من از 128 اومدم به 512 تقریباً می تونم بگم هیچ افزایشی توی سرعتم مشاهده نکردم :n27:
Printable View
من از 128 اومدم به 512 تقریباً می تونم بگم هیچ افزایشی توی سرعتم مشاهده نکردم :n27:
من جوابمو نگرفتم . در قسمت راهنما چیزی ننوشته .نقل قول:
من الان سه ساله عضو پارس انلاینم . هر ماه 5 امتیاز
هر سال 12 ماه
12 * 3 = 36
36*5 = 180 یعنی من الان باید 180 امتیاز داشته باشم .
خدا خیرت بده مرد :n12:نقل قول:
خیلی امتیازت بالا باشه میتونی از البسکو شورت مجانی بگیری :n02: یه چیزی تو همین مایه ها :n29:نقل قول:
بابا ایول!!! :n19:نقل قول:
دستت درد نکنه!!! :n11: خیلی گلی :n16:
برو اون تکمه ی (یعنی دکمه) بروز رسانی امتیاز رو بزن! :n02:نقل قول:
قابل توجه مدیران محترم.نقل قول:
ایشان منظورشان شورت ورزشی می باشد مبادا یک وقتی پست ایشان را حذف بنمایید. :n02:
دقیقا همینطوره :n02:نقل قول:
به اختصار گفتم مطلب گویا تر باشه :n02:
دوستان نمایشگاه کتابی کدهای تخفیف خودشون را قرار بدن دوستان استفاده کنند.:n02::n02::n02:
ممنون:n16:
نقل قول:
منم منتظرم بزارید شما که دیگه استفاده کردین بدردتون نمیخوره بزارید ما استفاده کنیم خخخخ :n10::n20::n16:
من هم همین اشتباه رو انجام دادم. از 256 اومدم 512 ولی هیچ تغییری نکرد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این طرفای شش و نیم صبحه دانلود شبانه
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
منظورتان را نفهمیدمنقل قول:
دوست عزیز این سرعت دانلود رایگان شبانه پارس آنلاین سرویس 512 هستشنقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
کسی این مشکلو نداره؟نقل قول:
یعنی اینجا هیچ کس با اسکایپ کار نمیکنه؟
سرعت دانلود شبانتون چه قدره ؟نقل قول:
عکسشو گذاشتم تقریبا 800 کیلوبایت در ثانیهنقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
من چند ساله پارس آنلاینم
اسم سرعت ها ک 1 مگ و 2 مگ گذاشتن همش الکیه ( سرعت 128 و256 یکیه ------ سرعت 512 و 1 مگ یکیه ----- سرعت 2 مگ فعلا تنهاست )
یه سری با صبانت توی خونه یه فامیلمون داشتم تست میکردم سرعت 256 داشت ک مثل سرعت 1 مگ ما بود ( توی روز پارس آنلاین 1 مگابایتش 300 400 هست ک دیدم صبانت 256 این سرعت رو داشت )
سلام دوستان
من حدود 2 ساله از صبانت سرویس دارم. تو این دو سال خیلی اذیت شدم و فقط به خاطر شبانه توی صبانت مونده بودم که اون هم چند وقتیه نابود شده. تصمیم گرفتم که برم سرویس دهنده دیگه. توی این انجمن هم فقط پارس آنلاینی ها از سرویسشون راضی اند. من دو تا چیز از سرویسم میخوام: 1- سرعت بالای 150 کیلوبایت 2- دانلود شبانه بالای 2 گیگ. به نظر شما پارس آنلاین مناسب منه؟
این مشخصات سرویس 128 من در حال حاضره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت شبانه هم چند وقتیه 20-30 شده. آیا می تونم سرویس بهتری از پارس آنلاین بگیرم؟
وضعیت خطم چطوریه؟ مشکلی نداره؟
:n01:
خط شما مشکلی نداره میتونید سرویس های پارس رو بگیرید و روی 9 مگ هم بسته میشننقل قول:
خود من سرویس 1 مگ ماهی 4 گیگ دارم که باهاش 2.5 تا 3.5 گیگ (متغیر) دانلود شبانه دارم...سرعت روز هم که تا 900 کیلوبایت میرسه
دوستان این کدهای تخفیف فقط مال غرفه پارس انلاینه؟
امروز سرعت دانلود در ساعات رایگان یه کم بهتر بود . روزای گذشته میانگین 6 گیگ بود اما امروز حدودا 8.5 گیگ گرفتم. با سرعت 2 مگ محدود .
دوستانی که پارس آنلاین استفاده میکنن خواهشا درست راهنمایی کنید.من میخوام سرویس صبانت و تخلیه کنم و از یه شرکتی که دانلود شبانه خوبی داشته باشه سرویس بگیرم حالا به نطرتون پارس آنلاین دوز و کلک تو کارش نیست یا کم فروشی نمیکنه؟
سرعت دانلود شبانش نمیاد روی 30 کیلو بشینه مثل صبانت دزد؟بچه هایی که سرویس نامحدود گرفتن بعد از یه مدت که دانلود میکنن سرعتشون کم نمیشه؟
با تعرفه 128 که روی 4 مگ بسته میشه شبی 5 گیگ راحت دانلود دارمنقل قول:
سرعت در روز و شب برام نوسان نداره و روی 430 تا 450 هستش حدودا
فعلا که پارس عالیه نسبت به بقیه سرویس دهنده ها
اینم چند تا تست خدمت شما برای اطمینان بیشتر :n02:
تستایی که گذاشتم رو ببین دوستم :n16:نقل قول:
من تازه میخوام بیام پارس انلاین
به نظرتون کدوم سرویسشو بگیرم که بتونم شبی حداقل 5 گیگ بگیرمو محدود هم نشم
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
128 بگیر فعلا که رو 4 میبندن ببین سرعتت چجوریاس بعدا اگر ناراضی بودی ارتقاش بده که رو 9 مگ میبندن (البته بستگی به خط شما هم داره )نقل قول:
هزینه برقراری رانژه ۵ ت هست درسته ؟ اون 10 ت که میگیرن بخاطر نصب مودمو کانفیگ کردنو این چیزاست که من نمیخوامنقل قول:
الان مجبوریم ۱۵۰۰۰ ت به پارس انلاین برای برقراری رانژه پرداخت کنم ؟ در های وب اگه کانفیگ کردن مودم رو یاد داشته باشی نیاز نیست 10 ت پول زور بدی
متاسفانه پارس انلاین 15 تومن رو میگیره!!نقل قول:
این پارس انلاین از همون اول میخواد پول زور بگیره :))))))))نقل قول:
به نظرت ارزش داره از پارس بگیرم
سلام خسته نباشید دوستان
من امروز سرویس 3 ماهه 2 مگ واسم فعال شده ولی اون یک ماه هدیه واسم اظافه نشده باید زنگ بزنم به پشتیبانی پارس آنلاین که اون یک ماه رو فعال کنند؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
هدیه خرید بهاره که سرویس رایگان هست اخر خرداد ماه به قرارداد شما اضافه میشهنقل قول:
فعلا که های وب و صبا نت تقریبا افتضاحه! شاتل هم شبانه محدود میکنه زیاد دانلود کنینقل قول:
میمونه پارس انلاین که به نظرم الان بهترینه! (بی تعصب میگم چون دوستام های وب و شاتل داشتن و خیلی ناراضی هستن )
نقل قول:
این حرف واقعا درسته چون پارس انلاین تنها شرکتی هست که تو شبانه خیلی اذیت نمیکنه/////////
سرویس 128 و 256 روی 4 بسه شدن. سرعت اونها رو چنده؟؟؟؟ من موندم 128 بگیرم یا 512؟؟؟؟ 512 رو رو چند بستن و سرعت دانلودش چنده؟؟؟نقل قول:
ممنون
:n04:عججججبنقل قول:
128 بگیرنقل قول:
512 اگر خط بکشه رو 9 میبندن و سرعتش حدودا 800-850 تاس
البته به شهر هم بستگي داره مال قم كه حسابي داره اذيت ميكنه:n02:نقل قول:
ديشب سرعتم به زور به 100 تا مي رسيد
دوستی که می خواهد از صبانت بیاد پارس. دوست عزیز همه چیز به پهنای باند منطقه مخابراتی شما بستگی داره. الان کسی هست که با 128 سرعت 450 داره ولی من که 512 دارم حداکثر در روز به 150 می رسه. چرا چون پارس آنلاین over sell کرده در منطقه مخابراتی ما و هنوز پهنای باند رو اضافه نکرده.
پس نظر قاطع نمی شه داد.
همونطور که قبلاً هم گقتم تو جزو کاربرای خوشحال محسوب میشی.... :n07:نقل قول:
منطقه ی ما چندان شلوغ نیستش ولی من با سرویس 512 شبی 3 گیگ رو به صورت ناراحت :n02: دارم دانلود میکنم البته قبلاً 256 داشتم که از اینم ناراحت تر بود.... :n09:
اینم یه تست سرعت همین الان که نگی منطقه ی شما شلوغه و ....
در ضمن من توی یک هفته ی گذشته نوسان سرعت داشتم در حد تیم ملی و ساعت 9 شب به بعد هم که دیگه تقریباً دایال آپ بوده...
تک کانکشن هم که دیگه همه میدونن چه وضعیتی داریم ولی چون من مطمئن نیستم که تقصیر پارس باشه زیاد بد نمیگم :n02:
پس برای دانلود شبانه 128 یک ماهه میگیرم که روی ۴ مگ ببندن
نظرتون چیه دوستان عزیز