این ۲ سال بسیج فعالی و این گواهی کسری خدمت بگیرم؟ اصلا چون بعد از سال ۸۹ دیگه پایگاه نرفتم کسری به من تعلق میگیره؟
۲- اگه میشه کسری گرفت، اینکه موقع اعزام سپاه یا ارتش یا نیروانتظامی بیفتم توی کسری گرفتن فرق میکنه؟
۳- آیا کلا میشه با بسیج کسری گرفت یا قانونش عوض یا لغو شده؟
دوباره سلام
میخاستم بدونم این قانونای معافیت چاقی و لاغری حاد هنوزم هست ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیه خدمت منطقی هست که این مورد منطقی بشه، از اردیبهشت سال 93 اعلام شد که برای فارغ التحصیلان دانشگاهی که جمع چشم 8 بود الان حداقل یک چشم 8 هست، اینکه برای دیپلم تغییر کرده یا نه باید از نظام وظیفه بپرسین.نقل قول:
نقل قول:
این در حالی است که باید به تغییر شرایط ضعیف بودن چشم نیز برای معاف شدن اشاره کرد.
براساس آیین نامه قبلی، شخصی به دلیل ضعیف بودن چشم معاف می شد که مجموع نمره دو چشم او برابر 0.8 بود، اما شرایط در آیین نامه جدید تغییر کرده، جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در این باره عنوان می کند: بر اساس آیین نامه جدید برای شخصی که مدرک تحصیلی اش پایین تر از لیسانس است نمره یک چشم باید 0.6 باشد و برای فردی که مدرک کارشناسی و بالاتر دارد نمره یک چشم باید 0.8 باشد تا بتواند از این شرط معافیت استفاده کند.
در تکمیل صحبت های دوست عزیزمون باید بگم غیبت بیش از 15 روز در زمان صلح و غیبت بیش از 5 روز در زمان جنگ فراری محسب میشه، غیبت با اسلحه هم از زمان غیبت (اگه درست یادم مونده باشه) فراری محسوب میشه.نقل قول:
بلهنقل قول:
همیشه گفتیم، از این اتفاقات زیاد پیش میاد، در کل سیستم تقسیم میکنه و نمیشه امیدوار بود، فقط باید شانس آورد.
البته باز در این مورد اطلاعات بیشتری بدم.نقل قول:
همانطور که برای فرار میتونند دستگیر کنند برای غیبت هم دستگیر میکنند، فراری هایی بود که اصلا دستگیر نکرده بودن ولی توضیح دادم این فقط محدود به این مسئله نیست.
نظام وظیفه هر ماه مشمولین غایب اون ماه را به کلانتری ها و پاسگاههای محل می فرسته، همراه با مشخصات کامل، کدملی و .... و درخواست دستگیری افراد داده میشه، شما احتمال داره برین سفر و یه منطقه ایست بازرسی باشه و از شما پایان خدمت بخوان (که خود ما به دفعات انجام دادیم) در صورتی که نداشته باشین و استعلام بگیرن دستبند میزنند و میفرستند نظام وظیفه شهرستان.
محدودیت های دیگه را هم توضیح دادم در پست قبلی.
طبق قانون جدید در حین تحصیل هم می توانید برای معافیت پزشکی اقدام کنید.نقل قول:
تو سپاه فرق خاصی نمیکنه، پارامتر های دیگری مهمه!!
برای کار که احتمال مشکل ایجاد کردن زیاد هست و حدودیت هایی داره ولی مسئله مهم تر اینه که کاری نیست که مشکل ایجاد بشه.
نقل قول:
معافیت پزشکی حین تحصیل براساس آیین نامه گذشته، چنانچه فردی در حال استفاده از معافیت تحصیلی بود به تقاضای معافیت پزشکی او رسیدگی نمی شد، مگر این که ترک تحصیل می کرد یا فارغ تحصیل می شد، اما در آیین نامه فعلی درباره نقص عضو یا بیماری هایی که مقطع تحصیلی در آن اثرگذار نیست، شخص می تواند تقاضای معافیت پزشکی کند.
1- احتمال قوی تا الان راکد شده، برای کسری شما اول باید اعزام بشید و برید یگان خدمتی، بعد نامه ای خطاب به حوزه بسیج میگیرین و اونها معرفی میدن به پایگاه و... وقتی راکد باشید به شما این معرفی و... داده نمیشه.نقل قول:
پیشنهاد من اینه که حداقل تا وقت اعزام برین پرونده را راه بندازین شاید راه اومدن باهاتون. (سخته البته)
2- خیر فرقی نمیکنه
3- میشه کسری گرفت ولی باید راکد نباشه و...
در ضمن مقدماتی هم به درد نمی خوره.
ظاهرا طبق آخرین اعلام در اردیبهشت 93 برای فارغ التحصیلان دانشگاهی حذف شده، از نظام وظیفه بهتر میتونید پیگیر باشین.نقل قول:
نقل قول:
کمالی می افزاید: اکنون شرط دندان دیگر مطرح نیست و بحث بیماری فک و دهان به صورت جزئی مطرح شده است. افزون بر این، قبلا بحث چاقی و لاغری نیز مطرح بود، به همین دلیل برخی ها با اضافه یا کم کردن وزن خود برای معاف شدن اقدام می کردند، اما براساس آیین نامه جدید، دیگر چاقی و لاغری مفرط معاف از رزم شناخته می شود و شخص با هر وزنی از خدمت معاف نمی شود.
دوستان من مخم دیگه جواب نمییده، چند ماه دنبال امریم، ارشد مکانیکم، تا حالا چند بارم اینجا پرسیدم اما هیشکی جواب نداده
واسه مکانیک خاتم تو تهران کدوم پروژه ها میشه رفت؟ کدوم قرب؟ کدوم موسسه؟
من فقط یه پروژه مترو رو میشناسم
لطفا اگه کسی اطلاعی داره بگه