زنگ بزن پشتیبانش بهتره اما طلایی ها رو میگن ثبات بهتری دارند گرچه برنزی بد نیست 1 ماهه شارج کن ببین اگه خوب بود دوباره شارج کن همین 1 مگ باید 100 تا 110 تا بده
Printable View
زنگ بزن پشتیبانش بهتره اما طلایی ها رو میگن ثبات بهتری دارند گرچه برنزی بد نیست 1 ماهه شارج کن ببین اگه خوب بود دوباره شارج کن همین 1 مگ باید 100 تا 110 تا بده
نقل قول:نقل قول:ایرانسل که تا نامه مهردار با امضا خود رییس دانشگاه نگیره بالای 128 نمیده :sq_2:نقل قول:
به نظرتون از خود سایت آسیاتک ثبت نام کنم یا برم نمایندگی ؟ اصلا فرقی داره ؟
سایت نمایندگی چک میکردم یه مقدار قیمت ها بالاتر بود ؟!
نمایندگیاشو کلا بیخیال شونقل قول:
من با 1544 رفتم جلو،هم کارم سری پیش رفت و هم هزینه کمتری برداشت
بعضی از نمایندگیاش یکم زیآب زن شرکتم هستن
من داشتم سرعتش روز 90 بود شبا هم داغون! صفحه هم باز نمیکرد!نقل قول:
بعضی وقتا وقتی گوشی تلفنو قطع میکنیم ارتباطمون با اینترنت قطع میشه واسه لحظه ای،یعنی چراغ ADSL قطع و دوباره چشمک میزنه تا ثابت شه،چرا؟
اسپیلیتر بزار سر راه خط تلفننقل قول:
چک کن ببین snr margin ت چندهنقل قول:
به احتمال زیاد نویز خطت بالاست
آخه پریزی که تلفن استفاده میشه با پریزی که واسه مودم استفاده میشه متفاوته،مودم تو اتاقمه و به اسپیلیتر هم وصله،البته از تلفن تو اون پریز استفاده نمیشهنقل قول:
چطوری چک کنم؟نقل قول:
برای نصب 2 راه دارینقل قول:
1- خط تلفن ورودی به خونه رو جدا کنی یه سیم بهش وصل کنی بیاری تا پیش مودم بعد اسپلیتر وصل کنی یه سیم به مودم یه سیم هم به پریز تلفن بزنی تا از سیم کشی خونه استفاده کرد(که این کار ظرافت می خواد باید سیم رد کنی)
2- مودم رو با اسپلیتر وصل کنی به تفن در این صورت برای هر دستگاه تلفن توی خونه که به خط وصله باید یه دونه نویز گیر یا همون اسپلیتر بزاری
تو تنظیمات مودم هست مثلا مودم من Dlink هست از این طریق : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعد پایین صفحه زده