بله دوست عزيز من sp2 داشتم روش sp3 ريختم البته ممنون مشكلم حل شدنقل قول:
Printable View
بله دوست عزيز من sp2 داشتم روش sp3 ريختم البته ممنون مشكلم حل شدنقل قول:
نه، هنوز امیدش هست که بتونید برگردونید (مخصوصا که حدس میزنم اهل defragment نیستید:31: ). از نرم افزارهای ریکاوری استفاده کنید. مثل Recover My Files.نقل قول:
ممنون میشم اگه بفرمایید کجای توضیحاتم اشتباه بود؟!نقل قول:
در کارایی بالای ویندوز xp شکی نیست. تا جایی که حتی خود مایکروسافت یک virtual XP گذاشته برای استفاده در ویندوز 7. ولی امکانات گرافیکی، امنیتی، شبکه و... ویندوز 7 یک سر و گردن بالاتر از XP هست. و دیگه نشونه ای از ایرادات و ضعفهای ویندوز ویستا نیست.
در مورد کمپایلرها هم راهش استفاده از همون Virtual XP هست که خدمتتون عرض کردم. ضمن اینکه دیگه عصر کمپایلرهای غیر ویژوال دیگه به سر اومده و همچنین نسخه 32 بیتی ویندوز 7 هم موجوده!
حرف های شما بدون شک درسته درسته:11: و منم میدونم که میشه با virtual انجام داد، ضمن اینکه ساپورت شدن و اون حرفها نیازی به پست جدید نداشت:11:؛نقل قول:
و اما اشتباهی که گفتم، منظورم این بود:
منوی بوتشون خراب شده بود، و تنها نیاز به تعمیر و افزودن بوت های مدنظرشون بودن، نه اینکه ویندوزی که ریختن رو برگردونن!! ویندوز رو ریختن که استفاده کنن دیگه:31:!کد:ویندوزت رو restore کن به قبل از نصب service pack
چند وقتی کارت شبکه من با V*P*N مشکل پیدا کرده هر نوع V*P*N و کانکشنی که میگیرم Error 720 میده و مانع اتصالش به شبکه میشه من همین نوع V*P*N را روی لپ تاپم امتحان کردم بدون هیچ مشکلی به شبکه متصل شد ولی روی PC این Error را میده دقیقا 5 بار هم درایور کارت شبکه را از Device Manager حذف یا Unistal کردم و دوباره نصب کردم ولی هیچ فرقی نکرد. و باز Error 720 میده.
کد:http://www.shiaupload.ir/images/25554964480149337180.jpg
در کل ارور 720 مربوط به پیکربندی پروتکل ppp می باشد ولی شاید با انجام کارهای زیر بتونید مشکل رو برطرف کنید :نقل قول:
شما اینترنت اکسپلور رو باز کن و به مسیر Tools>Internet Options>Connections برو و روی Lan Settings کلیک کن و تمامی تیک ها رو بردار ( احتمالا مشکل شما از اینجا باشه )
در برخی از موارد هم فایر وال می تونه باعث بروز چنین مشکلاتی بشه برای اطمینان بیشتر فایر وال خود را به طور کامل ببندید و دوباره امتحان کنید ...
اینجا تیکی نیست که من بخوام بردارم !!!!! :13: همه گزینه ها غیر فعال است همچنین فایروال هم به طور کامل خاموش است.نقل قول:
سلام دوستان
من برای اولین بار اومدم ویندوز عوض کنم ناشی گری کردم
الان همه درایوهام حذف شدن!
الان مای کامپیوترو که باز میکنم هیچ درایوی جز سی ندارم!!
چیکار باید بکنم؟
لطفا راهنماییم کنید
مخسی
با سلام
من یه کارت گرافیک پاسکال 512 مگ دارم از وقتی ویندوزو عوض کردم
تصویر با پرش زیاد همرا است وقتی درایو گرافیک رو ک میخوام نسب کنم ارور میده
دوستان خوشحال میشم رراهننمایی کنید
با سلامنقل قول:
خوب اول از همه ببينيد كه درايوتون واقعا فرمت شده؟
روش كليك راست كنيد و ببينيد تمام فضايه هارد يه دست شده يا خير
چون امكان داره اون درايوهاتون پنهان شده باشن
اگه هم ديديد كه همشون پاك شدن و فرمت شدن و تبديل به درايو C شدن بايد نرم افزار Partition magic رو نصب كنيد
و سپس با استفاده از اين نرم افزار به راحتي درايوهاتون رو مجدد پارتيشن بندي كنيد
موفق باشيد.
با سلام جنقل قول:
چه اروري ميده؟
و اينكه درايوري كه نصب ميكنيد حتما دقت كنيد كه متناسب با ويندوز و ورژن ويندوزتون باشه
موفق باشيد.