از تب health نرم افزار hd tune گفتم از هر دو هارد هم باشه بهترهنقل قول:
Printable View
از تب health نرم افزار hd tune گفتم از هر دو هارد هم باشه بهترهنقل قول:
اوکی مهندس برنامه رو دانلود کردم خیلی برنامه جالبیه مرسی . اینم از تب هیلث
ممنون میشم نتیجه رو بهم بگین طبق این عکس هارد سالمه اما نمیدونم چرا هنوز یه کم سیستم کنده .
با توجه به اینکه من بعد از نصب هارد این مشکل برام پیش اومد به احتمال 99 در صد مشکل از هارد هستش اما ایا ممکنه اتفاق دیگه ای برای سیستم افتاده باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارد که سالمه مشکلی نیست شما برای اتصال هارد ها از یک کابل ide با دو خروجی استفاده کردید یا از دو تا کابل ide مجزا ؟
مهندس از یه کابل با دو خروجی استفاده کردم . هارد دوم و که خارج کردم هنوز سرعت خیلی کند بود . بعد از این کار پورت خالی شده رو با پورت هارد فعلی جا ب جا کردم با این کار سرعت کمی بهتر شد در ضمن حالا ویندوز پیامی مبنی بر شناسایی هارد داد و ازم خواست که سیستم و ریست کنم .
هر چند اوضاع بهتر شد اما بازم نتیجه دلخواه رو نگرفتم
شما وقتی از یک کابل ide دو خروجی بگیرید باید جامپرهای هارد ها رو درست کنید یکی باید مستر باشه یکی هم اسبیو نقشه اینکه چطوری مستر یا اسلیو باشه روی خود هارد کشیده (طرز قراری گیری جامپر برای مستر شدن و یا اسلیو شدن ) اگر اینکارو نکنید تداخل ایجاد میشود یا هارد دیتکت نمیشود یا سرعت کم میشود و ....نقل قول:
چطور میتونم اطلاعات هارد بازیابی کنم خودم میتونم اینکار انجام بدم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
وقتی موتور هارد کار نمیکنه و دیتکت نمیشه شما که نمیتونید نرم افزاری ریکاوری کنید نیاز به pc3000 است باید برای ریکاوری ببرید بیروننقل قول:
دلیل این ارور در ویندوز 7 چیه ؟
از تب health نرم افزار hd tune عکس بدیننقل قول:
سلام
دوستان من یه هارد اکسترنال 1 ترابایت adata دارم از این پرتابل ها
1 ساله بدون مشکلی کار کرد اما:
بعد از انجام عمل زیر:
مشکل حادتر شد:
البته همونجور که میبینید کل هارد رو repair نکردم
مشکل چیه؟ چرا reallocated sector ها انقد زیاد شدن؟