این بسته ها ربطی به نامحدود شبانه نداره اون برگشته مث سابق. اینا بسته های جدیدا مث این 1+1 گیگ که الان هس مثلا ده تومن شبانشو برداشته کرده کل شبانه روز دوگیگ
Printable View
این بسته ها ربطی به نامحدود شبانه نداره اون برگشته مث سابق. اینا بسته های جدیدا مث این 1+1 گیگ که الان هس مثلا ده تومن شبانشو برداشته کرده کل شبانه روز دوگیگ
به نظر من این بهتره ،حتی قیمتش یکم بالا بره وقتی نامحدود شبانه میگری دیگه اون گیگ شبانه بدرد نمیخوره کلا، اینو حداقل میشه تو روز استفاده کرد
من هنوز سیم کارتو به یوسیم تغییر ندادم. حرفای متفاوتی شنیدم که عده ای از آنتن دهی (تماس) راضی نیستن و ... در حال حاضر تو محلی که هستم اینترنت 3G به خوبی آنتن میده. سوالی که الان دارم اینه که در صورتی که سیم کارتو به یوسیم ارتقا بدم و اینترنت 4G آنتن دهی خوبی نداشته باشه آیا 3G قبلی به قوت خودش باقیه یا 4G داستان دیگه ایه و تکنولوژی قبلی رو تو دل خودش نداره؟نقل قول:
- - - Updated - - -
باقیهنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
این بسته ها احتمالا جایگزین بسته های روزانه فعلی میشه
قیمتهاش هم بهتر شده نسبت به قبل
یه کمی
چون قبلا میومود نصف شبانه میداد که به کارکسی نمیوکد چون کسی کخ شب بیدار بمونه میخواد دانلود کنه یکی ۲ گیگ به مارش نمیاد
قبلا ۴ + ۴ زو میداد ۱۷ البته بعدش کرد ۴ یعلاوه ۱
الان میده ۵گیگ رو همشو روزانه کرده ۱۵
یعنی مقدار تعدیل کرده
یا برای کسایی که پر مصرف هستن مثل خودم
بسته ۲۰ گیگ رو میگیرم ۶۴ تومن البته ۶ ماه داره که مال من به ماه نرسیده تموم میشه
الان تو اعتباری ۱۰ گیگ ۲۵ تومن هست که میشه ۲۰ گیگ ۵۰ تومن یعنی ۱۴ به نفع هست
البته ایشالا اینا با احتساب مالیات ارزش افزوده باشه نه اینکه باز اونم اضافه کنه بهشون
من فک میکنم بسته های جدید قراره جایگزین بسته های نامحدود شبانه بشه
قیمتاشون که خوبه یعنی 25 هزار تومن میدی تا یه ماه هر روز میتونی 10 گیگ مصرف کنی دیگه ؟ درسته ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالانقل قول:
يك ماه ١٠ گيگ ٢٥ تومان شبانه روزي
منظور اين نيست كه روزانه ١٠ گيگ داري
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
نه بابا این بسته ها اصن ربطی به شبانه نداره ایناا جایگزیین همین1+1 و2+2 ووو شده
بسته شبانه مثل سابقه
بسته شبانه الان دیگه نیست. ؟
قرارم نیست بیاد دیگه؟
بسته شبانه با حجم 22 گیگ 9 تومن : lol
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز خوبه نامحدود ها برگشت. :n16: