سلام دوستان . من وقتی خروجی گیرنده دیجیتال و dvd پلیر رو مستقیم با کابل hdmi به lcd وصل میکنم کیفیت تصویر خیلی خوبه ولی وقتی خروجی این دو تا دستگاه رو به آمپ 922 میدم و از آمپ به lcd ، توی کیفیت تصویر افت محسوسی به چشم میاد این طبیعیه ؟
Printable View
سلام دوستان . من وقتی خروجی گیرنده دیجیتال و dvd پلیر رو مستقیم با کابل hdmi به lcd وصل میکنم کیفیت تصویر خیلی خوبه ولی وقتی خروجی این دو تا دستگاه رو به آمپ 922 میدم و از آمپ به lcd ، توی کیفیت تصویر افت محسوسی به چشم میاد این طبیعیه ؟
سلام.نقل قول:
معمولا آمپلی فایرها تاثیر میذارن روی تصویر ولی بسیار بسیار جزیی و حتی تو بعضی مدل ها هم اصلا قابل تشخیص نیست.شما از دو کابل یکسان استفاده می کنید؟
سلام به دوستان
اگه اهل فيلم هستيد توصيه مي كنم از فيلم "سقوط شاهين سياه" غافل نشيد.
با صداي dts فوق العاده و ويرانگر
دريافت اسكار براي موسقي متن
امتياز 7/7 از سايت idbm
محصول 2001،2 ريدلي اسكات
البته كه خيلي از شما ها حتما ديدينش. من قبلا بدون سينماي خانگي ديدمش اما بعد خريد 414 پايونير يكبار ديگه گذاشتمش روي دستگاه ميخكوب شدم.عالي بود.
مدل کابل هایی که دارم عین هم نیست تاثیرش جزیی است ولی حس میشهنقل قول:
اين فيلم در نسخه اصلي بلو-ري صداي غير فشره LPCM دارهنقل قول:
در بعضي از نسخه هاي دي وي دي dts بود.
اگه خیلی جزیی باشه که طبیعیه.کابل هاتون هم یکسان کنید شاید شرایط کمی بهتر شد.نقل قول:
سلامنقل قول:
منظورتون اينه كه نسخه ي اصلي فيلم بلوري ديسك با pcm هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
*عكس ها مربوط ميشه به سينماي خانگي پايونير مدل 414
*بر اساس نظر كاربران توي سايت پايونير اين مدل نمره ي 9 از 10 گرفته است.
انتظاري كه من ازاين مدل داشتم كاملا برآورده شده است. درباره ي اين مدل تنها يك مورد هست كه كمي من كاربر را محدود كرده، اونم، نداشتن آپشن هاي تنظيم صدا به صورت دلخواه است. خود سيستم با گذاشتن دكمه sound روي ريموت كنترل اين اختيار را بهت ميده تا ازبين چند گزينه ي ساختار بندي شده يكي رو انتخاب كني.( آيا اغلب مدل هاي در اين محدوده همين طور هستند؟(
*كار با اين مدل بسيار ساده است.( دلم ميخواست پيچيدگي بيشتري توي تنظيماتش باشه تا بتونم كشفشون كنم؛ كه نيست.)
*فرمت cd را بخش نمي كنه.
* mkv از روي usb بخش مي كنه.(براي من اينطور بود، بقيه فرمتها را امتحان نكردم(
* اغلب زيرنويس ها را بخش ميكنه.
* مقداري ريموت كنترلش كند است.(البته حسش نمي كني)
* به نظر مياد سابووفرش قدرتش بدك نباشه(البته نميدنم معيار ارزيابي يك سابووفر خوب،چي هست. لطفا راهنمايي كنيد.)
* آخرين ميزان صداش 40 است كه اگر منبع با كيفيتي(صوت يا تصوير) داشته باشيد، روي عدد30 ،ديگه كمتر متوجه ي صداهاي اطرافتون ميشيد. از بيرون هم صداي لرزش شيشه ها، همسرتان را سراسيمه بسوي شما خواهد آورد.( تجربه شخصي)
* بدون شك موارد بيشتري درباره ي اين مدل، وجود دارد كه در صورت داشتن دانش و توان، پاسخگو هستم.
سلام اگه وقت ديدن فيلم داشته باشيد دوتا پيشنهاد دارم.
1- فيلم راننده (DRIVE(I محصول 2011، نامزده اسكار براي بهترين اديت صدا، صداي dts، امتياز 7/9 از سايت idbm، با بازي درخشان rayan Gosling
2- فيلم بابل، محصول 2006، برنده ي اسكار براي بهترين موسيقي، صداي dts، امتياز 7/5 از سايت idbm، و بازي براد پيت
اساتید مجترم راهنمایی بفرمایید لطفا
من آمپ 922 دارم. بلوری پایونیر 450 و گیرنده م ا ه و ا ره استرانگ و تلویزیونم هم فیلیپس 8007 هست.
سوالم در رابطه با انتقال صدا از تی وی به امپ از طریق کابل hdmi و rca هستش.
میخوام تک تک وسایل به تی وی وصل بشه. اما صدا از طریق rca از تی وی به امپ برسه.
مثلا بتونم بلوری را مستقیما به تی وی وصل کنم و همینطور ر س ی و ر رو.
سوالم اینه که صدا از طریق rca به امپ منتقل میشه؟
میخوام کاری کنم که امکان پخش صدا هم از تی وی و هم از امپ بوجود بیاد و قابل انتخاب باشه.
بنظر شما شدنیه؟
تمام پورت های hdmi این مدل فیلیپس امکان rca رو دارن.
چون کابل مانستر نتونستم پیدا کنم و میخوام از خارج تهیه کنم الان امکان تست ندارم و کل این ست رو تازه تهیه کردم و میخوام بدونم چه نعدادی و با چه طولهایی نیاز دارم.
پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگذارم.