رفقا کسی میتونه با توجه به مشخصات مودمم فاصلم از مرکر مخابراتی رو بگه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
رفقا کسی میتونه با توجه به مشخصات مودمم فاصلم از مرکر مخابراتی رو بگه؟؟
4-5 کیلومترنقل قول:
چه جوری حساب کردی؟؟ به نظرت وضعیت خط بهتر از اینم میتونه باشه؟نقل قول:
فاصله ات خیلی دوره
اینم نتیجه عکس خودم.خونه ام تو باغ دریاچه و پیش شماره 3786 هست.خطم روی 5 بسته شده ولی فقط یک مورد اگر بازی RIFT دانلود کنم تا 5 مگ میره.
میدونم فقط میخام بدونم هیچ راهی نیست که بهتر بشه؟نقل قول:
حدسی گفتمنقل قول:
با این سایت میتونی محاسبه کنی:
توی قسمت Down stream attenuation باید مقدار رو وارد کنی
البته نتایج 100 درصد دقیق نیست
این سایته میگه 3.6 کیلومتر فاصله داری
ویرایش:
از سر خط تست کن مودم رو ببین وضعیتش بهتر میشه یا نه
یک چیز من تو عکس جنابعالی FEC Error دیدم که مشکوک به نظر میاد.هر چه فاصله بیشتر باشه عدد attainable rate کمتر میشه.بالاترین مقدار تا 21 هزار هست واینکه مقدار attenuation مربوط به downstream بیشتر میزنه (؟) که میتونه به معنای این باشه که خطت نویز بیشتری نسبت به خودم داره.
ویرایش اول :
کابل برق کناره کامپیوتر دخالت دارن و چک کردن وروی کابل تلفن واقع در ورودی خونتون و اینکه اسپلیتر هم باید نوع استاندارد داشته باشی.
ویرایش دوم :
موارد بالا گفتم در حیطه خودت هستن بقیه از دستت خارجه باید با خرابی تلفن تماس بگیری.این عددی که نشون میده برای خودت کفایت میکنه یعنی نیازهایت با مقدار نشون داده شده فاصله ای دارد که برات کفایت می کنه.لازم به ور رفتن نیست.
مقدار FEC error مربوط به Downstream نشون میده موقع دریافت مشکل داره.یکبار با مودمت تو تنظیم تست بزن ببین اررور میده یا نه
رفیق یه چیز جالبی که هست اینه که مقدار snr و دان استریم توی روز مخصوصا صبح ها خیلی بهتره.در کل مواقعی که مصرف برق کمتره بهتره به نظرت این طبیعیه؟نقل قول:
این هیچوقت 5مگو کامل نمیده تقریبا 4.3-4.5مگ میده حداکثر(70-80کیلوبایت کمتر)نقل قول:
اگر صبح ها بهتر میشه پس من به عوامل خارجی فکر میکنم که از بیرون در نویز خطت دخالت دارن.
من یک بار 520 کیلوبایت در ثانیه دانلود به مدت 20 دقیقه گرفتم! بعدش افت کرد.این عدد 5119 یعنی معادل 5.1 چون بر مبنای سرعت هست اگر بر مبنای حجم باشه میشه 4.99نقل قول: