نه، این کد اندروید، بعضی برندها مثل ال جی بستن، بعضی هم کدشو عوض کردن مثل هوایینقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Printable View
نه، این کد اندروید، بعضی برندها مثل ال جی بستن، بعضی هم کدشو عوض کردن مثل هوایینقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
اره درسته من cqi رو نگاه کردم اون تا ۶ qpsk هست.[emoji255]نقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
خب من روی سامسونگ گلکسی نوت ۵ زدم میگه اشتباههنقل قول:
این کد احتمالا روی گوشیهای سامسونگ کار نمیکنهنقل قول:
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
سلام دوستان یک راهنمایی نیاز دارم ازتون
همراه اول تو منطقه ما تقریبا ۷.۵ مگابایت سرعت دانلودش هست
ایرانسل تو منطقه ما تقریبا ۵.۵ مگابایت سرعت دانلودش هست
به نظرتون ایرانسل بگیرم یا همراه اول؟ مقایسه از هر نظر
۶ ماهه ۱۰۰ گیگ ایرانسل و ۱۲۰ گیگ همراه اول مدنظر هست
تشکر از لطف شما دوستان
سلامنقل قول:
توی حالت کلی و واسه کارهای عادی روزمره ، ۲ مگابایت هم کافیه ، پس زیاد فرقی نمیکنه از لحاظ پهنای باند .
بسته ایرانسل ، به ازای هرگیگ ، مقدار کمی از همراه اول ارزونتر درمیاد ، ولی اگه شما بسته شبانه نامحدود زیاد استفاده میکنی ، چون همراه اول پهنای باند بیشتری میده ، بنابراین ، ترافیک بیشتری بصورت رایگان میتونی دانلود کنی . که اگه زیاد از این کارا میکنی ، بهتره که همراه اول بگیری که توی دراز مدت با توجه به دانلود نامحدود شبانه ، بسیار بصرفه تر درمیاد
درهر صورت ما به پهنای باند محله تون ، حسودیمون شد [emoji41]
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
سلامنقل قول:
من بیشتر روی پینگ و سرعت باز شدن صفحات و قطع نشدن های زیاد سوال دارم
والا برای ایرانسل خیلی اذیت شدیم تا بهتر شد و پیگیری کردن واقعا
همراه اول هم ۱ سالی بود تست نکرده بودم که فهمیدم دانلود شبانه رایگان میده که تست کردم دیدم خیلی خوبه سرعتش
دوستان همونطور که پیشبینی میشد، شرکت ایرانسل در سرور خودش، در اینترنت همراه افت سرعت و افزایش چشمگیر پینگ(تاخیر) ایجاد کرده که مردم برن سمت اینترنت ثابت td lte، مثلا پینگ ثابت ۱۶ هست و پینگ داخلی با سرور ایرانسل در همراه ۸۰ هست.
فعلا که وضعیت رو اینجوری گرده تا بعد ببینیم شاید رفع کنه.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
یه چیز جدید که خیلی ازار دهندست تا گوشی رو خاموش میکنم دوباره روشن میکنم یه پیامک تنطیمات اینترنت 4g میاد! تقریبا هر بار که گوشی خاموش روشن میشه همین پیامک و تنطیماتش میاد رو چند گوشی تست کردم
نه پویا جان چنین چیزی نیست من هفته ی پیش با فورجی همراه پینگ ۱۲ داشتم و با تیریجی ۱۹ اون قضیه با تاخیر باز شدن سایت ها هم که از قدیم بوده البته الان خیلی بهتر شده و تعداد کمتری از سایت ها با تاخیر باز میشه نسبت به پارسالنقل قول:
18 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته 6-12
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: idm
محتوای مخفی: ping
ایرانسل 3G منطقه بلداجی(چهارمحال و بختیاری) بعد از ارتقا رادیو ها(قبل از ارتقا به یک مگابیت نمی رسید) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند وقتیه انتن دهی ایرانسل تو خونه ما خیلی ضعیف شده در حالی که قبلا خیلی خوب بود
دلیلش چیه؟
اصلا نمیشه حرف زد همش قطع و وصل میشه اینترتشم که نگو 1 دقیقه وصله 2 دقیقه قطعه سرعتم افتضاح
با شکایت کردن درست نمیشه؟
رفیق احتمالا مشکل از منطقتونه. همچنان وضع تی دی من بد ترهنقل قول:
ایرانسل فناوری VoLTE را در مشهد و تهران راهاندازی کرد
سیمکارت جدید بگیرم هنوز طرح یه هفته اینترنت رایگان هدیه روش فعاله؟ کلن چه طرحایی رو سیم جدید هدیه میدن
اره تا آخر مهر اگر سیم کارت فعال کنی و ۱۰ تومن شارژ کنی یک هفته اینترنت ،۱۰۰۰ دقیقه مکالمه و ۱۰۰۰ تا اس ام اس دارهنقل قول:
دوستان روی خط دائمیم فیلیمو فعال کردم، 20 گیگ هدیه اولیه خرید سیم هم فعاله، ولی فیلیمو حجم کم می کنه، کسی دیگه این مشکلو داره؟؟
پشتیبانی برام تیکت زده از دیروز ولی فعلا خبری نیست.
