دوستان آسیا تکی سایت فیلمیو رو عضو شید یک هفته رایگان می توانید همه فیلم ها رو مشاهده کنید
برای آسیا تکی ها هم ججم کم تنمیشه
Printable View
دوستان آسیا تکی سایت فیلمیو رو عضو شید یک هفته رایگان می توانید همه فیلم ها رو مشاهده کنید
برای آسیا تکی ها هم ججم کم تنمیشه
کلا خودش سرعتها رو محدود میکنهنقل قول:
رو چند؟نقل قول:
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
با توجه به دانلود هاتون هر شب محدودتر میشید کلا اگه دانلود میخواید بکنید هر شب بهتره شرکتی رو انتخاب کنید که سرویسی ویژه دانلود داشته باشه اسیاتک فعلا 90 گیگ در سه ماه 72 تومن.نقل قول:
دوستان غیر از uploadboy trainbit upera اپلود سنتری میشناسید سرور ایران (ترجیحا برای اسیاتک) داشته باشه؟
کلا دور اسیاتک رو خط بکش. دانلود شبانه رو برداشته. بقیه طرحاشم گرونه و بی کیفیت. پینگی بالا قطعی زیاد گیگ گرون...خود دانینقل قول:
Sent from my D6633 using Tapatalk
احسنت بر شما این جملرو بایست تو اول هر صفحه این فروم کپی کرد تا همه متوجه بشن عین واقعیته.نقل قول:
سلام
من اینترنت مخابرات دارم ولی سرعت و سرویس دهی افتضاحه
قیمت هم که نجومی میگیرن ازم
میتونم رو خطم که فیبر نوری هست از آسیاتک سرویس بگیرم؟
آسیا رو فیبر نوری سرویس میده؟
توی شهر ما که روی فیبر نوری اسیاتک سرویس نمیده. فقط بیست نت سرویس میده روی فیبر نوری.نقل قول:
سلام
دوستان الان اسیاتکم می خوام جمع کنم..کدوم شرکتو پیشنهد میدین؟
به دردسرش نمی ارزهنقل قول:
اکثر شرکتها یکی هستن
اگر روزانه 2.5 گیگ دانلود رایگان برایتان کافی است، سرویس یکساله جشنواره میکس 60 گیگ صبانت با قیمت 60000 تومان و دانلود رایگان از 4 تا 10 صبح(سرعت تا 128 کیلوبایت محدود میشود)نقل قول:
اگر دانلودتان زیاد است سرویس جشنواره یکساله 60 گیگ 65000 تومانی شاتل بعلاوه ماهانه 10 تا 20 هزار تومان سرویس شاتل لند
همه این جشنواره ها تا آخر شهریور اعتبار دارند.
البته بیست نت نمیدونم توی شهر شما چطور هست اما به اضافه اون پیشنهاداتی که دوستمون کردن اگه دانلود ندارید 27 گیگ یکساله 24 هزار تومان بیست نت واقعا می ارزه.نقل قول:
ایرانسل از همشون بهتره شک نکننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسو با هزار زحمت گرفتم فرصت نمیده که 100 مگو تو ایکی ثانیه حلش میکنه :n02::n09::n10::n31::n05:
به غیر از همراه اول و ایرانسل ADSL شبانه داره دیگه ای مونده که بشه هر شب 4 گیگ دانلود شبانه داشته باشه?
فقط توی چند تا استان با مخابرات قرار داد بسته که میتونه روی خط فیبر نوری اینترنت بدهنقل قول:
دوستان مواظب باشید آسیاتک مثل من سر شما هم کلاه نزاره.
اینا یه سرویس موقت حجمی به نام گیگ باکس دارن که به گفته خودشون نباید محدودیت سرعت داشته باشه.
حالا بشنوید داستان منو.
سرویس من کیمیا 24 گیگ سه ماهه 2 تا 8 صبح رایگان هستش. من امروز ساعت 2 صبح برای اینکه سرعتم تو ساعت رایگان محدود هستش(90 کیلو) و میخواستم یه فایل چند گیگی رو زود دانلود کنم, گیگ باکس 9 گیگی رو فعال کردم. بعد از دو بار مودمو خاموش روشن کردن و نزدیک نیم ساعت منتظر ماندن دیدم سرعتم فرقی نکرده و همون 90 کیلو هستش. زنگ زدم به 1544
کارشناس اول به من گفت : گیگ باکس فعال شده و همه چی اوکیه. بعد از 5 دقیقه توضیح دادن نتونستم به ایشون بفهمونم که گیگ باکس نباید محدودیت سرعت داشته باشه ولی ایشون قبول نکرد.
بعد 10 دقیقه بازم زنگ زدم چون قانع نشده بودم.
کارشناس دوم به من گفت : گیگ باکس فعال نشده و مودمو به مدت 10 دقیقه خاموش کنید تا فعال بشه. به ایشونم توضیح دادم که تا حالا 2 3 باری مودمو به مدت 10 15 دقیقه خاموش کردم ولی فرقی نکرده. در آخرم ازش پرسیدم گیگ باکس محدودیت سرعت داره یا نه که ایشون گفتن" نه نداره. شما با بالا ترین سرعت ممکن میتونید دانلود کنید." خلاصه که ایشون آخرش گفتن بازم مودمو به مدت 15 دقیقه خاموش کنید تا مشکل برطرف بشه و سرعت دانلودتون بالا بره.
بعد 20 دقیقه بازم زنگ زدم چون فرقی نکرده بود سرعت.
کارشناس سوم به من گفت : گیگ باکس فعال شده. گفتم سرعتم کمه گفت عادیه. سرعت ربطی به گیگ باکس نداره. گفتم عزیز من یعنی چی ربطی نداره. خلاصه جر و بحث کردیم در آخرم گفت که سرعت همینه که همینه. باید تا ساعت 8 صبح صبر کنید تا سرعتتون بره بالا.
خلاصه سرتونو درد ندارم. این ISP مزخرف آسیا تک بدجور داره منو اذیت میکنه. :n37:
سلام دوستان اسیاتک تو ساری هم اینترنت می ده؟
چه طرحی دارید شما مگه؟نقل قول:
وقتی سرویستون شبانه داره شما هر کاری کنی نمیتونی از گیگ باکس در ساعات شبانه استفاده کنی. پس طبیعیه که سرعتت محدود بمونه.نقل قول:
طرف روش نشده بگه که چون الان تایم رایگان هست سرعتتون محدود شده. گیگ باکس مثل خرید ترافیک اضافه میمونه. با فعال شدنش هیچ تغییری در سرعت داده نمیشه. تایم رایگان سرعت کم باشه همون کم میمونه. تایم غیر رایگان هم هر سرعتی باشه همون سرعت میمونهنقل قول:
من مشکلم با آسیا تک حجم خوریشه. نمیدونم چجوری توی 3 ماه 75 گیگ مصرف داشتم !! اینکه واسه تایم رایگان باید مودم رو خاموش و روشن کنیم خیلی نامردیه. من هیچ وقت اینکارو نکردم. احتمالا 50 گیگ رو توی همین مدت ازم کرده. حالا مجبورم گیگ باکس بخرم. کاش حداقل یکی از مدیراشون که حلال و حروم حالیشه به اینجاها سر میزد و میفهمید که همه از حجم خوریش ناراضی ان
نقل قول:
من هم هیچ وقت مودم مو در تام رایگان خاموش نمی کنم یک سوپرمن لازم هست برای بیدار کردن من ساعت 4 صبح.
فکر کنم رفنسجان یکی از شهرهای کرمان هست شما باید ساعتون از روی ساعت منطقه ای تنظیم کنید نه ساعت کشوری یعنی شما برای دانلود 20 تا30 زودتر شروع کرده واز ساعت رایگان 20 تا 30 زودتر دانلود رو تموم کنید من در قسمت شمال غربی کشور هستم دانلود رایگان من درست 26 دقیقه شروع ساعت رایگان هست (از روی مختصات جغرافیایی شهر می توان ساعت واقعی اونجا رو بدست اوردو.......)
ودر اخر 26 دیر تر در تایم رایگان دانلود کنم یعنی شروع دانلود 4.26دقیقه شروع وپایان 10.26 هست.
تهران میده؟نقل قول:
دوستان تهران رو خط فیبر نوری از کجدوم شرکت سرویس بگیرم؟
مخابرات رسما اعصاب نذاشته برام
دوست عزیز بنده تا حالا شاید نزدیک 20 بار اینجوری کردم. همیشه هم سرعتم بالا بود. حتی تو تایم رایگان. اصلن فلسفه گیگ باکس همینه. "حجم محدود در زمان محدود بدون محدودیت سرعت" این حرفو نماینده فروششون گفت به من و منم از اون موقع تا حالا هر وقت نیاز داشتم سرعتم برای مدت محدودی بره بالا و یه چیزی رو سریع دانلود کنم, گیگ باکس میخریدم.نقل قول:
حتی کارشناس دوم گفت که نباید سرعت شما محدود باشه چون گیگ باکس خریدین.
البته من فک میکنم این سرعت کم من مربوط بشه به محدودیت سراسری مشترکان آسیاتک که حدود یک ماهه اجرا شده. دوستمون farshad.88 هم اشاره کردن.
