رفتم برنامه رو دیدم عوض شده.30 بهمن شروع اولین کلاسمون شده.بعد جالبه یجا مثلا زده 12 اسفند دوشنبه س بعد یجا دیگه زده 12 اسفند چهارشنبه!!!!برنامه ریزیشون 2حلقم:n02:
Printable View
رفتم برنامه رو دیدم عوض شده.30 بهمن شروع اولین کلاسمون شده.بعد جالبه یجا مثلا زده 12 اسفند دوشنبه س بعد یجا دیگه زده 12 اسفند چهارشنبه!!!!برنامه ریزیشون 2حلقم:n02:
دوستان اسن جریانش چیه ؟
جاهایی که باید توجه بهش بشه رو قرمز کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جریان خاصی نداره . در 2 گروه ارائه میشه .نقل قول:
دوستان اونقدر که یادمه تو دانشگاه زده بود حذف و اضافه 19 اسفند.درسته؟عزیزانی که رفتن دانشگاه بگن اونجام همین تاریخ رو زده بود؟
کلکته مگه چشه ؟! :Dنقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی ؟! یکی باید رو نوشته ـت شرح بنویسه بده بیرون ! :D از بس مختصر نوشتی .نقل قول:
چون ظرفیت اولی پر شده چرا 20 شده 21 ! گروه 21 شر نشه واسه مون ... !
اون 20 و 21 شماره ردیف عزیز دلم .نقل قول:
کنار تربیت بدنی 3 تا نقطه قرمز بود روش که میزنی گروه هاش باز میشه . اولی پر شد دوباره ظرفیت اضافه کردن ......
بازم توضیح بدم ؟ :n02:
دوستان سایتی نمیشناسید که کتابهای پیام نور رو سفارش بدیم و بخریم ؟
چه کاریه امین جان . این همه میریم اونجا و پیگیری میکنیم آخر کتاب رو اشتباهی میدن چه برسه به اینترنتی .نقل قول:
مهدی عزیز منابع که معلوم... اسم کتاب و نویسنده و انتشارات هم معلوم ... من معلوم ... فقط دانشگاه قربونش برم نامعلوم :n02:چی اشتباه بشه ؟نقل قول:
حرفت درسته امین جان :n06: ولی به نظرم به دلیل حجم بالای کتاب های پیام نور و نزدیکی اسم بعضی از درس ها در رشته های مختلف احتمال این اشتباه وجود داره .نقل قول:
از کجا تضمین وجود داره که کتاب رو بعد یک هفته ، 3 روز درست بفرستن ؟ شاید شما به درستی سفارش بدی و اما اونا به دلیل حجم بالای کار اشتباهی نفرستین ؟
دردسر پس فرستادنش میارزه ؟