محدودیت سرعت داره یه هفته هدیه اینترنتش؟ چون دیدم بعضیا میگفتن محدود کردهنقل قول:
اونو دیگه نمی دونم،دیگه تازه از شر محدودیت خلاص شدیمنقل قول:
ایرانسل داره چیکار میکنه دقیقا سرعت 250 کیلو شده یعنی 4g از adsl کمتر شده؟بعد رفته 5جی تست کرده؟ عجیب نیست شرکتی که هنوز نتونسته درسای دبیرستانشو پاس کنه بره دانشگاه مهندسی بخونه؟
شب اول استفاده خوب بود شب دوم محدود شد .خیلی عجیب هست.بیشتر از 1.5 نمی رفت در حالی که راحت تا 5 مگ جا داشت
دوستان کسی تجربه تعویض سیم کارت 3G به 4G رو از طریق پستی داشته ؟
دیروز صبح سیم کارت جدید بدستم رسید و بعد از چیزی حدود 2 ساعت فعال شد ولی هنوز خبری از 14 گیگ هدیه ی 14 روزه نشده...
فکر کنم اغاز محدودیت ایرانول شروع شدهنقل قول:
دیگه با این طرحهای ویژه همراه اول ،ایرانسل باید کم کم خودش رو بازنده بدونه.با اینکه سالها از مشتریان ایرانسل بودم و علیرغم شروع خوب ایرانسل در پروژه 3G و 4G، این روزها همراه اول از ایرانسل سبقت گرفته و با افزایش شدید سایتهای نسل سوم و چهارم خود و نیز ارائه بسته های باصرفه اینترنتی و ساعات رایگان مصرف دیتا، مشترکان خود را راضی تر کرده.
ایرانسل همین روزها باید شعار ((بزرگترین اپراتور دیتای کشور )) را هم به همراه اول واگذار کنه.
الحق و الانصاف همراه اول عقب ماندگی خود را در کمتر از شش ماه جبران کرد و الان از همه نظر از ایرانسل بهتره.
مثل اینکه همراه اخر هنوز محدودتون نکرده:n02:نقل قول:
بله همراه اول از پارسال تا الان ۱۸۰ درجه تغییر کردهنقل قول:
محدودیت ها از دیروز برداشته شدنقل قول:
ما بلاخره نفهميديم تعویض سیمکارت به 4g مجانی هست یا پولی تبلیغ میکنند مجانی وقتی عوض میکنی ازت شش تومن میگیرند. وقتی میپرسم چرا پول میگه فقط مراکز خود ای ایرانسل مجانی هست و دفاتر خدماتی پولی هست! به پشتیبانی ایرانسل زنگ زدم اونهم چرت و پرت تحویل میده که اگه مسج براتون اومده رایگان هست.
درود دوستان
حقیقتش می خوام یک مودم cat6 بخرم و برای ساعات نامحدود
حالا می خوام بپرسم ایرانسل که محدودیت سرعتی بروی ساغات نامحدود اعمال نمی کنه؟اوضاع همراه اولم رو هم دررابطه با نامحدودش رو بگید ممنون می شم
همراه اولم محدودیت سرعت دانلود نداره دیگه. بسته به ظرفیت شبکه میتونید از نهایت سرعت بهره ببریدنقل قول:
فوق العاده امروز سرعت پایین شده مثله ADLS
همش روی 200 کیلو هست
سلام
دوستان تعهد اپراتور ها مثل ایرانسل برای کیفیت و سرعت سرویس هاشون مثل ۴ جی چطوره ؟! منظورم اینه آیا حداقلی تعیین شده براشون ؟!
من از ایرانسل بخاطر کیفیت و سرعت پایین نسل ۳ و ۴ شکایت کردم دیروز کارشناس از تنظیم مقررات اومده درب منزل تو کوچه تست کرده سرعت ۴جی ۴-۵ مگابیت بود اینترنت هم ثبات نداشت روی ۳جی ۴جی سوییچ میشد. طرف میگه سرعت که خوبه. گفتم چی و خوبه مرد حسابی میگه تعهد شرکتا سرعت ۱۲۸ کیلوبایته شما سرعتت خوبه [emoji23][emoji23] و شکایتم فایده نداره اپراتور تعهدش رو داره ارائه میده بعد از بحث و صحبت گفت حالا برای کیفیت و سیگنال ضعیف پیگیری میکنیم ولی سرعت رو نه
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
سلام.بله درست گفته ۱۲۸ هم باشه درسته[emoji4]نقل قول:
منم امروز مشکل دارمنقل قول:
خوشبختانه چند دقیقه بعد از ارسال این مطلب، اس ام اس فعال شدن 14 گیگ هدیه اومد ولی تو متنش نوشته بود فقط از ساعت 2 بامداد تا 10 شب قابل استفاده هست...نقل قول:
بین ساعت 10 شب تا 2 هم تست کردم و دیدم بصورت آزاد اینترنت محاسبه میشه و از شارژ کم میکنه !
دوست عزیز همونطور که قبل تر هم عرض کردم، بنده خودم بصورت رایگان یوسیم رو از طریق پستی دریافت کردم،نقل قول:
فقط سعی کنید از چند روز قبلتر سیم کارت رو درون گوشی با قابلیت 4G قرار بدید
و بعد از طریق
آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
کد دستوری : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] *555*
از رایگان بودن هزینه مطمئن بشید و اقدام به تعویض کنید،
بنده حدود 72 ساعت کاری بعد از درخواست سیم کارت جدید رو بصورت پستی و رایگان تحویل گرفتم
سلام،نقل قول:
واقعا باعث تاسفه که ادعای اینترنت 4G رو میکنن ولی در عمل و طبق قانون فقط ملزم به انجام تعهد سالیان سال قبل (سرعتی در حدود دایل آپ) هستن !
جالبه فول آنتنم هست 4g و این مشکل رو دارم 3g هم ک حرفشم نزن افتضاحه
معلوم نیست تو این ممکلت چ خبره!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوستان. من یه سیم کارت قدیمی ایرانسل دارم و الان تاره میخوام بندازم تو گوشیم (استفاده نکرده بودم) و به نام خواهرم هستش میخوام بدونم من اگه الان سیم رو روی گوشی بندازم و ببرم نمایندگی برای تعویض به 4G آیا مدارک و مالک رو میخوان؟؟
و اینکه آیا رایگان میشه یا نه؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
به نظر میاد که به مدل گوشی هم مربوط باشه!؟ یعنی گوشی هایی که تو دیتابیس ایرانسل دارای قابلیت 4g ثبت شدن امکان دریافت رایگان سیم کارتو دارننقل قول:
از طرفی چون سیم کارت قدیمی قابلیت رجیستر تو شبکه 4g رو نداره این احتمال قوی میشه یا اینکه سیم قدیمی تو شبکه 3g ثبت بشه و ایرانسل بعد گذشت چند روز قبول کنه رایگان
تعویض انجام بده وگرنه من الان یه سیم قدیمی گذاشتم رو گوشی و کدی که گفتینو زدم ولی 8000 تومن هزینه تبدیل سیم کارت نشون داد.