..حذف شود..
Printable View
..حذف شود..
ممنون. پس با این حساب اگر من سرویس ۲ مگ بگیرم، و خطم سرعت بالاتر رو بکشه، سرعتم رو افزایش نمیدن.نقل قول:
بله قیمتها نسبت به اکثر رقبا بیشتر هست، البته یه سرویس ماهیانه ۳۰ گیگ با سرعت ۲ مگابیت داره که بدک نیست که اگر سرعتش بیشتر از ۲ مگابیت نباشه بهدرد نمیخوره. :n02:
آقا سمت آسیاتک کلاش! نیا که سخت پشیمون میشی... یه مثال ساده!نقل قول:
قصد جمع آوری داشتم بعد از تماس که جمع کنید... آویزون شدن که شما جزو مشترکین قدیمی ما هستید جمع نکنید که داریم تو منطقه مخابراتی شما تجهیزات اضافه میکنیم و...
همین سرویسی که دوستمون گفت رو پیشنهاد دادن یعنی 90 گیگ 3 ماهه با سرعت 6 مگ... من هم بعد از تماس با شاتل و... دیدم هیچ سرویس دهنده به درد بخوری تو منطقه ما پورت خالی نداره... مجبور! شدم همین سرویس 3ماهه رو شارژ کنم ولی قبلش خدا گواهه بالای 3-4 بار تماس گرفتم با کارشناس! های بخش فروش و پشتیبانی صحبت کردم که سرعت رو چند میبندید؟ همه بلا استثنا گفتن خط شما عالیه !! ( تا قبلش همیشه میگفتن خطتت مشکل داره لوول ) گفتن الان 10 مگی رو همین 10 میبندیم...
منم گفتم حجمیه دیگه حتما رو 10 میبندن! سرتون رو درد نیارم... از وقتی این سرویس کذایی 3 ماهه فعال شده اولا یه دفعه میره تو کما و هیچ سایتی رو باز نمیکنه تا مودم خاموش روشن نشه داستان ادامه داره! بعد هم سرعت رو فیکس رو 6 مگ بستن! البته تو بهترین حالتش 6 مگه...! دروغگوتر کلاش تر از این شرکت پیدا نخواهی کرد...
حالا شما تعریف چیشو شنیدی خدا داند...
دوستان علت اینگه سرعت وبگردی به شدت کاهش پیدا میکنه در حالیکه سرعت دانلود مثل قبل استیبل هست چیه ؟
خطم روی 6 مگ بسته شده و نویز هم نداره .
برادرانه بهت توصیه میکنم که همونجا بمونی. توضیح نخواه فقط از طرف کسی که 3ساله آسیاتک داره و سرویس های گرونشو میگیره ( الانم 170تومنی نامحدودشو دارم )، گوش کن و نیانقل قول:
بله متاسفانه این خبر دیروز پخش شد و نوشته ISP میتونه بر اساس رفتار!!!! مصرف کننده تنظیم کنه!!!! یعنی نه تنها بهتر نمیشه بلکه بهونه خوبی دستشون اومد که کاملا گند بزنن توش و از زمان اجرایی شدنش به بعد، هر موقع بزنگی میگن ما طبق قانون بر اساس رفتار!!! استفاده شما هرجور دوست داریم تنظیم میکنیم سرعت رو.نقل قول:
به نظرم بستگی به خود شخص هم داره.اومدیمو شرکت گفت مصرف شما زیاد،شما هم نباید کنار بیای،اگه قرار سلیقه ای باشه،ما هم یر اینترنت دعوا میگیریم.اگه بهتون یه همچین چیزی گفتن شما هم پدرشون رو در بیارید.شرکت به حقوق مشتری محل نمیزاره ولی لااقل شما نزارید.فعلا هم که اجرا نشده ببینیم چطوریه ولی اگه بخوان برن رو اعصاب،ما هم میریم رو اعصاب.نقل قول:
احتمال میدهم آسیاتک و سایر شرکت ها به مناسبت اعیاد این ماه، یک جشنواره ای چیزی بگذارد. پارسال که گذاشته بود و من در همان جشنواره خرید کردم. اگر اشتباه نکنم یک ساله اش 45 هزارتومان شد.نقل قول:
پارس آنلاین هم الان جشنواره فروش تابستانی دارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بد برداشت کردین بر اساس رفتار طبق چیزی که تو متن نوشته شده اینی نیست که شما میگیننقل قول:
اینه که شما اگه استفادت زیاده و ... پهنای باند و تعرفه متناسب به شما بدن نه اینکه بیان شمارو محدود کنن! اینجور که درامد خودشون کم میشه
سلام
مدتی پیش در مورد ازاد بودن سرعت ها در تمامی پکیج های اسیاتک پرسیدم که گفتن ازاد هست
با توجه به خبر منتشر شده
ایا سرعت ها همچنان باز هست تا ۱۲۸ بگیریم نریم الکی ۱۰ مگ بگیریم
میشه بیشتر توضیح بدید؟الان مثلا تو ماه 100 گیگ میگیرم،مصرفه متوسطم هم بالاست.خب الان چی کار میکنن؟سرعت رو کم میکنن؟حجم رو محدود میکنن؟نقل قول:
-----
الان میزنگم 1544 ببینم چه خبرفعلا هیچ خبری مثل اینکه نیس.فک کنم چند ماهی طولش بدن.
سلام
من اینترنت فن آوا نامحدود داشتم .
پنج شنبه این سرویس 90 گیگ 90 روز آسیاتک رو خریدم.
معمولا توی تهران رانژه شدن خط چقدر زمان میبره با توجه به زمانی که من خریدم به نظرتون کی سرویسم راه میفته؟
طبق این چیزی که گفته شده تو متن که اصلا هم معلوم نیست اجرا بشه یا نشه یا اگر هم اجرا بشه کسی محل بذاره یا نهنقل قول:
اینه که
میگه باید تعرفه هارو بر اساس رفتار مشتری تغییر داد که مصرفش بالاست و استفاده زیادی از نت داره باید باید یه تعرفه مناسب بهش ارائه داد (پهنای باند و ...) منظور از رفتار اینه نه که چون حالا شما مصرفت زیاده بیان محدودت کنن
ویه کسی که مصرف انچنانی نداره یه تعرفه متناسب با خوشد بهش ارائه بشه! (فک میکنم منظور این باشه که چرا پهنای باند رو برا مصرف کنندگان این چنینی هدر بدن و استفاده ای نداشته باشه)
فک میکنم این در نهایت باعث ارزون تر شدن تعرفه های با پهنای باند کمتر بشه و گرون تر شدن تعرفه های با پهنای باند زیاد
به هر حال نمیشه غیب گفت در مورد چیزی که هنوز اتفاق نیفتاده. به هرحال خیلی نباید روش حساس باشیم
آسیاتک الان هم جشنواره دارد ولی جذابیت جشنواره های قبلی را ندارد.نقل قول:
مثلا سرویس جشنواره تابستانه 6 مگ 24 گیگ یکساله با شبانه نیم بها 44 هزار تومان
تو روزانه بله هیچ فرقی نمیکنه ولی تو شبانه زمین تا آسمون سرعت سرویس ها با هم فرق میکنه مخصوصا الان که کلا سرعت شبانه ها رو پایینتر هم آوردن.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز تا اونجا که من تجربه کردن سرعت ها حتی برای سرویس های حجمی باز نیست...!
با اینحال شما میتونید 128 بگیرید یه روز تست کنید اگر راضی نبودید ( که شک ندارم ناراضی خواهی بود ) میتونی تغییر سرویس بدی... این امکان تو پنل کاربری هست
کار شاتل بهیچ عنوان بی عدالتی حساب نمیشه خرید بیشتر بکنی بهت هدیه بیشتر میده این قانون تجارته. اما این کار اسیاتک فرق داره بعنوان اول شدن در نظر سنجی اگر قراره هدیه ای داده بشه باید به همه بده اما اگر اینطوری که دوستان گفتند در استانهایی که اول شده سه گیگ و جاهایی که سوم شده یک گیگ داده حقیقت داشته باشه بی عدالتی که هیچ نهایت پستی و کلاشی این شرکت رو میرسونه که علنا در روز روشن داره رای میخره!نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
نقل قول:سلامنقل قول:
بنده از اسیاتک طی این چند ماه راضی هستم سرعت و کیفیت قابل قبولی برای بنده داره
5 روز دیگه موعد تمدیده و بنده تصمیم دارم به جای پکیج 10 مگ 128 خریداری کنم اگر سرعتش فرقی نکنه
به همین دلیل میخوام مطمن بشم که سرعت مثل 10 مگابیت ازاد هست یا خیر
دوستان امروز سرعت باز کردن پیج خیلی حلزونی شده ، تهران ، مخابرات شهید عاطف
کسی مشکلی نداره ؟
این ۹۰ گیگ ۹۰ روز می ارزه؟ این اسیاتک اصن نمیشه بش اعتماد کرد. یچیزش مطمعنا مشگل داره. یا قطعی داره یا سرعت نداره ....
Sent from my D6633 using Tapatalk
مخابرات بیست نت 27 گیگ یکساله 24 تومن میده امروز برای یکی دوستان از سایتش ثبت نام کردم صبح تا ظهر هم رانژه شد و متصل! واقعا میارزه این قیمت.
با سلام
میشه سرویس بدوم محدودیت حجمی با تعیین حجم برا اینترنت بین الملل رو گرفت و با این وی پی ان های روی سرور های ایرانی بدون محدودیت و کاهش سرعت استفاده کرد ؟
راجع به دانلود از asiadl.ir کسی چیزی میدونه؟
چطوری دانلود کنیم که از حجم کم نشه؟ چون تو سایتش نوشته دانلود پلاس رو بزنید و مودم رو خاموش روشن کنید تا از حجم کم نشه، البته تا آخر شهریور رایگان، این دانلود پلاس کجاست؟
آسیاتک شاید کلا کیفیتش خوب نباشد ولی فکر نمیکنم این سرویسش به علت قیمتش مشکل خاصی داشته باشد چون شرکتهای دیگر مثل صبانت و شاتل سرویسهای بهتر را با قیمت کمتر می فروشند.نقل قول:
دانلود پلاس در بالای صفحه اول پنل کاربری در سایت 1544 است، سیستم محاسبه حجم آسیاتک زیاد قابل اطمینان نیست و ممکن است حجم کم کند، با این حال فکر میکنم اگر مودم را خاموش و روشن کنید و فقط به سایت آسیا دی ال بروید و بعد از تمام شدن دانلودتان دوباره مودم را خاموش و روشن کنید احتمال حجم کم کردن کمتر شود. ضمنا از قند شکن هم استفاده نکنید.نقل قول:
دقیقانقل قول:
تو استان ما که اصلا رتبه نیورده
به کسی ترافیک هدیه نداده حتی 1 مگ
:n08::n08::n08:
دوستان من ی ۹۶ گیگی گرفتم ۱۵ ماهه. من از کجا بفهمم از این ۹۰ گیگ چقدرش کم شده....خ گیج کنندس. من ی ۳۲۰ مگ دانلود کردم ک ثبت شد مودم خاموش کردم روشن کردم حالا نوشته ۴۶ مگ ... مصرف
Sent from my D6633 using Tapatalk
دانلود از سرور آسیاتکی و خارجی شمام 260 شده، حتی غیررایگان؟
بعدِ بوقی گفتیم چارتا دانلود کنیم؛ قبلن حداقل 600 بود از سرور خودشون :|
بستگی داره سرویستون چی باشه تایم رایگاننقل قول:
همون يکساله صبحانه 12 گيگنقل قول:
صبحانه دانلود تایم رایگان برای من از اول هم 250 بود حتی در تماس گفتند پشتیبانی که تایم رایگان این سرویس همین مقدار هست منتها الان برای بعضی ها این محدودیت اعمال شده قبلا برای برخی مراکز نذاشته بودند.نقل قول:
دوستان اینجا کسی هست راکت لیگ بازی کنه و مشکل داشته باشه این چند روز?
udp باز مشکل دار شده؟
البته بنده بازی انلاین میکنم و اما نه بازی که شما فرمودین و دیروز و امروز مشکل داشتم.نقل قول:
امروز دیگه غوغا کرده ، 5 سال توی این خراب شده مشترک هستم 1 روز نشد ازش راضی باشم
منم صبحانه دارم اول باز بود باز کردن 250 باز الان باز کردن و خدا میدونه کی محدود کنن دروغ میگن بستگی به پهنای باندشون تو هر شهر و مرکز داره.نقل قول:
امیدی به رفع مشکل هست؟نقل قول:
از دوستان کسی boom beach یازی می کنن
امروز سایت شون به روز رسانی کرده می خوام وارد بشم می گه new update بعد میرم برای آپدیت میگه کشور شما نمی تواند؟؟
کلا بازیهایی که خرید درون برنامه ای دارند اینجوریه. شما از تو بازی نرو از پلی استور وارد بشو اپدیت کن. البته با قند شکن اگه بازهم نشد و در لیست برنامه های قابل اپدیت نبود ابتدا از لیست برنامه های گوشی برنامه پلی استور رو پیدا و دیتاش رو پاک کن سپس با قند شکن واردش بشو در لیست برنامه های قابل اپدیت اینهم میاد.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
از سایت فارسروید دانلود کننقل قول:
سایتش تقریبا سرعت خوبی داره در گذاشتن آپدیت اپها
فیلتر شکن هم از طریق گوگل پلی میتونی سایفون هاتسپات کلد ویپی ان دانلود کنی
همین الان از المان تست پینگ زدم این شد کجای المان بود یادم رفت فکرکنم مونیخ زدم
دوستان واسه خط دوم میخوام آسیاتک بگیرم. فقط واسه شبانه.
زیاد دانلود کنم محدود میشم؟
Sent from my SM-G925F using Tapatalk