تمرینات تیم فوتبال استقلال پیگیری شد
حاشیهها همچنان در تمرینات آبیپوشان ادامه دارد!
شعار علیه مدیرعامل جدید باشگاه در حضور "واعظ آشتیانی"سرویس: ورزشی - فوتبال
1387/07/10
10-01-2008
09:54:01
8707-05022: كد خبر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: ورزشی - فوتبال
در آستانهی داربی 65 این روزها تمرینات تیم فوتبال استقلال تهران همچنان با حاشیههایی پیگیری میشود كه درمخالفت برای حضور مدیرعامل جدید این باشگاه همراه شده است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، تمرین بعدازظهر سهشنبه تیم استقلال تهران در ساعت 16 در زمین شماره 2 ورزشگاه آزادی در شرایطی برگزار شد كه امیررضا واعظ آشتیانی مدیرعامل و علی انصاری عضو هیات مدیرهی باشگاه استقلال به منظور بازدید از تمرینات این تیم و گفت و گو با بازیكنان به تمرین استقلال آمده بودند. به محض ورود آشتیانی و انصاری لیدرهای استقلال با شعارهایی چون "مدیر دوچرخهای نمی خواهیم" ، "فتح الله زاده را می خواهیم" ،" استقلال صاحب داره صاحبش هم هواداره"،" مبلفروشان حیا كنید، ما رو زمین میشینیم" نسبت به حضور مدیرعامل و عضو هیات مدیرهی جدید باشگاه استقلال واكنش نشان دادند.
همچنین این عده از تماشاگران استقلال در شعارهایشان به طور مستقیم از رییس جمهور خواستند تا فتحالله زاده را بار دیگر به مدیرعاملی باشگاه استقلال بازگرداند.
سرپرست تیم استقلال نیز از جمله افرادی بود كه هواداران بر علیه او شعار دادند.
سپس واعظ آشتیانی دقایقی برای بازیكنان صحبت كرد و از آنها خواست تا در بازی داربی با تمام وجود بازی كنند.
وی با اشاره به اینكه بازی داربی نباید بیش از اندازه حساس شود و بازیكنان استقلال توانایی كسب سه امتیاز این بازی را دارند، خطاب به بازیكنان گفت: شما پیروز شوید ما نیز از خجالت شما در میآییم.
پس از واعظ آشتیانی، علی انصاری عضو هیات مدیره نیز به بازیكنان گفت: امیدواریم بتوانیم در باشگاه استقلال موفق شویم از شما میخواهیم تا در بازی مقابل پرسپولیس با تمام توان كار كنید و بی تردید توانایی كسب پیروزی را دارید.
وی افزود: صحبتهای بسیاری پشت سر من مطرح است از جمله آنكه من را با هدایتی مقایسه میكنند البته من با او دوست هستم. تلاش میكنیم تا مشكلات مالی استقلال را برطرف كنیم.
در ادامه واعظ آشتیانی و انصاری به بازیكنان قول دادند كه در پنجشب نیز دیداری با بازیكنان در هتل المپیك خواهند داشت.
پس از صحبتهای واعظ و انصاری تمرینات تیم استقلال آغاز شد. هرچند كه برخی بازیكنان پس از آنكه مدیرعامل باشگاه قول خاصی دربارهی پرداخت پاداش ویژه برای شكست دادن تیم پرسپولیس به آنها نداد ابراز ناراحتی می كردند.
تمرینات استقلال با حركات كششی و دویدن نرم آغاز شد. سپس بازیكنان به دو گروه تقسیم شدند و به بازی در قالبهای دستورات تاكتیكی امیرقلعهنویی پرداختند. مانند روز دوشنبه تمرین استقلال بر پاسهای كوتاه ، حركت بازیكنان از كنارهها و رساندن توپ به مهاجمان از طریق پاسهای عمقی و ارسالهای بلند استوار بود.
در طول تمرین استقلال امیرقلعهنویی به شدت نسبت به عملكرد ضعیف بازیكنان هشدار داد و حتی بر سر چند بازیكن پرخاش كرد.
در این تمرین با وجود برخی شایعات مبنی بر مصدومیت جانواریو این بازیكن در تمرین حاضر و عملكرد مثبتی داشت.
در یكی از لحظات تمرین مهدی امیرآبادی با علی علیزاده درگیری لفظی پیدا كرد كه پیروز قربانی با فریاد زدن بر سر هر دوی آنها بلافاصله به این موضوع خاتمه داد.
تمرینهای استقلال پس از 90 دقیقه در حالی پایان یافت كه لیدرهای باشگاه استقلال به نشانهی اعتراض به جای تشویق تیم به بازی فوتبال در پشت دروازه زمین شمارهی 2 ورزشگاه آزادی پرداختند.
انتهای پیام
كد خبر: 8707-05022