سروری که زمان رو محاسبه میکنه تهرانه. تهران هم از روی ساعت رسمی تنظیم شده نه از روی ساعت محلی یا اوقات شرعی. فکر نکنم حرف شما درست باشه.اصولا نمایندگی ها این تنظیم ساعت رو نمیتونن دستکاری کنن . یه دستور از پیش تعریف شده است که روی سیستم سرور اصلی که تهرانه انجام شدهنقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما سرویس پایه رو باید در نظر بگیرین. الان شما 24 گیگ دارین که باید 3 ماهه استفاده کنید. از ساعت 2 تا 8 هم رایگان هستید. وقتی 9 گیگ باکس خریدین در حقیقت اون 24 گیگ شده 33 گیگ. اما ساعات دانلود شبانه رایگانتون تغییری نکرده.آسیا تک احمق سرعت زمان رایگان رو محدود میکنه. شما اگه میخواهید توی این ساعات هم سرعت بالا داشته باشید باید سرویستون رو عوض کنید. گیگ باکس حجم اضافه است. سرویس نیست
تهران رو نمیدونم. خب زنگ بزن بپرس. اما اینجا قانونشون اینجوریه که مخابرات و آسیاتک هر کدوم تجهیزات نصب کرده باشن واسه اینترنت اون یکی دیگه نمیتونه بیاد اونجا تجهیزات نصب کنه. الان من فقط از آسیاتک میتونم اینترنت بگیرم.نقل قول:
دوستان کسی آشنایی تو آسیاتک نداره که یه کار کوچیک (فاکتور زدن) واسه ما بکنه؟
با سلامنقل قول:
دوست عزیز من اسیاتک دارم و گیگ باکس هم زیاد گرفتم
گیگ باعث از عید تا حالا من میگیرم جریانش اینه که شامل حال ساعت دانلود رایگان نمیشه
یعنی تا سر ساعت دانلود رایگان از حجم گیگ باکس کم میشه ولی با شروع ساعت دانلود رایگان
دیگه از حجم گیگ باکس کم نمیشه در صورتی که در ساعت دانلود رایگان از حجم گیگ باکست کم شده میتونی ازشون شکایت کنی
ولی کلا گیگ باس در سرویس های که دانلود رایگان دارن مربوط میشه به ساعات غیر دانلود رایگان
امروز با یکی از نمایندگی ها اسیاتک حرف زدم
چیزی که من از حرف هاشون متوجه شدم شدم اینه که هر سرویسی انتخاب کنی منظورم پهنا باند هست در روز و ساعات غیر دانلود رایگان
سرعت دانلود برای همه تا اونجا که جا داره باز میزارن اما در ساعت دانلود رایگان سرعت ها محدود میشه به سرویس انتخابی
بطور مثال خط 2 مگ سرعت دانلودش 256 کیلو بایت بر ثانیه هست نهایتا ولی در روز سرعت رو باز میزارن حتی سرعت دانلود به 1 مگ میرسه
ولی با شروع دانلود رایگان سرعت رو محدود میکنن به همون 256
اینا رو به من گفتن به هر حال من که رفتم یه شرکت دیگه
موفق باشین
..........
دوستان بهترین سرویس آسیاتک با هزینه ماهیانه حدود 25-30 ت کدوم سرویس هستش ؟
فعلا سرویس جشنواره 3 ماهه 6 مگ 90 گیگ با قیمت 66000 بعلاوه مالیات (از حالا میتوانید برای 3 ماه بعد از آن هم تمدید کنید)، بعد از آن سرویس غیر حجمی 17 گیگ با قیمت 25000 تومان بعلاوه مالیات (سرویس غیر حجمی مخابرات آذربایجان شرقی بهتر است چون با همان قیمت 43 گیگ هم دانلود شبانه دارد).نقل قول:
ولی اگر مصرف ماهیانه تان کمتر از 5 گیگ است بهتر است از صبانت یا همارا یا شاتل سرویس بگیرید:
صبانت: سرویس یکساله 12 مگ 60 گیگ جشنواره میکس از 4 تا 10 صبح رایگان (سرعت در تایم رایگان تا 128 کیلوبایت محدود میشود) با قیمت 60 هزار تومان بعلاوه مالیات.
همارا: سرویس جشنواره یکساله 50 گیگ با 250 گیگ دانلود شبانه 50 هزار تومان بعلاوه مالیات
شاتل: سرویس جشنواره یکساله 60 گیگ با قیمت 65900 تومان بعلاوه مالیات (شاتل یک سرویس به نام شاتل لند دارد که با فعال کردن آن میتوانید به صورت نامحدود دانلود کنید، هزینه اش هم ماهانه 10 تا 20 هزار تومان است.)
اعتبار همه جشنواره ها تا آخر شهریور است.
بدترین و گرونترین سرویسای مربوط ب جشنواره برا اسیاتکه...
Sent from my D6633 using Tapatalk
..حذف شود..
سلام
دوستان سرویس های 10 مگ تو ساعات رایگان چقدره سرعتشون؟
چرا اسیاتک زده نامحدود نه زده شبانه رایگان برای 2 تا 8 ؟
..حذف شود..
سلام دوستان
من تازه آسیاتک گرفتم و یوزر و پس هم دارم اینترنتم هم وصله
ولی نمیدونم چرا در سایت 1544 یوزر پس میزنم وارد اکانتم نمیشه و برمیگرده به صفحه اول.
نمایندگی هم نتونست برطرف کنه
کسی این مشکلو داشته تا حالا؟
دقت کنید که کد جدید شهر بدون صفر وشماره تلفنتان را درست وارد کنید (دقیقا همان که در تنظیمات wan مودم است.)نقل قول:
هنگام وارد کردن اعداد، کیبوردتان هم انگلیسی باشد.