کلا ایالات ترکستان ردیفه :n02:نقل قول:
کلا ایالات ترکستان ردیفه :n02:نقل قول:
حاجی قبول داری پینگ ( های وب ) خیلی نوسان داره... توو همین یه ساعتی که دارم وب گردی میکنم 18 دفه از 180 اومده 260 دوباره برگشته 180 ....نقل قول:
مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایرانسل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این است تفاوت ساعات طلایی با ساعات قهوه ای مخابرات :n02:
ساعت12:05
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با من هستی؟ :دینقل قول:
اسم من آرمین هست :دی
مهدی راستش فکر نمی کردم این پینگ آسیاتک باشه:n08:
شک کردم :n08:
شما حداقل isp رو بگو
از یک جا دو جا که سرویس نداری :n02:
این مدلیشو ندیدم پینگ سرور داخلی بالا بشه از اونطرف سرعت هم کم نباشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کردی اینجا دارن حلوا پخش میکنن!!!:n02:نقل قول:
به غیر از ISP های محلی همشون یه گندن !!!:n22:
شاتل که همه میشناسن× پارس آفلاین هم که معرف حضور هست×آسیاتک رو هم که داری دم به ثانیه لعن و نفرین میکنی×نوین رو هم که خودت میدونی ×فن آوارو هم که احتمالا دیدی×قبلا ها یه لایزر بود که اونم زدن ترکوندن
خوب میبینی اینجا هم وضعیت همونطوره که میبینی:n02: حلوا هم پخش نمیکنن:n17:
اینم وضعیت الان:(هنوز مشکل حل نشده)
تایم اوت گوگل انقدر زیاده که نمیشه voice call استفاده کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آسیاتک هم خیلی جالب شده:n08:
تو راست میگی !!! مکس نت و همارا ، حلوا پخش نمی کنن باقلوا پخش می کنن :n02:نقل قول:
تو این مملکت کدوم ISPی رو سراغ دارید که پینگش با گوگل و اروپا زیر 90ms باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فک کنم تبریز بهترین و باصرفه ترین اینترنت رو در کل ایران داره
باقلوا تو گلوم گیر کرده پایین هم نمیره:n02:نقل قول:
امروز بعد از 1 ماه خواستم گیم آنلاین بازی کنم ، قبلا با اون سروری که پینگم 110 بود تو المان الان شده بود 270:n04:
برای نمونه رسانه تهران!!!نقل قول:
تو این مملکت کدوم ISPی رو سراغ دارید که پینگش با گوگل و اروپا زیر 90ms باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1 مگ محدود مخابرات :n16:چطوره