سرويس 1 مگابايت نامحدود، مشهد
سرور تهران:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور سوييس:
Printable View
سرويس 1 مگابايت نامحدود، مشهد
سرور تهران:
سرور سوييس:
بلهنقل قول:
یعنی بین 2 تا 6 صبح 50% تخفیف میخوره >>>>> یعنی مثلا اگه بین 2 تا 6 صبح 500 مگ دانلود کنی 250 مگ از حسابت کم میشه
سلام
با توصیه یکی از دوستان سرویس 2 مگ ایرانسل گرفتم با مودم جیبی
صبح ها که تست سرعت گرفتم بین 50 تا 60 بود. و شبها بین 15 تا 25
این یعنی از سرویس 512K هم پایین تر
به پشتیبانی چهار روز پشت سر هم زنگ زدم. همش میگن ارجاع دادیم به واحد فنی باهاتون تماس میگیرن
کارم شده که صبح ها من تماس میگیرم و گزارش میدم و عصرعا اونا تماس میگیرن یه جوری منو میپیچونن. به بهونه اختلال سیستم
همین طوریه که ماهی 130 چوق از جیبمون میره
خونه از شاتل 1 مگ استفاده میکنم. صبح ها سرعتش روی 220 تا 230 هستش و شبها روی 80 (حالا میفهمم فرق وایمکس و ای دی اس ال چیه!!)
----------------------------------------
نقل قول:
من سرعت 512 دارم و روز یا شب فرق نمیکنه سرعتم بین 60 تا 70 هست. احتمالا یا پوشش منطقه شما خوب نیست یا واقعا یه ایراد فنی هست!
كي گفته ايرانسل تعرفه ي شبانه داره؟؟؟ منبعش چيه؟؟
خود سایتش گفته :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تابستان امسال با ساعات خوش وایمکس ایرانسل
در تابستان امسال کاربران اعتباری خدمات وایمکس ایرانسل می توانند از تخفیف ۵۰ درصدی ویژه بهرهمند شوند. بدین ترتیب، از ساعت ۲ تا ۶ بامداد، هزینه هر مگابایت ترافیک مصرفی با ۵۰% تخفیف معادل ۵۰ ریال محاسبه میشود.
• لطفا توجه داشته باشید که تنها مشترکین اعتباری ایرانسل قادر خواهند بود از این پیشنهاد تخفیفی استفاده کنند.
با سلام خدمت همه دوستان، نمیدونم چرا دیروز و امروز اینقدر سرعت اینترنت وایمکس ایرانسل اومده پائین، تقریبا یک چیزی شبیه به اون دوستمون که از مشهد برامون نتیجه تست گذاشته، البته من از بابت این کارشون ازشون تشکر میکنم چون خیلی دوست داشتم ببینم که در خارج از تهران وضعیت چطوره و همین جا تقاضا میکنم که اگه دوستان از شهرستان هایی به غیر از تهران به این تاپیک سر میزنن و مطالب را مطالعه میکنن تست بگیرن و نتیجه را به همراه نام شهر ئر تاپیک قرار بدن اگر هم از تهران هستن نام محله را عنوان کنن.
سلام بچه ها
من میخواستم تو جشنواره تابستانه ی ایرانسل ، وایمکس بگیرم و از طرح 512 مگ با مودم همراهش که میشه 200 تومن استفاده کنم
وقتی اینترنتی میخوام ثبت نام کنم ، برا مشترک خانگی حداکثر 128 داره ، ببینم برا دانشجو ها و اینا سرعت بالاتر نمیده؟ ، فقط باید شرکت باشه یا نماینده ی اون ... بد میشه که اینطور!!
سلام موقع ثبت نام به عنوان مشترک >>> شركتي( حقيقي ) <<< ثبت نام کننقل قول:
بعد میتونی از نامه دانشگاه و کارت دانشجویی یا نامه معرفی از محل کارت استفاده کنی ! خیلی چیز سخت و خاصی نیست ! میتونی یه مایه هم بدی به کارشناس نصب موقع نصب مودم خودش برات درستش میکنه !