همون نگران کسر خدمتمم...به سامانه ک زنگ میزنم میگه هست و ثبت شده....نظام وظیفه هم ک رفتم چک کرد و گفت هست ولی اگر توی برگ سفید نبود بیا اینجا....نقل قول:
بزرگوار اکه نباشه قابل حله؟
Printable View
همون نگران کسر خدمتمم...به سامانه ک زنگ میزنم میگه هست و ثبت شده....نظام وظیفه هم ک رفتم چک کرد و گفت هست ولی اگر توی برگ سفید نبود بیا اینجا....نقل قول:
بزرگوار اکه نباشه قابل حله؟
واسه منم که الان برگه سفید دستمه هم همینو مینویسه احتمالا ماه به ماه آپدیت میشه این قسمت نگران نباشید.نقل قول:
بله جاى نگرانى ندارد خوشبختانه در سيستم موجوده ، افراد زيادى ديدم كه بى جهت اضافه خدمت داشتند با پيگيرى ان را حذف كردند ، اگر كسر خدمت در برگه نبود بايد پيگرى كنيدنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
مرسی داداشنقل قول:
ی سوال دیگه ببخشیدا
من اصل برگ کسر خدومتم رو اول بردم پلیس 10 و نظام وظبفه ثبت کرد...بعد به یگان بردم و دادم نیرو انسانی...الان فقط یک کپی برابر با اصل دارم ازش...با اون میشه پیگیری کرد اره؟ یا صرفن یک خطای سیستمی هست؟
بله با كپى برابر اصلى كه داريد هم مى توانيد از يگان و هم از نظام وظيفه پيگير باشيدنقل قول:
ممنون:n16:نقل قول:
داداش فک کنم این فقط واسه کسایی جواب میده که سرباز ناجا شدن و نه جای دیگه.
داداش فک کنم این فقط واسه کسایی جواب میده که سرباز ناجا شدن و نه جای دیگه.نقل قول:
خبر فوری
دوستان اعزامی 4/1 برگه سفید ها اومده . از پلیس +10 می تونید بگیرید . من الان گرفتم
به سلامتی:n19:نقل قول:
دمت گرم پس اومده؟ بریم بگیریم...داداش تو برگت کسر از خدمتم زده؟
من کسری ندارم. اما یک قسمت برای این موضوع داره. برو بگیر ان شالله برات زدن. توکلت به خدا باشهنقل قول:
بنظرتون صدور برگ سفید واسه همه پلیس +10 شهر ها فعال شده یا فقط واسه بعضی از پلیس +10 ها فعال شده ؟
سلام
من افتادم پایگاه هوایی شهید خضرایی اول تیر ( امریه دار)
خوبه بده چیه من اصلا در باغ نیستم از گه بده چرا بده؟:n04:
بهترین نیرو و پادگان افتادی بهش میگن هتل خضرا. برو حالشو ببر :n18:نقل قول:
برای ما هم دعا کن جای خوبی بیوفتیم :n14:
من تهران بودم . خود خانومه تو پلیس + 10 هم فکر نمی کرد اومده باشه . کد ملی منو زد گفت اومدهنقل قول:
باشه مرسی بابت سریع الجواب بودنت انشالله جایی که می خوای و به صلاحته بیوفتینقل قول:
دوستان میشه بعد از کد خوردن درخواست تمدید داد ؟
اره فکر کنم بشه.نقل قول:
سازمان بکارگیرنده : پدافند قرارگاه خاتم الانبیا آجا
مرکز آموزش : گروه پدافند سمنان
مدرک لیسانس
دوستان اطلاع دارن که چه جور جایی هست ؟
اگه تمدید کنم بازم همینجا میفتم آیا ؟
ممنون داداش....فردا میذم میگیرم:n16:نقل قول:
سیستم سراسریه دیگه....اگه زده باشن ک دوستان گفتن زدن...موقعیت جغرافیایی مهم نیست دیگهنقل قول:
شما هم برگ سفید گرفتین؟نقل قول:
بله از پلیس +۱۰نقل قول:
ممنون، کدوم شهری تهران ک نیستی؟:n16:نقل قول:
سلام
من اعزامی اول تیرم
آموزشی دوماهه دیگه ؟
بعد تو این دوماه مرخصی هم بهمون میدن؟
من سپاه بودم اخر هفته ها پنج شنبه ظهر تا شنبه صبح میدادننقل قول:
بستگی داره به ارگانتون....ولی مطمنم یه میان دوره نزدیک به 4 روزی مرخصی میدن:n16:
چرا اتفاقا تهرانمنقل قول:
درود و سلام این حرفا
دوستان بنده یک معافیتی دارم از نوع *خاک بر سری* بعد عملا این بند معافی آدم حساب نمیکنن مارو:| میشه بر اساس یه مشکل دیگه رفت دنبال معافی و اینو ابطال کنن معافیتی بر اساس اون یکی مشکل بدن؟ :n05:
من كه متوجه نشدم شما چه نوع بيمارى يا معافيتى داريد !! اگر هنوز براى كميسيون اقدام نكرديد بار ديگر به نزد پزشك بيمارستان ناجا برويد و هر مشكلى داريد بيان كنيد اگر كميسيون شما تشكيل شده بايد دوباره درخواست كميسيون در پليس +10 كنيدنقل قول:
اموزشى در همه سازمان ها دو ماه است اما ممكنه در ارتش باشيد و به غير از دو ماه اموزش عمومى ، دو ماه اموزش تخصصي يا دوره كد داشته باشيدنقل قول:
مرخصى ممكنه اول دوره براى اندازه كردن لباس به مدت ٣ يا ٤ روز بدهند ، ميان دوره هم در حدود ٧ تا ١٠ روز ، در پايان اموزشى هم چند روز مرخصى داريد تا خودتون را به يگان جديد معرفى كنيد
پس یعنی تو آموزشی جهار روز مرخصی داریم؟نقل قول:
هرموقع خودمون بخواهیم؟
ممنون
sent from my xiaomi redmi 2
برخى يگان ها اخر هفته ها رو مرخصى ساعتى مى دهند ، اما اين طور نيست كه هر موقع بخواهيد مرخصى چند روزه استفاده كنيد ، شما بايد در تمام دوره اموزشى حضور داشته باشيد اگر قراربه مرخصى باشه همه را در يك روز خاص به مرخصى مى فرستندنقل قول:
پس یعنی میاندوره که بین ۷تا۱۰روز هست، صددرصده؟نقل قول:
یعنی ممکنه هم اول دوره رو بدن هم میاندوره؟
یا فقط یکیشو میدن؟
مرخصى اول دوره قانونى نيست كه بدند ، دست فرمانده پادگان استنقل قول:
اما مياندوره هميشه هست شايد تعداد روزهاى ان متفاوت باشد
قانون نوشته شده ای نداره...بعضی از بچه ها پارتی داشتن اکثر شب ها میرفتن صبح 6 پادگان بودن، کلن قانونی نداره...کم کمش ی میان دوره داریننقل قول:
بزرگوار بنده سال 91کارت معافی م اومد×!( ماده 33بند8! ) ولی با این بند عملا انسان با همه چی مغایرت داره:(نقل قول:
1سال و 2ماه منو بالا پایین کردن آخرش این بند رو دادن:|
دوست عزيز همان طور كه خودتان مى دانيد و تجربه كرديد اين نوع معافيت با مشكلات زيادى رو به رو است يکى از انها لغو ان است ، سربازى در پادگان سالهاى قبل اين نوع معافيت رو گرفته بود و چون براى اخذ گواهينامه مشكل داشت مجبور فردى را به عنوان شاهد با خود به بخش كميسيون نظام وظيفه معرفى كند تا ان را لغو كند ، به همان اندازه كه گرفتن ان سخت است لغو ان نيز مشكلاتى دارد به خصوص اينكه تنها سه سال از تاريخ معافيت شما مى گذرد و ممكنه شما را به فريب نظام وظيفه متهم كنندنقل قول:
ان فرد هم دوندگى بسيارى كرد نمى دونم كه ايا موفق. شد يا نه اما براى هر نوع اقدامى بهتره يكبار از نظام وظيفه مراحل دقيق ان را سوال كنيد
حالا همه اینا یه طرف سرهنگ چهجوری اینو گرفتی:n05::7:نقل قول:
دوستان فردا پیش به سوی پلیس +10 برای اخذ برگ سفید ....