سلام به همه اساتید Gta 5من یه ایده دارم
میگم : نمیشه به جای game play های مسخره که تو کنسل های Gta هست بازی Need for Speed MostWanted رو جایگزینی کنیم اگه یه استاد کمکم کنه ممنون می شم
تو رو به خدا یکی جواب منو بده اساتید محترم
سلام به همه اساتید Gta 5من یه ایده دارم
میگم : نمیشه به جای game play های مسخره که تو کنسل های Gta هست بازی Need for Speed MostWanted رو جایگزینی کنیم اگه یه استاد کمکم کنه ممنون می شم
تو رو به خدا یکی جواب منو بده اساتید محترم
ای هوووووووووووو میشه یعنی؟
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
دوستان کسی ماشین مینیاتور رو نساخته
دوستان در باره ي سه چيز ميخوام سخنراني كنم
1-در مورد اون دوستمون كه ميخواست ماه رو تغيير بده :شما برو توي جايي كه بازي رو نصب كردي بعد برو توي پوشه ي models كه تو اون يه فايل هست به نام particle كه اگه txdworkshop داشته باشي ميتوني بازش كني و بعد اونو كه باز كردي توي فايلهاش بگرد عكس ماه رو پيدا كن و بعد اكستراكت كن و بعد با پينت يا هر چيز ديگه اي تغييرش بده و بعد دوباره ايمپورتش كن
------------------------
2-در مورد جي تي ا تهران بگم كه من هم عضو اين كه ميگين هستم و اول كه رييس اين پروژه كينگ اف د كينگ يعني عماد كينگ هست و ما هم اسپانسرمون شركت ام ار تي هست و ....
-----------------------
3-بايد بگم اين اقا جواد ما يه كم شيطونه و رفته واسه خودش يه فروم جي تي ا تهران جدا باز كرده و عماد هم راضي نشده ادرس فرومش رو تغيير بده و بره توي فروم اين جواد و ببخشيد و من از جواد هم معذرت ميخوام ولي كاري كه اين كرده ربطي به ما نداره و در ضمن كار بازي كه داريم ميسازيم هم داره توي فروم خود محمدرضا صورت ميگيره يا همون عماد كه من سايتش رو نمينويسم چون بيشتر بر و بچ باحال اينجا بلدن
----------------------
البته معدرت ميخوام كه زياد نوشتم
دوستان من اموزش تبدیل کردن ماشین های سری Need for Speed برای Gta 5 میخوام اگه هست زحمتشو بکشید:10::11:
دوست عزيز فكر نكنم چنين اموزشي باشه اگرم باشه افراد محدودي بلدن و كار باهاش حتما خيلي سخته
سلام من تو جی تی آ یک جایی هست که باید دمبال ماشین آمبلانس بزاری هر کاری میکنم رد نمیشه یعنی از بازی میپره بیرون اینم سیوم اگه میشه یکی این مرحله رو رد کنه و سیو کنه بعدش به من بده با تشکر
کد:http://simamobile.persiangig.com/GTA%20San%20Andreas%20User%20Files.rar
بچه ها کسی هواپیما بخواهد باید کجا نظر دهد؟ :5:
---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
بچه ها از سایت علمی من و هم گوهی هایم دیدن کنید ونظر دهید
PARS-GROUP.TK
:5:
سلام
يه مود بود گرافيك بازي رو افزايش مي داد مي تونيد لينكشو بزاريد....
اينم يه عكس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی
میشه یکی لینک جدیدترین Patch رسمی این بازی رو به همراه کرکش بذاره.
این مود گرافیک چیه؟؟
اقای 7 اویل باید به حضور شما برسونم که من هم توی سایت آقا جواد عضوم و فکر نکنم اونجا چیزی از gat تهران شما اونجا گذاشته شده باشه ........ اونجا فقط اسمش جی تی ا تهرانه والا هیچ چیز درباره جی تی ا بحث نمیشه و فقط بیشتر مباحث ازادشه که بچه ها تو اون فعالیت می کنند..... اصلا بزار واضح تر بگم هرکی اونجا عضوه اصلا نمیدونه جی تی ا چی هست:46:نقل قول: