فکر کنم کد شو نگفت. کد خوکار (صدای ضبط شده) اعلام میشه یا طرف در شروع خودش میگه؟؟نقل قول:
Printable View
فکر کنم کد شو نگفت. کد خوکار (صدای ضبط شده) اعلام میشه یا طرف در شروع خودش میگه؟؟نقل قول:
داش امید ما چند شبه به این وضع گرفتاریم کل یک تا هفت رو. فکر نکنم درست بشه. سرعت رست شد راهکارشو بگو لطفا البته مداوم نه چند ثانیه ای.نقل قول:
میانگین تا ساعت 2:51، 45. سرعت الان 30. لینکامم همیشه داخلی و چند لینک با هم و از سایتهای مختلفه.
درست شد .نقل قول:
یه چند بار ریست کردم کانکشن رو تا آی پی لعنتی عوض شد .
ولی من هر کار کردم درست نشد. خدا از این کم فروشای حق مردم نگذره. من که نمیگذرم.نقل قول:
پهنای باند اینترنت تا سال آینده به ۱۵۰ گیگابیت و تا دو سال آینده به حد مطلوب میرسد
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: افزایش پهنای باند داخلی نیز ۵۰۰ گیگابیت در ثانیه است که برای این نیز برنامه داریم تا آن را به ۸۰۰ تا ۹۰۰ گیگابیت برسانیم. چرا که خواستهها زیاد است و تلاش میکنیم زیرساختها را زیاد کنیم تا اینترنت قابل قبولی در دو سال آینده به مردم ارائه دهیم و شرمنده مردم در این زمینه نشویم.
وزیر ارتباطات: باید مانع از ضایع شدن حقوق ملت شویم
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: عدم آگاهی به قوانین، مقررات و تخلفات در دستگاههای دولتی میتواند باعث فساد شود؛ بنابراین باید در قدم اول با آگاهسازی و شفافسازی، مانع از ضایع شدن حقوق ملت شویم.
وی خطاب به مدیران و معاونان مجموعه وزارت و شرکتهای تابعه ادامه داد: اگر حساسیتهای شما نسبت به اجرای قوانین بیشتر شود این مهم در میان بدنههای پایین تر هم اشاعه مییابد.
راهاندازی تلفن گویای ۱۹۵ برای شکایات ارتباطی
وزیر ارتباطات از راهاندازی تلفن گویا برای ارتباط مستقیم با مردم به عنوان یکی از پروژههای ۱۰۰ روزه این وزارتخانه خبر داد و گفت: تلفن گویای ۱۹۵ امکان ارائه مطالبات و شکایات مردمی از وضعیت ارتباطات کشور و ارائهکنندگان خدمات و اپراتورها را فراهم میکند و ما از این طریق پیگیریهای لازم را انجام میدهیم.
دیشب منم تست کردم سرعتم از سرور داخلق نهایت 90بودش که کاملا مشخصه محدود کردن!خارجیم که سرعتم در حد جک بود .دی :دی
نهنقل قول:
خود طرف باید بگه به م.ج ک زنگ میزنین حداقل بگین صداهارو ظبط کنن یعنی اول قبل برقراری بگه که مکالمات توسط ما برای کنترل کیفیت :دی ظبط میشه که اینا نتونن کدشونو نگن یا بد جواب بدن ح اقل دستو بالشون بسته میشه!
شرکت آسیاتک هم به یه مشترک زنگ زد که چرا شکایت کردی اونم جوابشو داد بعد کارمند آسیاتک گوشی رو روی مشترک قطع کرد.اونم کوتاهی نکرد و شکایت کرد ازش فرداش به مشترک زنگ زدن که اون اپراتور توبیخ شده ونباید همچین کاری میکرد تازه داشتن ازش عذر خواهی میکردن.اگه اینا بهت فحش هم بدن باز طرف میگه من عصابانی شدم قضیه ماس مالی میشه میره پی کارش.نقل قول:
فقط بایدرفت تهران این یارووزیره ارتباطاتو پیداکرد یه چاک بخوابونی توگوشش بهش بگی مرتیکه این وضعیتودرست کن.:n02:نقل قول: