520 کیلوبایت میشه 4.1 مگابیتنقل قول:
Printable View
520 کیلوبایت میشه 4.1 مگابیتنقل قول:
نزدیک خودمون هستی پس چرا چیزی نمیگی :n06: میشه اسپید تست بگیری اینجا قرار بدی ؟نقل قول:
سلام
من 5.5 گیگ برام محاسبه شده درصورتی که من شبانه دانلود داشتم
باید زنگ بزنم یا خودشون درست می کنند؟
Sent from my C6603 using Tapatalk
اسپید تست بالا نمیادنقل قول:
دوستان این طرح کمپین تابستان شبانه رایگان داره؟این طرح بهتره یا عيد ولادت تا ولايت؟
طرح حرفه ای بدون مودم رایگان بگیر که دانلود شبانه رایگان داره.نقل قول:
آقایان!
امروز رفتم مخابرات خرازی در خیابان فروغی واقع در دروازه تهران.اونجا رفتم که برای طرح حرفه ای بدون مودم رایگان درخواست فعال سازی کنم.منشی خانم به من گفت رانژه نشده و باهاتون تماس میگیرن و بعد اگه خواستید برای یوزر و پسورد بیائید اینجا.
یکی تکلیف من را روشن کند ، رانژه چه صیغه ای است ؟؟؟ من در زمینه اتوماسیون اداری 5 سال کار می کنم ( شیبرپوینت میگویم ).برای فعال سازی اصلا نیازی به تنظیم های سخت افزاری هست ؟ بنده فکر میکنم برای فعال سازی نیازی به چند تا کلیک بیشتر نیست پس چرا منشی این حرف زد ؟؟؟
اینو بگویم من طرح زرین برای چند سال استفاده میکردم یعنی مشتری قدیمی که برای اولین بار ای دی اس ال گرفتیم.حالا یک طرح جدید به اسم طرح حرفه ای بدون مودم رایگان گرفتم برای دانلود شبانه رایگان اونم که در کنار طرح زرین داشته باشم ولی بتونم از پنل کاربری خودم سرویس قطع و وصل کنم.الان دو تا طرح در پنل کاربری (فقط یک اکانت بیشتر نیست) دارم که یکی غیر فعال است.
رانژه نمیخواد که.بهش میگفتی که از طرح زرین استفاده میکنی.اگر طرح زرینت الان وصله و میتونی بهش وصل بشی یعنی خطت رانژه شده قبلانقل قول:
باید دوباره بری کپی کارت ملی هم ببر
نقل قول:
اون شخصی که این حرف را به منشی خانم زده اطلاعات کمی داشته یا اون شخص بر اساس شنیده های خودش این حرف را به شما زده در صورتی که خط شما رانژه شده است و با اضافه کردن یک پروفایل جدید سرویس جدید شما در پنل فعال میشود...
این DNS مخابرات شده هر روز بدتر از دیروز، تقریبا نود درصد سایت ها را باز نمیکنه. کلافم کرده.
Dns رو دستی ست کن روی 208.67.220.220 .Dns خیلی خوبیهنقل قول: