دوستان مشهدي بدون استفاده از هيچ ترفندي الان اگر بعد ازساعت 2 با سرويس 128 وصل بشن سرعت دانلودشون چقدره/
Printable View
دوستان مشهدي بدون استفاده از هيچ ترفندي الان اگر بعد ازساعت 2 با سرويس 128 وصل بشن سرعت دانلودشون چقدره/
من اگه ساعت 2 وصل شم سرعتم از 15 بالاتر نمیرهنقل قول:
اين لينک ساعات شبانه صبانت واسه استاناي مختلف :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه خاموش کردن مودمتم فک کنم اگه از کانکشن استفاده کني و با برنامه هايي که سر ساعت خاصي کار خاصيو انجام مي دن ، کانکشنتو کانکت يا ديس کانکت کني مشکلت حل مي شه
با سلام
من خواستم بپرسم دوستاني كه صبانت در تهران دارن با اين مشكل مواجه شده اند يا نه؟
از حدود 5 روز پيش هر وقت كه ميخوام فايلي را دانلود كنم تقريبا هر 2 دقيقه يكبار اتصال به اينترنت قطع ميشود
اين در حاليست كه اگر دانلودي انجام ندهم و فقط صفحات مختلف را باز كنم مشكلي وجود ندارد اما به محض شروع دانلود يك فايل دائم اتصال قطع ميشود .هم روزانه هم شبانه
در ضمن اگر دوستان راه حلي براي اين مشكل ميدانند ممنون ميشوم راهنمايي كنيد.
منم همین مشکلو دارمنقل قول:
خصوصا زمان استفاده از تورنت
سلام
سرعت دانلود شبانه سرویسهای 512 و 256 چند هست(شیراز)
Sent from my MK16i using Tapatalk 2
نقل قول:
ممنونم دوست عزیز بابت راهتمایی تون:11:
فقط اون لینکی که دادید در مورد ساعات شبانه تاریخش قدیمی هست انگار چون تاریخ اون نوشته برای سه شنبه, 09 آذر 1389 ساعت 10:57 هست !!!
الانم یعنی من که کرج هستم ساعت شبانه ام میشه 2 تا 7
در مورد دیسک کانکت شدن مودم البته من از کانکشن استفاده نمیکنم اگه امکانش هست یه توضیحی در مورد تنظیمات کانکشن که مثلا آیا میشه رمز رو سر ساعت خاصی تغییر داد یا دیسی کرد ممنون میشم
سلام
دوستان سرعت من از امروز صبح اومده روی 30kBps (خطم 128) ! مال شما هم همینطوری شده ؟
برای منم هم شبانه هم روزانه30 تا شده
اگه1 مگ بگیرم درس میشه؟؟
Sent from my WT19i
صبانت اخیرا خیلی نوسان داره .. از وقتی هم که سرویس شبانه گذاشتن شبها واقعا افتضاح میشه