علی آقا خیلی عالی بود بهمراه عکسهای گویا
واقعاً میتونم بگم کم کم 80 تا 100 هزار به نفع خودت کار کردی ارزشش رو داشت این حرکت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
علی آقا خیلی عالی بود بهمراه عکسهای گویا
واقعاً میتونم بگم کم کم 80 تا 100 هزار به نفع خودت کار کردی ارزشش رو داشت این حرکت
ممنونم جناب mehdicentury
بله انجام اين كار و كارهاي مشابه ديگه ، كلي از هزينه هاي جانبي و دردسرهاي بعدي را كم ميكنه، و به علاوه به تجربه ها هم اضافه ميشه.
به هر حال داشتن اتومبيل كلاسيك ،با وجود تمام دردسرهايي كه داره اما داراي جذابيتهاي زيادي هم هست كه يكي از اونها بازسازي قطعات خاص و ناياب به حساب مياد.
HAPPY NEW YEAR 2015
:n18: :n18:
البته نمونه نو این قطعه رو پیدا کردم و همانطور که قبلا هم عرض کردم قیمتش 160 هزار تومان بود!
بسیار ممنون از علی اقا و محمد جان، تعمیر وکیوم بسیار جالب و کاربردی بود، انشالله منم بزودی انجامش میدم، در ادامه کارای ماشین رفتم یک صفحه کیلومتر دیگه امانتی گرفتم تا از روش هرچی به کارم میاد باز کنم، امپر بنزین سالمی داشت:
خلاصه کیلومتر شمار رو سه تا یکی کردم و امپر بنزین رو هم دوتا یکی کردم در نتیجه هر دو درست شدند، مشکل روشن نشدن لامپهای پس زمینه هم از یک قطعی ریز بود که پیدا و برطرف شد، در نهایت صفحه کیلومتر رو بستم و پخش هم که براش سیم کشی لازم اماده شده بود نصب کردم و سیستم صوتی تکمیل شد تا تقریبا کارهای داخل اتاق رو به پایان باشه:
اما هنوز عقربه کیلومتر شمار نوسان داره، آیا با تعویض سیم کیلومتر درست میشه؟ سلامت سیم کیلومتر رو چطوری چک کنم؟
از شنبه میخوام برم سراغ دیفرانسیل، همونطور که قبلا گفتم ترک پوسته دف و صدای زیاد از طرف چرخ شاگرد مشکلات دف ماشین هستن، به نظرتون یه دف کامل بخرم بهتر نیست؟
اگر اشتباه نكنم مشكل شمارشگر كيلومتر شمار حل شده، اما نوسان عقربه همچنان ادامه داره،
ايراد از شمارشگر بود؟
در مورد نوسان اگر بيرون درست كار ميكنه ( پيش كيلومتر ساز) پس ايراد از سيم كيلومتر بايد باشه، كه مشكل ماشين من هم همينه، اما دوبار سيم كيلومتر عوض كردم اما نتيجه نداد.
روكش سيم كيلوكتر بايد سالم و بدون زدگي، پارگي، سوراخ و زنگزدگي و..باشه تا خود مغزي سيم كيلومتر به راحتي و با سرعت بچرخه و تيو ميسير مدام هي گير نكنه و رها بشه( چون مغزي سيم كيلومترها خالت ارتجاعي و فنري دارن و تا حدي نيروي چرخشي را در خودشون ذخيره كرده و دوباره آزاد ميكنند)
فكر ميكنم ايراد از سيم كيلوكتر باشه و يا در نهايت پنيون كيلومتر كه روي گيربكس سوار هست( كه البته خرابي پنيون معمولا منجر به از كار افتادن كيلومتر ميشه)
كل سيم كيلومتر را از نظر صدمه و خرابي چك كنين و مغزي را بيرون بكشيد و به دقت بررسي كني( احيانا شايد چند رشته از سيمهاي اون پاره شده باشه و در داخل روكش گير ميكنه)
كمي روغن به مغزي سيم كيلومتر بزنيد و دوباره سوا كنيد.
ديفرانسال داستان پيچيده اي داره و معمولا تا سوار ماشين نباشه مشخص نيست، به نظر من يك نمونه سالم و تضميني بگيريد و كامل عوض كنين بهتره ( شايد همان مكانيك قديمي كه براي كاربراتور مراجعه كرديد، قطعه سالم سراغ داشته باشه.)
نتيجه كار تعمير كار كاربراتور چطور شد؟
................................
احتمال ميدم مشكل كيلومتر همين باشه كه گفتيد، چون هرچي گشتم چيزي پيدا نكردم كه باعث ايراد شده باشه.
سالها قبل يك نوا C1 داشتم كه همين مشكل را داشت و يادم هست بخاطر نبود سيم كيلومتر مناسب، سر و ته يك سيم اصلي را با پوسته ايراني دوتا يكي كردم و خيلي خوب جواب داد،
همينطور براي كامارو هم همين كار را كردم و با استفاده از انبر قفلي ، سر و ته نمونه آمريكايي را روي غلاف ايراني پرس كردم و بازهم خيلي خوب كار كرد.
كيت كلاچ را كه قبلا 210 تومان گرفته بودم و خيلي عالي كار ميكنه، بدون لرزش و با شتاب خوب. اما الان مسلما بيشتر شده.
هفته ديگه بايد برم يك سر بزنم ببينيم سوكت دينام رسيد يا نه؟! ( يكبار رسيد اما يادش رفت براي من نگه داره و سريع همه را فروخت، ظاهرا توي بعضي مدلهاي دوو مصرف داره)
قرار شد دوباره سفارش بده.
در مورد كيت كلاچ هم سوال ميكنم ، اما فكر نميكنم مدلهاي وانت و بليزر روي سواري نصب بشه چون بزرگتر هست.
درجه سرعت شمار مخصوص اتوماتیک چطوريه؟ ممكنه عكس بگذاريد؟
علی اقا راستش تمامی اینکارها رو انجام دادم، سیم کیلومتر کاملا سالمه و با توجه به روغنکاریش خیلی روان میچرخه، کیلومتر شمار هم درسته (روی دستگاه کیلمترساز) ، شمارشگر هم یه غلاف پلاستیکی روی پایه عقبی کم داشت که نصب شد و امتحان شد که نتیجه از سلامتش خبر میداد ، پنیون رو هم باز کردم و ظاهرا مشکلی نداشت گرچه تصمیم دارم یکی براش بخرم، چون متاسفانه امروز دوباره شاهد عمل نکردن شمارشگر بودم، بارها با دریل سیم رو اروم چرخوندم و همه چیز درست بود اما در حرکت ماشین نه! :24:نقل قول:
اگر اشتباه نكنم مشكل شمارشگر كيلومتر شمار حل شده، اما نوسان عقربه همچنان ادامه داره، ايراد از شمارشگر بود؟
در مورد نوسان اگر بيرون درست كار ميكنه ( پيش كيلومتر ساز) پس ايراد از سيم كيلومتر بايد باشه، كه مشكل ماشين من هم همينه، اما دوبار سيم كيلومتر عوض كردم اما نتيجه نداد.
روكش سيم كيلوكتر بايد سالم و بدون زدگي، پارگي، سوراخ و زنگزدگي و..باشه تا خود مغزي سيم كيلومتر به راحتي و با سرعت بچرخه و تيو ميسير مدام هي گير نكنه و رها بشه( چون مغزي سيم كيلومترها خالت ارتجاعي و فنري دارن و تا حدي نيروي چرخشي را در خودشون ذخيره كرده و دوباره آزاد ميكنند)
فكر ميكنم ايراد از سيم كيلوكتر باشه و يا در نهايت پنيون كيلومتر كه روي گيربكس سوار هست( كه البته خرابي پنيون معمولا منجر به از كار افتادن كيلومتر ميشه)
كل سيم كيلومتر را از نظر صدمه و خرابي چك كنين و مغزي را بيرون بكشيد و به دقت بررسي كني( احيانا شايد چند رشته از سيمهاي اون پاره شده باشه و در داخل روكش گير ميكنه)
كمي روغن به مغزي سيم كيلومتر بزنيد و دوباره سوا كنيد.
ديفرانسال داستان پيچيده اي داره و معمولا تا سوار ماشين نباشه مشخص نيست، به نظر من يك نمونه سالم و تضميني بگيريد و كامل عوض كنين بهتره ( شايد همان مكانيك قديمي كه براي كاربراتور مراجعه كرديد، قطعه سالم سراغ داشته باشه.)
نتيجه كار تعمير كار كاربراتور چطور شد؟
درباره دیفرانسیل حق با شماست، تا سوار نشه مشخص نمیشه، یه مورد سراغ دارم که میگه سالمه، ولی قیمتش 500 هزارتومن هست، البته اجرت تعویض هم به این مبلغ اضافه میشه!:n35:
کاربراتور بد نیس، از خروجی اگزوز که بررسی میکنم ماشین هیچ دودی نداره و گازهای خروجی کاملا بی بو هستن اما موتور لرزش کمی داره که با توجه به بقیه شرایط مناسبش مثه صدای موتور و شتاب و ... فعلا" قابل چشم پوشی هست.
درحال حاضر بعد از اتمام کار موتور و بدنه اولویتم با دف و بعد هم با جلوبندی هست چون وضعیت بدی دارن.:n27:
[QUOTE=MJ1970;8501218]جدیدا این جا سویچیها و ارمها (بسیالر متنوع) در اسپرت فروشیها ی تهران (چراغ برق) فروخته میشه.
البته بماند که همینها در شورلت فروشها 5-6 برابر گرونتر فروخته میشن.
جا سویچی با ارم شورلت هم بود ولی به نظرم کیفیت جالبی نداشت و همین یکبار پامو تو کفش 8 سیلندر سوارها کردم و با ارم بیوکش رو گرفتم.این با کیفیت تره و کلا من ازش انرژی میگیرم.
قیمت تک فروشی این ها 10 تا 15 تومانه ولی رفتم پیش یه عمده فروش که تک هم نمیفروخت و وقتی اسم شورلت اوردم دیدم خودش علاقه زیادی به امریکایی ها داره و شروع به پرس و جو از قیمتها و ... کرد .
جا سویچی رو 6000 تومان و ارم دیگه رو 5000 تومان حساب کرد:n16:.
اون ارم هم یه داستانی داره ظاهرا!میگفت اسم بلندترین بزرگراه امریکاست!من که اطلاعاتی نداشتم و تا به حال امریکا مشرف نشدم.
محمد جان زحمت می کشی آدرس این بنده خدا رو که ازش جاسوئیچی گرفتی به منم بدی چون من دیروز اونجا بودم قیمتا هم بین 10-15 بود
دوتا میخوام یدونه مثل اینی که خریدی برا بیوک و یدونه لوگو شورلتی برای نوا
ممنونم
........................