[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته بعضیا انکارا رو سرور داخلی حساب میکنن اما با توجه به فاصله پینگم از پینگ داخل خیلی ها هم بهتره:n10:
Printable View
درسته بعضیا انکارا رو سرور داخلی حساب میکنن اما با توجه به فاصله پینگم از پینگ داخل خیلی ها هم بهتره:n10:
مال من فیبر نیست اما از اون موقع که سیما رو عوض کردن خطم تا 24مگ رو هم ساپورت میکنه در صورتی که قبلا 2مگ رو هم نمیکشید:n05:نقل قول:
چطوری باید بفهمیم خطمون تا چند مگ میکشه ؟
برو به مودمنقل قول:
حداکثر رو اونجا نوشته
اپ استریمت روی چند هست که اپلودت اینقدر بالاست ؟نقل قول:
من هم از همین جا گرفتم ولی با سرور خودش اپلود خودم رو میده .اگر سرعت پورت سرور باشه که برای منم باید همین قدر بده ولی نمیده .چلا ؟
الان یه نفر بگه خط من تا چه مقدار اپلود و چه مقدار دانلود رو ساپورت میکنه ؟ میخوام بگم زیادش کنن .روی چند بزارن خوبه ؟ (البته به شرطی که با افت snr لینک نپره..
به نظرم دان استریمو رو 14000 و اپ استریمو رو 1020 ببندن خوبه البته snr خطت پایین میاد(ممکنه تا 4 هم برسه)اما این افت snr ناشی از زیاد بستنه و هیچ ضرری نداره و لینکت هم نمیپره فقط یکم دیرتر لینکت ثابت میشه(2-3دقیقه ممکنه طول بکشه) . طبق تجربه ای که دارم محاله که هر چقدر بهشون گفتی واست ببندننقل قول:
این همون سرور المانه که اون موقع که دان استریممو زیاد بسته بودن سرعتای نجومی میگرفتم ازش البته مال انگلیس هم بعضیاشون سرعتو زیاد میکنننقل قول:
در حال حاظر کسی از دوستان به گت وی آذربایجان و ترکیه متصل هست؟
از بعد از ظهر که قطع شدم دیگه به این گت وی ها وصل نمیشه