جدا!!! استاتید تاپیک تائید کنن.امیدوار بشیم
Printable View
جدا!!! استاتید تاپیک تائید کنن.امیدوار بشیم
آقا جریان چیه!؟
ما که آرت1 داریم ( 29 تومان هم تقدیم می کنیم!!) برای ما هم فرقی می کنه یا ما باید کماکان با سرعت 20 و 5-7 در شب دانلود کنیم!!؟
این خبر هنوز هیچ جا نیومده نمی دونم اینا از کجا شنیدننقل قول:
من زنگ زدم واحد فروش پرسیدم
کسی نمیدونه چرا گرون کردن؟
بخاطر اینکه مالیات برِ ارزش افزوده از 3% به 4% افزایش پیدا کرده:46:نقل قول:
آرتی ها جریان خاصی ندارن و همینی که هست !نقل قول:
پ . ن : دوستان چطوری با سرعت 300 کیلوبایت دانلود می کنن ؟! از لحاظ تئوری شاتل 2 مگابیت بیشتر نمیده و اون چند درصد تلفات نویز و خط رو بی خیال شیم هم سرعت بالای 256 کیلوبایت نباید بره.
دوستانی که میگن 300 کیلوبایت دانلود می کنن یه تست SpeedTest.net با سرعت +2.4 مگابیت بزارن و اثبات کنن .
اگه قرار به رو هوا حرف زدنه منم با آرت 1 با سرعت 400 کیلوبایت دانلود می کنم کاملا هم نامحدود:31: اینم تست سرعتم ::27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته 2 مگ هست اما downstream رو روی 2548 می بندن.برای خود من قبلا اینطوری بود و وقتی خطم شد فیبر نوری اینم کمتر شد.الان برای من 2044 هست.اما قبلا سرعت دانلودم با دانلود منجر بالای 300 بودنقل قول:
من یه هفتس سرعتم بطور عجیبی رفته بالا!:31: جالب اینه که ظاهراً سیستم محاسبشون قاط زده چون ترافیکم روی 2.5گیگ ثابته:31:
اینم عکس از idm
شما مگه چه سرویسی داری که سرعت 2 مگ هست؟!:18:
سلام
دوستان من سرعت دانلود روزانه توی شاتل 80 تا 100 kb هست (سرویس من ECO 512 ) ولی شبانه به 10kb میرسه یعنی افتضاح
به پشتیبانی میگم جواب درست نمیدن کسایی که از شاتل سرویس میگیرن همین مشکلو دارن یا فقط ماله من اینجوریه ؟؟
من موندم اینا پول چیو میگیرن که زیادشم کردن !!!
پارس انلاین چی اون سرعت دانلودش چه جوریه
فکر نمی کنم این اسکرین برای سیستم شما باشه.بیشتر شبیه سرور مجازی هست.یه عکس از کنسول مودمتون میزارید؟نقل قول:
ببخشید منم عکس رو کپی کردم :31: راستش خودمم موندم، این چه سروسیه چون حتی اکانتـهای ماهـواره ای اینقدر سرعت ندارن، ختماً خارجی هستش! اما جالبه که از سایت ایرانی دانلود میکنه
این سرعت ها مربوط به سرور هست.یه نمونه براتون گرفتم تصویرشو گذاشتم.تا خواستم اسکرین بگیرم فایل دانلود شدنقل قول:
تا ساعت 3 سرعت 15 بود الان شده 10
شاتل هر روز بدتر از دیروز !
نقل قول:
اینو چطوری گرفتی؟؟:3::13:
آقا یه لطف بکن توی run تایپ کن cmd و بعدش یه پنجره میاد تایپ کن ping 4.2.2.4 ببین چه پینگی بهت میده چند بار امتحان کن و بهم بگو چون من از داتک خدمات میگیرم و معمولا پینگ 250 دارم میخوام ببینم ماله شما چنده حتما چند بار امتحان کن !نقل قول:
الان که ساعت 5 صبحه و ترافیک کمه میانگین 225 میلی ثانیه بودنقل قول:
اما تو ساعات عادی تا هزار هم می رسه
اکثر دانشگاه های بزرگ مخصوصا تهرانی ها +40 مگابیت فقط پهنای باند یکی دوتا دانشکدشون هست .نقل قول:
و تو ساعت های خیلی خلوت می تونی تا +2مگابایت دانلود کنی (تجربه شخصی زیاد دارم:31:)
شاتل کلا همینه مشکل شما نیست.نقل قول:
سلام
دوستان من سرعت دانلود روزانه توی شاتل 80 تا 100 kb هست (سرویس من ECO 512 ) ولی شبانه به 10kb میرسه یعنی افتضاح
به پشتیبانی میگم جواب درست نمیدن کسایی که از شاتل سرویس میگیرن همین مشکلو دارن یا فقط ماله من اینجوریه ؟؟
من موندم اینا پول چیو میگیرن که زیادشم کردن !!!
پارس انلاین چی اون سرعت دانلودش چه جوریه
پشتیبان های هر منطقه کلا نقش ماست رو دارن بی خودی با اونا خودت رو خسته نکن . سیستم کنترل ها مرکزی هست.
پارس انلاین رو هم تو تاپیک خودش بپرس !
آقا چرا سرعت دانلود شب من انقدر پایینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سرعت من 0 میشه شب و اصلا دانلود نمیکنه ولی تو روز 80 کیلو رو دارم . اکو 512. :grrr:
برا همه اینطوره ؟
به خدا اگه رو 10k هم دانلود کنه راضیم . چنتا فایل ضروری دارم باید دانلود کنم.
دوستانی که مرکز مخابراتیشون شهید فرد اسدی هست آیا مثل من دو روزه که اینترنتتون قطعه
لطفن جواب بدهید تا من بدونم دقیقن مشکل چیه؟
بچه ها من الان سرویسم از آسیاتک هست. :13:راضی نیستم ازش زیاد. دانلود رایگان شبانش رو هم برداشته.:2: شنیدم شاتل خوبه. نظر شما ها چیه؟ :46:
مرکز شیخ فضل الله نوری
ممنون میشم مزایا و معایب شاتل رو بهم بگین.:10:
دانلود شبانه شاتل هم در 70 درصد مواقع و مناطق در حد متوسط به پایینه.نقل قول:
ببین هدف چیه ؟ وبگردی یا دانلود ( منظور کدوم بیشتره؟)
اگه بیشتر میخوای دان کنی برو آرت که البته زیاد جالب نیست.
ولی اگر دانلودت معمولیه برو اکو.
بازم همه ی اینا به منطقه ی مخابراتیت بر می گرده که شاتل اونجا چطوریه.(حتما از افرادی که دارن تو منطقت بپرس)
مزایا : 1-هزینه گیگ اضافیش از بقیه گرون تر نیست و از صبا کمتره.
2- بسته به شانست و منطقت ممکنه اگه اکو باشی چندین برابر سرعت رو برات ببندن.( مثلا من با 128 ، روزها بالای 150 دان میکنم)
3- از نظر قطعی و اینا هم نسبتا خوبه.
معایب : 1- ترافیک کم سرویس های اکو
2- پایین بودن سرعت شبانه.
3- کیفیت کم سرویس های آرت.( البته به گفته دوستان قدیمی فروم)
:11::20::10:
سرویس آرتشون محدود هم هست.مخابرات همین سرویس رو بدون محدودیت و با قیمت یک سوم شاتل داره میده!!!!!!نقل قول:
3- کیفیت کم سرویس های آرت.( البته به گفته دوستان قدیمی فروم)
پایین بودن یک مشکله ولی این محدود کردنهاش یک مشکل دیگه.10 گیگ دانلود کنی فورا سرعت شبانه ات رو میکنن 5 کیلو!!باز دو هفته شبانه نداری تا 10 گیگ بعدی.نقل قول:
2- پایین بودن سرعت شبانه.
قطعی شاتل نسبتا خوبه؟ ساعتی یه بار دی سیت کنن نسبتا خوبه؟نقل قول:
باید می گفتی اگه مطلقا قصد دانلود شبانه نداری بیا شاتل
ممنون از همتون. واقعیتش اینه که من بیشتر وب گردی دارم. دانلود هم اگر بخوام بکنم در حد همین شبانه که شماها فرمودین کارم راه میفته. بیشترین چیزی که برام مهمه و دارم الان اذیت می شم در وهله اول پشتیبانی بسیار بد آسیاتک هست و مورد دوم هم همین داستان شبانه که آسیاتک عملا برداشته این موضوع رو. من روی آسیاتک قطعی هم دارم در مواقعی. البته قطعیش مستقیم نیست. مثلا لیمیت میشه وباید ده بار مودم رو خاموش روشن کنی تا درست بشه.نقل قول:
من چون از یکی از دوستان شنیدم که شاتل خوبه از این لحاظا که گفتم، دارم از شماها می پرسم.
اما این دوستمون قدری نگرانم کرد.
یعنی می خواین بگین همش قطعی داره؟؟؟!!! :41:
من 1ساله از شاتل سرویس دارم تا حالا 2بار دی سی شدم کلانقل قول:
با درود
دوستان ارزونترین نامجدود شاتل اگر بخوایم سه ماهه بگیریم (برای ارزونتر شدنش می گم!) چقدر هست؟ سرعتش هم کم باشه مهم نیست
الان سرویس 512 اکو بهتره یا 256؟
پشتیبانی شاتل خوبه و قطعی هم خیلی کم داره !1کلآ همه چیزش متوسط به بالاس !نقل قول:
منظور من فقط این بود که اگه فکر کردی بیای شاتل دیگه راحت و بی دردسر هرچقدر دلت خواست می تونی دانلود کنی و اصلا قطعی نداشته باشی پشتیبانی همه جوره هواتو داشته باشه نه تو شاتل همچین خبری نیست
شاتل اگه واقعا کم مشکل بود، حالا بی مشکل پیش کش همون کم مشکل می گیم، نیاز به این همه پشتیبان نمی داشت دیگه
تازه اصلا به تعداد مشترکاش پشتیبان داشته باشه، به چه دردی می خورن اینا ؟ تا حالا شده یه بار یه حرف راست به آدم بزنن و آدم رو بی سواد و نفهم فرض نکنن و جای انداختن تقصیر گردن این و اون به فکر رفع مشکل باشن؟
پشتیبانی بخوره تو سر من لاقل ایرادشونو بپذیرن
راسته كه ميگن دانلود رايگان ذتا ساعت 8 صبح شده؟
آره متاسفانه راستهنقل قول:
البته کاشکی شهامت می داشتن می گفتن که در واقع ساعات رایگانشون از 3 تا هشته
هرچند که چند شبه سرعت 1 تا 3 از سرعت 3 تا 8 ، 7 کیلو بایت بیشتره!!!
دوستان من دو روزه مشکل عجیبی با شاتل دارم/ مثلا همین فروم خودمون نیمساعت با سرعت خوب کتر میکنه نیمساعت اصلا کانکت نمیشه / حتی گوگل هم همینجوریه/ بعضی سایتها هم هیچ مشکلی ندارند/ وی پی ان بعضی وقتها کار میکنه بعضی وقتها اصلا/ با وی پی ان وقتی مشکل دارم وارد بشم همه سایتها عالی کار میکنتد. منظورم سیتهای غیر فیلتره مثل فروم خودمون یا گوگل/ اوو هم الان از دیشب تا حالا قطعه/ بچه ممکنه بگید شما مشکلی دارید یا نه؟ سپاس
سلام دوستان
من سرویس آرت 1 دارم و الان با Speedtest.net تست گرفتم.نوشته سرعتت از 86% ایرانیها کمتره:41:
منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
آرت 1
البته این ارقامی که اینجا زده زیاد مورد اطمینان نیست زیرا
دانلود بین 16 تا 20 کیلوبایت و آپلود 4 تا 6 کیلوبایت
البته پینگ تایم خیلی بالاست
این که ملاک نیست چون اکثر ایرانی ها سرویس حجمی دارن و سرعت بالا بدون قابلیت دانلود (بغیر شب) سرویس نامحدود رو با حجمی مقایسه نمی کنن. فرض دوستان که اکو 2 مگایست هم دارن تو روز نمی تونن دانلود کنن . 2 ساعت دانلود کنن باید برن پول شارژ دوباره بدن.نقل قول:
دوستان سلام
من قراردادم رو با شاتل فسخ کردم و با پارس قرارداد بستم
کیفیت و سرعتش 100 برابر بهتر از شاتله!!
این وضعیت دانلود دیشب منه با سرویس 256 :
اونوقت با 512 شاتل نهایت میشد 1200 مگ گرفت که اونم بعد از یه هفته سرویس رو محدود میکردن و سرعت از دیال آپم کمتر میشد :13:
با چه ســـــرعتی ؟؟؟
از کی تا کی ؟؟