مکث نت و بعضی شرکتا جمعه ها 2 ساعت بیشتر رایگان دارن شب ها پارس هم جمعه ها اینجوری ؟
Printable View
مکث نت و بعضی شرکتا جمعه ها 2 ساعت بیشتر رایگان دارن شب ها پارس هم جمعه ها اینجوری ؟
خیر:n29::n01:نقل قول:
مرسی ولی بعد از هفت هم تا یه زمانی رایگانه کسی اگه دقیقا میدونه بگه چنده به درد بقیه هم میخورهنقل قول:
من همیشه 6:50 دانلودم رو قطع میکنم :n02: میترسم یه خورده اینور اونور به پای رایگان حساب نشه :n01:نقل قول:
سلام
روی پروفایل 9 مگ بستم . این فیلم سرعت دانلود من در ساعات عادی با خط 9 مگ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام ساعات رایگان چک کنم ببینم چطوره ..
بخدا پیر شدم از این نت کوفتی!!نقل قول:
اسفالت شدم از بس با پشتیبانی صحبت کردم!نفهما اصلا قبول نمیکنند مشکل داریم...
میگن چون 128 داری طبیعیه...یکی نیست بهشون بگه ادم نفهم وقتی خطم تا 4مگ بازه و وضعیت سرعتم اینه برای چی انقدر میگی سرویس بالاتر(2مگ) بگیرم؟؟!!!:n21::n24:
تا هفته بعد طبق قولی که بهم دادن درست شد که هیچ وگرنه هر چی از دهنم در میاد بهشون میگم.
سرعتت دقیقا اندازه 128 نا محدود هست !! تو الان باید حداقل 400 تا سرعت داشته باشی .نقل قول:
راستش برام عجیبه محدود اینطور باشه !!! چون مشکل از مخابرات یا .. یاشه نوسان پیش میاد در ساعات مختلف ولی نه اینکه محدود به 30 باشه !!
البته خودت استادی ولی محض احتیاط ببین تو تنظیمات مودم QOS یا چیزی فعال نیست ؟
من می خوام 128 نامحدود بگیرم سرعتش چقدره؟ پینگش با لندن چقدره؟
یه فیلم جالب گرفتم از اعمال محدودیت عمدی توسط پارس انلاین روی خطوط بعد از ساعت 2
این فیلم شروع دانلود از ساعت 1:59 را میگیره تا 2:01 و بخوبی گویای همه چیز هست
خدمت دوستانی که میگن ما تا صبح با سرعت 900 تا دانلود میکنیم ! :
من فیلم رو ندیدم ولی خود من واقعا در این 5 ساعت حداقل سه ساعتش یک کله بدونه مکث روی این عدد ام : 1.03 MBنقل قول:
اون دو ساعت هم دقیقا میاد بین 250 - 400
کسی خبری از جشنواره بهار نارنج پارس آنلاین داره؟
نه - ولی کاهو سکنجبین چرا :n02:
100 رحمت به 128 نامحدود! گاهی اوقات تا 7کیلوبایت هم میرسه |:نقل قول:
سرعت 400 هم داشتم ولی نوسان داره و برای ادم اعصاب نمیزاره!
نه تنظیمات سالمه...مشکل از مرکز مخابراتی و شهرمون هست.
نقل قول:بله از ساعت 2 تا 4 اینطور هست . از 4 به بعد سرعت بالا میرهنقل قول:
حذفینگاه<_-
میخوام بیام پارس آنلاین یکم دانلود کنم :n02:
به نظرتون سرویس حجمی 512 بگیرم یا 1 مگ یا 2 مگ ؟
درضمن شهر قم هستم
ممنون میشم جواب بدین:n12: :n16:
بچه های قم که یکی 2 تاشون اینجا هستن و پارس دارن یکمی مشکل دارننقل قول:
ولی در کل سرویس های بالای 128 رو اگر خط شما بکشه رو 9مگ میبندن
به نظر من یه 3 ماهه 256 بگیر ببین چجوریاس...سرویس 128 هم رو 4 مگ بسته میشه
در کل یا 128 بگیر یا 256 واسه شروع!
سلام
من 1 مگ 3 ماه 4 گیگ دارم . تو این 3 ماه 12 گیگ رو تموم نکنم آیا میسوزه یا منتقل میشه واسه ماههای بعدی ؟
میســــوزهنقل قول:
تو قم خیلی ها مشکل دارن ، حتما قبل از خرید باهاشون چک کنن که مرکزتون مشکلی نداشته باشهنقل قول:
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قم هستم
256 نامحدود دارم
حدود 40 گیگ دانلود کردم مصرف منصفانم جایزش تموم شده بود سرعت دانلود رفته بود رو 32 کیلوبایت
امروز در کمال تعجب دیدم سرعتم از وقتی جایزه داشتم هم بیشتره
الان با سرعت 700 تا داره دانلود میکنه
خدا کنه یه چند روز اینطوری بمونه:n02::n02::n02:
دوستان قمی لطفا جواب بدیننقل قول:
راستی مرکز مخابراتی ابوذر (زندآباد} هستم :n02:
آقا این مصرف منصفانه چه صیغه ایه ؟! مگه پارس هم محدود میکنه ؟! اینارو میگید یاد شاتله لعنتی میفتم ! :n29:نقل قول:
منظورشون سرویس نامحدود هست ( در نامحدود تا یه حجم مشخصی با سرعت بیشتر از سرویستون دانلود میکنید ، بعد از اتمام اون دوباره سرعت میشه سرعت اسمی که دارید )نقل قول:
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصرف منصفانه واسه سرویسهای نامحدودهنقل قول:
این سرویسها فقط اسمشون نامحدوده:n15:
همشهری سلام :n02:نقل قول:
به نظر من همون شاتل بمون مثه من چون منم یه دف وسوسه شدم اومدم پارس آنلاین طرح 2 مگ محدود سرعتم به زور به 120 میرسید
تو شبانه هم که 50 تا بزور میداد با اینکه خطم رو 9 مگ بسته بودن فعلن پهنای باند قم مشکل داره یه مدت صبر کن دارن پهنای باند قم رو 10 برابر میکنن :n20:
وقتی زیاد شد با هم میایم پارس :n09:
نقل قول:
همشهری شما کدوم منطقه هستید؟:n02:
یه اسکرین شات از استاتوس مودمت میزاری؟
اصلا سمت پارس نیا فعلا!!شدیدا مشکل دارن.نقل قول:
مرکز ابوذر هم جزو مراکز مشکل دار هست.
=========
من این نوسان سرعت رو کجای دلم بریزیم؟!:n29:
راس میگهنقل قول:
تو قم فعلا سمت پارس انلاین نیا
فعلا اوضاع افتضاحه
دوستان عزیز ، کسی از مازندران هستش که پارس داشته باشه؟
میخوام بدونم سرعت دانلود شبانه چطوره؟
چقدر تو تایم رایگان می تونید بگیرید؟
ای بابا مهدی مگه مجبوری طلاقش بده:n08:نقل قول:
تو کی رفتی پارس که ما خبر دار نشدیم :دی:n02:نقل قول:
کسی اینجا سرور شخصی داره که ازش با پارس آنلاین دانلود زیاد داشته باشه؟
آیا اخیراً مشکلی با IP سرورتون پیدا نکردید؟ ping timeout بده و غیره در حالی که بقیه جاها مشکلی ندارن و سرور هم مشکلی نداشته باشه...
ابوالفضل اینبار امید دارم که درست میشه...ولی باید روشون فشار بیارم تا پیگیر باشن.نقل قول:
کل حسین از دنیا عقبی!:n02:نقل قول:
قدیما اینجا مگس پر میزد خبردار میشدی ولی الان.....:n02:
خوب دیگه !! زن و بچه نمیزارن که به اینترنت دسترسی داشته باشیم :دی (بعد امتحونا در خدمتم شبانه روزی :دی)نقل قول:
فعلا مواظب باش شست پات نره تو چشمت :دی (شبانه)(اگر خطم 20 مگ رو میکشید الان با 20 مگ در خدمت بودم نه 4.5 مگ :دی)
من منطقه نوزده دی هستم من چندین ماهه 256 نامحدود دارم امروز اینجوری هر چی دانلود نکرده بودم رو امروز دانلود کردمنقل قول:
عقده های این چند ماهمم خالی کردم :n02:
فقط یه مشکلی دارم هر 50 مگ که دانلود میکنه سرعت میرسه به صفر کاملا متوقف که شد دوباره راه می افته میره رو 600 یا 700 خیلی رو اعصابه
ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قطع و وصل شدن ارتباط و صفر شدن سرعت (در ارتباط با برخی سرورها روی اینترنت) مثل اینکه سیستم جدید پارس آنلاینه!
اینطور که به نظر میاد، سیستمی ایجاد کردن که آدرس ها و IP ـهایی روی اینترنت که یوزرها ازشون زیاد دانلود میکنن (حتی یک یوزر) رو شناسایی کرده و میزاره توی لیست "کاهش سرعت".
این کاهش سرعت نه فقط شب ها، بلکه در کل روز اعمال میشه و ارتباط شما با اون سرور، حدوداً هر 20 ثانیه یک بار، توسط سیستم پارس آنلاین reset میشه که به صورت صفر شدن سرعت میبینید... در حالی که با "هیچ جای دیگر" روی اینترنت هیچ مشکلی ندارید.
البته اینطور که مشاهده کردم، در طول روز پس از نیم ساعت اتصال به اون سرور، این مسخره بازی رو آغاز میکنه و اگر اتصال اینترنتتون رو قطع و وصل کنید، برای نیم تا 1 ساعت درست میشه...!
آیا برای بقیه هم اینچنین اتفاقی افتاده؟
دانلود همزمان چند تا لینک سرعت رو بیشتر میکنه... بخاطر چی؟
بچه ها شما هم هنوز مشکل کندی سرعت کریو رو دارین ؟
خوش به سعادتت:n02:نقل قول:
فک کنم ترافیکت رو به اتمامه که اینطور میشه یه چند گیگ ترافیک بگیر بهتر میشه