سلام
برای راه اندازی ADSL حتما باید اسپیلتر باشه؟ یه دونه LED روی مودمم هست که مربوط میشه به DSL Conection و خاموش هستش چون اسپیلتر ندارم خاموشه؟
این اسپیلتر رو از کجا بخرم؟
Printable View
سلام
برای راه اندازی ADSL حتما باید اسپیلتر باشه؟ یه دونه LED روی مودمم هست که مربوط میشه به DSL Conection و خاموش هستش چون اسپیلتر ندارم خاموشه؟
این اسپیلتر رو از کجا بخرم؟
سلامنقل قول:
من تازه adsl گرتم و زیاد وارد نیستم ولی اینو میدونم وقتی چراغ Adsl شما روشن باشه یعنی adsl شما راه اندازی شده ! دیگر اساتید هم حالا میان و بهتون کمک میکنن
میکرو فیلتر هم از فروشگاه های ارائه دهنده خدمات شبکه خریداری کنین شاید هم الکتریکی ها داشته باشن
دوستان من یه مودم linksys 120 دارم و میخوام وایرلسش رو راه اندازی کنم و با پاکت پیسیم شیر کنم کسی میتونه کمکم کنه؟
سلام
ببخشید من زیاد سوال میپرسم
من مودم خریدم asus g31
با lan تنظیمش کردم ولی بلد نیستم وابرلس رو فعال کنم ! بعنی لپ تاپ وایرلس رو پیدا نمیکنه !
تنظیمات خاصی داره اینم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنین :)
اه حوصله ام از Adsl و مشکلاتش سر رفت
کاش زودتر وایمکس برسه به شهر ما
یه چنتا از مشکلات رو بگو اگه میشه...نقل قول:
اه حوصله ام از Adsl و مشکلاتش سر رفت
کاش زودتر وایمکس برسه به شهر ما
این اسپیلتر هم مدل خاصی داره یا نه ؟
سلام به همه دوستان.قصد خرید مودم ADSL رو دارم و سرویسم مخابراته.کاربر خانگی هستم و نیازی به مودم های حرفه ای ندارم.حالا نظر شما چیه چقدر بابت این جریان هزینه کنم؟ یا اینکه مودمهای tp-link 8811 یا D-LINK DSL-2520U و تو این زنج قیمت جوابگوی من هست یا اینکه مودمهای با قیمت بالاتر بگیرم؟اگه قرار باشه این دو مدل رو بخرید کدومشون رو انتخاب میکنید؟چرا؟خودتون چی مارکی رو معرفی میکنید؟پیشاپیش ممنون :40:
اگه وایرلس نمیخواین.
یا tp-link یا zyxel یا asus.
dlink آشغاله.
چند تا سوال داشتم:نقل قول:
من خونمون حدود 160 متر البته ديوار زياد داره Zyxel-P660 HW به نظرتون جواب ميده؟
به نظرتون كدوم مودم وايرلس زايكسل بهتر از همه است (البته گيرم بياد)؟ قيمتش چنده؟
من خودم با ديدن اون تاپيك « کامپیوتر رو برای دانلود 24 ساعته روشن نذارید!!! - بهترین محصول اومد !!! » P660 HN چه فرقي با P660 HW داره ؟ فقط از نظر برد وايرلسش فرق داره؟نظرم عوض شد مي خواستم يك دانلود منيجر دار بخرم مي خواستم بدونم اونا خوبه؟ مديريت دانلود منيجرش خوبه ؟ برد وايرلسش زياده؟ در كل مي ارزه من جاي مودم وايرلس زايكسل اون را بخرم؟ آخه از ديروز تا اونجايي كه من شنيدم تعرفه ي برق برداشته شده.:19:
ببخشيد سوال زياد داشتم:11:
---------- Post added at 09:37 AM ---------- Previous post was at 09:36 AM ----------
دوست عزيز ميشه بهتر توضيح بدي؟نقل قول:
کافیه!نقل قول:
HW سری G هست HN سری N
G تا 54 مگ و شعاع 150 متر(فضای باز)
N تا 300 مگ و شعاع 300 متر(فضای باز)
البته گیرنده هم باید N باشه تا از 300 مگ پشتیبانی کنه. اگر لپتاپ یا کارت وایرلس G باشه همون 54 مگ.
گرچه سرعت اینترنت تو ایران حداکثر 2 مگ هست و توفیقی نمیکنه...
اون مودمم که خودش دانلود میکنه ASUS DSL N13 هست 185 هزارتومن که یه هار اکسترنالم باید بخری اونم 100 هزار روهم میشه 285 هزار.
اینم اسوس DSL N 13:
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=14082
اين مودم سري N چنده؟(البته براي اطلاع ميپرسم چون من بايد سري Gبگيرم چون پارس آنلاين ميگه من فقط اين مودم را قبول دارم)نقل قول:
يعني شما ميگيد ارزش گرفتن نداره؟اصلا من اين را ميخوام براي دانلود منيجريش بگيرم اصلا دانلود منيجر قويي داره؟نقل قول:
حالا در كل من مودمم را از پارس آنلاين بگيرم يا از بازار؟ميخوام ماه بعد بخرم