برای منم همین مشکل پیش اومده بود روی ویندوز 7.نقل قول:
پچ جدیدش رو زدم 1.0.0.4 باورم نمیشه بازی از این رو به اون رو شد، :18: هم تیک نمیزنه هم تنظیمات گرافیکش کاملتر شد و گزینه هاش بیشتر شدن. در کل بازی روان شد. :8:
Printable View
برای منم همین مشکل پیش اومده بود روی ویندوز 7.نقل قول:
پچ جدیدش رو زدم 1.0.0.4 باورم نمیشه بازی از این رو به اون رو شد، :18: هم تیک نمیزنه هم تنظیمات گرافیکش کاملتر شد و گزینه هاش بیشتر شدن. در کل بازی روان شد. :8:
امیدوار شدم.نقل قول:
برای منم همین مشکل پیش اومده بود روی ویندوز 7.
پچ جدیدش رو زدم 1.0.0.4 باورم نمیشه بازی از این رو به اون رو شد، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تیک نمیزنه هم تنظیمات گرافیکش کاملتر شد و گزینه هاش بیشتر شدن. در کل بازی روان شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اینو از کجا دانلود کنم و برای نصب چکار کنم؟من بازی رو کرک کردم.حالا باید دوباره نصبش کنم؟
دانلد پچ از اینجا :
کرک :نقل قول:
کد:http://updates.rockstargames.com/patches/gtaiv/GTAIV_MAINTENANCE_UPDATE_1040_EFIGS.rar
نقل قول:
کد:http://gf.wiretarget.com/gt/rzr-gt44.rar
سلام ، بچه ها اصلاً راهی هست که بشه باهاش جی تی ای رو آنلاین بازی کرد ؟
من بازی رو تو ایکس باکس دارم ، اگه کمکم کنید ممنون می شم:31:
ممنون atheistboy جون.
اگه میتونی یک کم راهنمایی کن.(با تصویر باشه بهتره)
یا کسی دیگه کمک کنه.
الان دارم دانلود میکنم.می خواستم بدونم تو حرکات کارکتر یا چیزای دیگه تغییر بوجود نمیاد.
من خیلی کنجکاو شدم.حسش خیلی گل کرده.نقل قول:
سلام ، بچه ها اصلاً راهی هست که بشه باهاش جی تی ای رو آنلاین بازی کرد ؟
من بازی رو تو ایکس باکس دارم ، اگه کمکم کنید ممنون می شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایکس باکس چجوریه؟گرافیکش؟تیک نمیزنه مثل کامپیوتر یعنی هر بازی بخری راحت اجرا میشه؟قیمتش؟
خب.
فکر کنم بشه ولی چون نداشتم نمیدونم چجوری...
برای من که منوهای تنظیمات گرافیکی یکم عوض شد، یعنی گزینه های بیشتری داد و محدودیت حجمی گرافیکش کمتر شد، پرش تصویر که قبلا هر 2 ثانیه، نیم ثانیه مکث میکرد رفع شد.نقل قول:
فعلا چیز جدیدی ندیدم چون برا اولین بار بازی میکنم نمیدونم قبلا چه مشکلات دیگه داشت.
البته فکر کنم این ایراد برای نسخه 64 بیتی ویندوز 7 باشه..نقل قول:
شما ویندوزتون 64 بیتی هستش که این مشکلو ندارید؟
شاید هم نسخه جدید بازی رو خریدید که پچ جدید روش هستش.
سلام...نقل قول:
من از 64 بیتی استفاده میکنم..
نخیر نسخه ی جدید نیست!
خودم روش پچ نصب کردم...
بدرود.:11:
راستی بچه ها یه سئوال؟:
چرا وقتی دیمیتیری رو میکشی بازی انگار تموم میشه!
این در حالیه که فقط 62 درصد بازی رو رفتم؟!
چرا؟
دلیلش چیه؟!
من بازی رو تموم نکردم هنوز، اما از تو نسخه قبلی SunAndreas یادمه اگه حتی فقط از یک کد تقلب استفاده میشد دیگه بازی به 100% نمیرسید با اینکه بازی تموم میشد.نقل قول:
شاید این هم اینطور بوده! شما تا حالا از کد تقلب استفاده کردید؟
اگر غیر این باشه من نظری ندارم.:41:
من هر بازی که دیدم تو 100 درصد تموم نمیشه.نقل قول:
راستی بچه ها یه سئوال؟:
چرا وقتی دیمیتیری رو میکشی بازی انگار تموم میشه!
این در حالیه که فقط 62 درصد بازی رو رفتم؟!
چرا؟
دلیلش چیه؟!
مثلا NFS UN2:73
NFS MW:80
Carbon:80
Burnout:50
اینکه شما نمی تونین بازی رو به 100% برسونین این هست که شما فقط Mission های اصلی رو میرین ... در حالی که Side Mission های زیادی وجود دارند که انجام ندادید ...