دوست عزیز من 10 روزه از نامحدود به محدود یک مگ تغییر سرویس دادمنقل قول:
تجربه این 10 روز:
سرعت بین 150 تا 180 متغیره یعنی به طور میانگین شبها بین 2200 تا 2900 مگابایت دانلود میکنه دیشب هم که از 6 تا 7 صبح سرعت 28 کیلوبایت بود
Printable View
دوست عزیز من 10 روزه از نامحدود به محدود یک مگ تغییر سرویس دادمنقل قول:
تجربه این 10 روز:
سرعت بین 150 تا 180 متغیره یعنی به طور میانگین شبها بین 2200 تا 2900 مگابایت دانلود میکنه دیشب هم که از 6 تا 7 صبح سرعت 28 کیلوبایت بود
دوست گرامی در مورد آمار من با اون بنده خدایی که در حال آماده کردن متن بود صحبت کردم ایشون یک سری آمار به متن طرح اضافه کردن در مورد قیمت ها و همینتطور رتبه پایین کشور در برابر اینترنت دنیا، بعد در مورد صفحه فیسب بوک . توئیتر باز شده در حال آماده سازی هست، اما مشکل این هست که چطور میشه برای شبکه های مثل وایبر و وات آپ که مطلب زیادی نمیشه گذاشت خلاصه سازی کرد.نقل قول:
برای بسیج شدن هم درست می فرمایید، اینطور که شنیدم اوضاع اینترنت قرار هست بدتر از این شه، چند روزی هستکه اختلال های زیادی هم توی مخابرات و هم بعضی از شرکت ها دیده میشه... !!!
والا در مورد وایبر و تلگرام و... من نمیتونم نظر بدم. البته فکر میکنم بهترین گزینه همین فیسبوک باشه. فقط یک نکته مهم به نظرم اومد که گفتنش ضرر نداره. علاوه بر اینکه باید به طور مطلوب اطلاع رسانی بشه باید جوری برنامه ریزی کنیم که بعد از استارت کار، فعالیت ما ادامه دار بمونه نه اینکه بعد از یک هفته همه سرد بشن. مثل اتفاقی که واسه همین فن آوا افتاد. بالاخره شرکت به هر روشی تونست این حساسیتی که خودش ایجاد کرده بود رو بخوابونه! این خیلی مهمه که بعد از گذشت چند روز بیخیال نشیم.نقل قول:
حالا از همه اینها گذشته این جواب سامانه 195 به شکایتی که کردم فکر منو خیلی مشغول کرده. بنا به گفته اینها تا چند روز آینده قراره با ایجاد تغییراتی مشکل محدودیت سرویس تا حد زیادی رفع میشه. نمیدونم منظورشون از "چند روز آینده" یعنی واقعا چند روز و منظور از "تا حد زیادی" یعنی چقدر؟ ولی بازم این حرفشون یک مقدار کمی امیدوار کننده بود.
در مورد اطلاع رسانی بالاخره به یک نقطه مناسبی می رسیم به امید خدا، اما در مورد دلسرد نشدن باید عرض کنم اگر همه با هم متحد بشم و پشتکار لازم داشته باشن و اینکه بفهمن که می تونن صداشونو به مسئولین برسونن حتما دلسرد نمیشن، اما ما ایرانی ها دوست داریم که همه چیز یک دفعه محیا بشه حاضر نیستیم هزینه کنیم، وقت بگذاریم، اگر به جایی برسیم که برای خودمون احترام قائل بشیم، اگر متوجه بشیم که همین اینترنت چه درآمد سرشاری نصیب کشور می کنه حتی از در آمد نفتی هم به مراتب بیشتر، اگر اجازه بدیم که تکنولوژی سریعتر به کشور ما بیاد. آلان سرعت اینترنت توی سنگاچور به صورت متوسط 122mp/ps بعد برای ما به صورت متوسط 3.31mb/ps هست که یعنی فاجعه....نقل قول:
آلان کره جنوبی به عنوان یکی از 3 اقتصاد برتر و پیشرفته آسیا نگاه کنید، چه پیشرفتی در مورد اینترنت و تکنولوژی های مرتبت با اون انجام داده ما رو نگاه کنید!!!
من همون آماری که شما گفتین چک کردم شرکت ارتباطات زیر ساخت و چند تا شرکت خاص دیگه که به صورت انحصاری وارد کننده پهنای باند به کشور هستند هر STM1 به صورت متوسط 9 میلیون می خرن بعد 30 میلیون می فروشن به ISPها بعد ISPها با احتساب ضریب 1 به 8 که به مصرف کننده تا 240 میلیون تمون می فروشه به من شمای مشترک... یعنی 45 درصد سود خالص....
باید این آمار مردم متوجه بشن که چرا باید اینطور باشه؟؟؟ چه خدماتی در قابلش داده میشه؟؟؟ چرا خود ISPها به صورت حجمی که STM1 که با سرعت 155 مگابیت بر ثانیه هست 30 میلیون خریداری می کنه بعد میاد حجمی و قطره پکونی می فروشه اونم با 30 برابر قیمت اصلی چرا؟؟؟
سود اعلام شده ( چون همگی می دونیم خیلی از شرکت به صورت کامل و درست مالیت به دولت پرداخت نمی کنن) ISPها سال قبل 400 میلیارد تومن بود یعنی چی؟؟
اینها درد های مشترکی هست که باید اطلاع رسانی بشه و باید حل بشه چون یک زمانی فقط میایم توی فیبوک میگیم میوه گرونه همینو بس!!! اما پیگیری نمی کنیم چرا؟؟؟ و دنبال راه حل هم نیستیم...
ما داریم هر ساعت از علم روز دنیا عقب می مونیم و متوجه نیستیم...!!!
قبلا هم عرض کردم الان هم میگم هیچ راهی بهتر از استفاده نکردن دسته جمعی از خدمات جواب نمیده
در هر صورت هر تصمیمی که دوستان بگیرند ما هم تابع هستیم و همکاری میکنیم
به امید روزی که عدالت و انصاف گوشه چشمی به این سرزمین نفرین شده بیاندازه
دوستان آیا ترافیک باقی مونده از سرویس حجمی به ماه بعد منتقل میشه یا نه؟
فقط اگه حجم اضافه خریده باشی انتقال پیدا میکنهنقل قول:
دوستان این سرویس های حجمی اگه حجم ترافیکی که داریم تموم بشه و دیگه حجم نگیریم قطع میشه؟
همینطور اگه یه سرویسی داشته باشیم و تمدیدش نکنیم چی؟ خود به خود قطع میشه؟
والا تا یه هفته ی پیش برای من تا 480 هم میرسید(برای منو روی 4مگ بستن) ولی توی این هفته ، در بهترین حالت میشه 200نقل قول:
همینجوری پیش بره دیگه فکر کنم فن آوا تا یکسال دیگه باید در شرکت اینترنتی اش رو تخته کنه چون یک مدت طولانی هست که نه سرویس های جدیدی معرفی کرده و همینطور هم داره سرعت سرویس هایش رو کاهش میدهنقل قول: