کسی نیست جواب ما رو بده راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
کسی نیست جواب ما رو بده راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
شبیه ساز 88 رو زدم( آقا عجب کتاب بیخودیه این شبیه ساز!:2: از خود کنکور واقعاً سخت تره سوالاش) این درصدهام بود...به نظرتون چند میشه رتبم؟ روان شناسی بالینی بهشتی یا علامه قبول میشم؟ :9:
عومی ها:
ادبیات: 78
عربی: 81
دین و زندگی: 55
زبان: 38
اختصاصی:
ریاضی: 30
اقتصاد: 50( اما خداییش سوالاش استاندارد نبود...خود کنکور 88 دو تا مسئله داشته این 4 یا 5 تا مسئله بود فقط مسخره!)
ادبیات: 71
عربی: 64
تاریخ و جغرافی: 48
علوم اجتماعی: 86
منطق و فلسفه: 84
روان شناسی: 82
نقل قول:
يكي از ديالوگهاي فيلم «كمالالملك» است كه مظفرالدين شاه ميگويد: «همه چيزمان بايد به همه چيزمان بيايد».
بدون شرح
اصلا حرف شما متین ...نقل قول:
کلا من با درست یا نادرست بودن سهمیه کاری ندارم...
شایعات هم پشت سر سهمیه شاهدی ها زیاده و فعلا متهم اصلی ماهاییم که داریم از این سهمیه استفاده می کنیم .من می خوام از خودم دفاع کنم...
لطفا اگه وقت کردید یه نگاه به این مقاله بندازید(حدود 300-400 صحفه پیش هم قرار دادم این مقاله رو)
سهمیه ایثارگران؛ بی مهری، حق یا لطف
تا اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری 88 کمتر از یک هفته باقی مانده و دوباره بازار شایعه در خصوص سهمیه های مختلف و مخصوصا سهمیه ایثارگران و فرزندان شاهد داغ است.داستان سهمیه شاهد و ایثارگر ، اعتراض و محکوم کردن این گروه به خاطر امتیاز ویژه و شِکوه به مسوولان به خاطر قوانین حاکم، روایت همیشگی مرداد و شهریور کنکور هر سال است.
داستانی که در اکثر موارد به حاشیه و شایعه و آمار و ارقام غلط و اغلب اغراق آمیز ختم می شود.
سهمیه ایثارگران تا پیش از برگزاری کنکور، حق مسلم جامعه ایثارگری است و به عنوان احترام و تقدیر و وظیفه مسوولان به این گروه در قبال دین، نظام و انقلاب به شهدا و ایثارگران معظم ارائه می شود و پس از برگزاری آزمون و اعلام نتایج اولیه و نهایی، می شود بهانه و دست آویز کسانی که در این ماراتن شلوغ و تنگاتنگ بی نصیب مانده اند،می شود اجحاف در حق داوطلبان عادی و بهره مندان این سهمیه با بی انصافی سدی برای پیشرفت داوطلبان معرفی می شوند.
گزارش امروز نگاهی نه از سر شایعه و بی انصافی بلکه مروری قانونی و بر پایه اصول و آیین نامه پذیرش سهمیه شاهد و ایثارگر است. نگاهی ریز و موشکافانه به چند برگ نخست دفترچه آزمون سراسری که همیشه با بی توجهی مواجه می شود. یک بی توجهی که آغاز تمام شایعات و بی انصافی هاست. نگاهی که پاسخی است به بی انصافی داوطلبان، اعتراض مسوولان و شاید بهانه ای برای رمز گشایی از این معمای شایعه ساز چندین ساله...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطابق ضوابط مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام و شرکت در آزمون سراسری که با عنوان دفترچه شماره (1) سازمان سنجش و آموزش کشورموجود است ، چهار سهمیه در آزمون های سراسری روی رتبه نهایی داوطلب تاثیر می گذارد و داوطلب با استفاده از این سهمیه ها با دارا بودن شرایطی خاص از دیگر داوطلبان برتری می یابد، که یکی از این سهمیه ها سهمیه شاهد و ایثارگر است.
مطابق قوانین، سهمیه شاهد و ایثارگر به جانبازان انقلاب اسلامی ، آزادگان ، خانواده شهدا و رزمندگان ( با تعریف جانبازان 25 تا 69 درصد،همسران شهدا، مفقودین ، آزادگان و جانبازان با جانبازی 50 در صد به بالا ) تعلق می گیرد و این در حالی است که داوطلبان مشمول سهمیه شاهد و رزمنده فقط یکبار می توانند با استفاده از سهمیه مذکور در رشته تحصیلی دوره روزانه آزمون سراسری پذیرفته شوند.
دفترچه شماره (2) سازمان سنجش ، قوانین اعمال سهمیه و شرایط موجود در صورت خالی ماندن ظرفیت ها را به تفضیل شرح داده است.
مطابق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، گزینش بومی در رشته های روزانه به عنوان پر داوطلب ترین دوره ، پس از کسرسهمیه 40 درصدی رزمنگان با تعریف مذکور به صورت 60 در صد گزینش بومی و 40 درصد گزینش آزاد صورت می گیرد و در صورت عدم تکمیل ظرفیت اختصاصی به رزمندگان ،باقیمانده ظرفیت به صورت 50 در صد گزینش بومی و 50 درصد گزینش آزاد به داوطلبان اختصاص می یابد.
در دفترچه آزمون سراسری 88، به منظور سهولت در تفهیم چگونگی تقسیم بندی سهمیه ها سه نمودار نحوه پذیرش در دوره روزانه با نوع گزینش ناحیه ای ،استانی و کشوری ترسیم شده است.
در نمودار گزینش ناحیه ای که مختص 13 رشته های پر متقاضی شامل مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر،مهندسی عمران، مهندسی معماری، مهندسی صنایع در گروه ریاضی و فنی وپزشکی ، دندانپزشکی ، داروسازی و دامپزشکی در گروه علوم تجربی و حقوق، روانشناسی و حسابداری در گروه علوم انسانی است ،توزیع ظرفیت به شرط پذیرش تنها 100 نفر در یک رشته خاص به صورت 40 نفر از افراد واجد شرایط و برتر سهمیه ایثارگران و 60 نفر از داوطلبان غیر رزمنده صورت می گیرد و پس از تکمیل شدن ظرفیت رشته در دانشگاه خاص، 5 نفر شاهد در این رشته پذیرفته می شوند که این تعداد مازاد سهمیه دانشگاه و رشته بوده و خللی در حقوق داوطلبان وارد نمی کند.
در صورت تکمیل نشدن سهمیه رزمندگان ،ظرفیت خالی با 50 درصد افراد بومی ناحیه 3 و50 در صد از داوطلبان آزاد تکمیل می شود.
مطابق ضوابط ، مازاد 5 درصد سهمیه شاهد به فرزند و همسر جانباز 25 تا 49 درصد و مازاد 60 نفر غیر رزمنده به صورت 40 درصد داوطلب آزاد و 60 درصد بومی ناحیه 3 از منطقه 1 و 2 و 3 و خانواده شهدا توزیع می شود.
منظور از داوطلب آزاد فردی است که بدون در نظر گرفتن سهمیه و یا نوع استان بومی و صرفا بر اساس تقدم نمره کل در زیر گروه پذیرش می شود.
جدول پذیرش استانی که مختص به کلیه رشته های شبانه و نیمه حضوری استانی است فقط در اختصاص مازاد سهمیه رزمندگان به بومی استان با جدول فوق الذکر متفاوت است.
در تمام شرایط ذکر شده برای پذیرش دانشجو، داوطلبان شاهد و ایثارگر تنها به شرط دارا بودن حد نصاب نمره، یعنی کسب 75 در صد از حد نصاب گزینش آزاد می توانند از امتیاز سهمیه ایثارگری بهرمند شوند واین امر فرضیه ورود بدون قید و شرط خانواده ایثارگران و شایعات تبدیل رتبه های نجومی به اعداد یک یا دو رقمی را باطل می کند.
جالب توجه است که با وجود اعتراضات داوطلبان و در بعضی موارد مسوولان که اعمال این سهمیه در شرایط کنونی را جفا در حق داوطلبان عادی می دانند! سهمیه فرزندان شاهد مازاد سهمیه تعریف شده برای رشته و دانشگاه ها است و به عنوان امتیازی ویژه و کوچک به یمن قدر دانی از تمام آنان که عضوی از خانواده خود را برای پاسداری از این مرز و بوم از دست دادند مطرح است.
اعتراضات دانشگاه ها، مجلس و مسوولین به اختصاص این سهمیه به ایثارگران و گله مندی این افراد ازتمایز قایل شدن میان این گروه به عنوان انسان هایی که از خانه ،خانواده و آرامش خود برای بهره مندی امروز ایران از قدرت و آرامش و استقلال گذشتند با مردم عادی، هر ساله پس از اعلام نتایج کنکور آغاز می شود و فراموشکاری نسل سوم و برخی اوقات مسوولان به این موضوع تکراری دامن می زند.
شاید میزان 40 درصد سهمیه عددی بزرگی برای تقدیر،قدردانی وجبران سالها کمبود حضور پدری در خانواده به نظر می رسد...شاید !
مطابق اخباری که پس از اعلام نهایی کنکور سراسری هر سال از نهاد های متولی این امر گزارش می شود ، رزمندگان و جامعه ایثارگری با توجه به سهمیه 40 درصدی، تنها از 2 تا 10 در صد سهمیه خود استفاده می کنند.
برای آگاهی از ارقام و تعداد افراد شاهد و ایثارگر شرکت کننده در آزمون به سراغ متولیان این بحث در سازمان سنجش و آموزش کشور و بنیاد شهید و امور ایثارگران رفتیم تا ارقامی دقیق از نسبت جامعه ایثارگری به گروه تقریبا یک میلیون نفری این ماراتن بزرگ به دست آوریم.
در خصوص میزان ، تغییرات و ضوابط سهمیه ایثارگران با دکتر ابراهیم خدایی،معاون فنی و آماری سازمان سنجش و آموزش کشور به گفت و گو نشستیم تا حرف از سهمیه شاهد و ایثارگر به میان آمد بدون طرح سوال به تغییر رویه سازمان در سهمیه مازاد ایثارگران اشاره کرد و گفت: طبق روال هر سال باید سهمیه مازاد استفاده نشده ایثارگران به سمت سهمیه بومی هدایت می شد و این در حالی است که مازاد این سهمیه در سال جاری در 13 رشته مهم و پر متقاضی به صورت 50 در صد در سهمیه بومی و 50 در صد در سهمیه آزاد اعمال شد و این امر مشکل ساز شد.
وی در خصوص قوانین سهمیه شاهد متذکر شد:از کل سهمیه موجود در کنکور سراسری 40 در صد به رزمندگان (با تعریف مشخص در دفترچه شماره (1) ) و 60 در صد به داوطلبان عادی تعلق دارد و مطابق قوانین شورای عالی انقلاب فرهنگی مازاد سهمیه رزمندگان به طور مساوی بین سهمیه آزاد و بومی تقسیم می شود.
خدایی متذکر شد:علاوه بر سهمیه مذکور،فرزندان شاهد از سهمیه 5 در صدی مازاد بر کل سهمیه بهره می برند که اخلالی در حقوق دیگر داوطلبان وارد نمی کند و جدا از کل سهمیه کنکور است.
وی در خصوص علت استفاده 2 تا 10 در صدی ایثارگران از سهمیه خود خاطر نشان کرد: همانطور که در تمام دفرچه های آزمون های سراسری ذکر شده ایثارگران با هر شرایط و نمره خام نمی توانند از سهمیه مشخص شده استفاده کنند و امتیاز سهمیه فقط در صورت کسب 75 در صد نمره آخرین فرد قبول شده اعمال می شود.
خدایی برای اثبات ادعا به پرونده های آزمون سراسری سال 87 مراجعه کرد و گفت:مطابق آمارهای سال 87 از 26 هزار و 215 شرکت کننده شاهد و ایثارگر در کنکور سراسری 87 ، 12هزار و 530 نفر ، معادل 47 /8 درصد در این آزمون قبول و تنها 5 هزار و 500نفر یعنی معادل حدود یک در صد از دارندگان سهمیه ایثارگران،رزمندگان ،جانبازان و شاهد در کنکور پذیرفته شدند .
وی ادامه داد:میزان استفاده از سهمیه شاهد و ایثارگر در رشته های مختلف متغیر است و این رقم در دوره های روزانه به 5/8 در صد،در رشته دندانپزشکی 18درصد،در رشته برق دانشگاه شریف 10 در صد ، در رشته پزشکی 14 در صد و در رشته حقوق به 25 در صد می رسد و مجموع این آمار از 2 تا 10 درصد تجاوز نمی کند.
مدیر کل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران، دکتر صحرایی درخصوص پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال گذشته اعلام کرد: در سال 87 از 12 هزار و 530 نفر داوطلب شاهد و ایثارگر پذیرفته شده 4 هزار و 72 نفر از داوطلبان از طریق سهمیه طرح شاهد، 1 هزار و 530 نفر از طریق سهمیه خانواده شهدا ( خواهر ،برادر ،والدین) ،6 هزار و 285 نفر از سهمیه فرزندان و همسران جانبازان استفاده کردند.
هر ساله قریب به 550 هزار نفر در دانشگاه های سراسر کشور پذیرفته می شوند و این در حالی است که در نهایت خوش بینی، تنها 5 هزارنفر از این گروه به جامعه ایثارگری تعلق دارند،چیزی معادل یک صد و دهم پذیرفته شدگان کنکور و آیا این رقم بزرگ است برای قدر دانی و ادای دین و تشکر؟
چشم گیراست که هر سال به شدت با مخالفت و اعتراض رو به رو می شود؟ و آیا به راستی اجحاف می شود به کسانی که هیچ وقت بلندای پریشانی در زندگی یشان به تصور نبودن و نداشتن پدر نمی رسد، اجحاف می شود به فرزندانی که حتی خواب سالها پدر داشتن روی صندلی چرخدار را نمی بینند؟
کمی منصف باشید...لطفا...
منبع: حیات
120% موافقم :دینقل قول:
یاد یک حرفی توی یک برنامه تلوزیونی درباره ی کسی که چند رشته هم زمان خونده بود ، زده میشد افتادم. منتقدش به همینا داشت انتقاد میکرد.
به نظر من زمان حلال مشکلاته ، حالا الان سهمیه 100% هم اعمال بشه ، کسی که درس نخونده ، میره پزشک میشه و آخرسر جراحی که دستگاه رو توی کلیه طرف جا میزاره و یک دفعه غیب میشه.نقل قول:
صبحش یه مجموعه تست عربی میزنم! [عمو دیبازر سفارش کرده اخه:31:] بعدش یه کم دینی و شیمی میخونم! بعدشم میشینم استرس میگیرم!!:13:نقل قول:
بچه ها شما می خواین روز قبل از کنکورو چکار کنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پ.ن: این بحث سهمیه شهدا و ... رو ول کنین! اخر و عاقبت نداره!
سلام دوستان ! واسه شفاف سازي بگم كه اين رتبه 476 كه نوشته بود منظورش رتبه در سهميه شاهد است ! ببينيد سهميه شاهد خودش يه سهميه جدا محسوب ميشه و ربطي به سهميه هاي مناطق نداره ! و اين رتبه مربوط به مناطق نيست ! بعدشم اينكه سهميه شاهد همونطوري كه دوست عزيزم مسعود نوشتن 5 % مازاده ! يعني اينكه كاري به قبولي هاي ديگران نداره مثلا اگه يه رشته اي 100 نفر ظرفيت داشته باشه اون 100 نفر ربطي به سهميه شاهد نداره و در واقع همراه سهميه شاهد ظرفيت اون رشته 105 نفر ميشه كه اون 5 نفر فقط به سهميه شاهد اختصاص داره و كاري به كار اون 100 نفر نداره !!! اضافه اينكه بعضي از دوستان گفتن باقي مانده سهميه شاهد و اوني كه پر نميشه رو چرا با آدماي عادي پر نميكنن و ميتونم بگم كه احتمالا منظور شما سهميه رزمندگان بوده نه شاهد ! چون سهميه شاهد اصلا خودش مازاده و همونطوري كه بالا توضيح دادم كاري به ظرفيت عادي نداره ! :13:
- اينم واسه راهنمايي دوستان در مورد نحوه تقسيم ظرفيت در يك رشته روزانه ( گزينش ناحيه اي و استاني و كشوري )
حالا گذشته از این قضیه ها,
روز آخر کنکور خیلی مهمه.
که ما چی بخوریم چی نخوریم, ظهرش بخوابیم یا نخوابیم, مسموم, گرما زده, سرما زده, یا مریض نشیم. برای اینکه دستشویی مون :دی نگیره چی کار کنیم؟ مخصوصا وقتی که استرس به آدم وارد میشه, شدت دستشویی 10 برابر میشه. در این موقع اگر غذای ناجوری خورده باشید که خوب هضم نشده باشه خیلی گیر میده (فکر کنم کره این طوری باشه).
خلاصه تجربه های مشابه رو در میون بذارید.
جان خودتون استرس به آدم منتقل نکنین !
عزیزم بحثش نکننقل قول:
که ما چی بخوریم چی نخوریم, ظهرش بخوابیم یا نخوابیم, مسموم, گرما زده, سرما زده, یا مریض نشیم. برای اینکه دستشویی مون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگیره چی کار کنیم؟ مخصوصا وقتی که استرس به آدم وارد میشه, شدت دستشویی 10 برابر میشه. در این موقع اگر غذای ناجوری خورده باشید که خوب هضم نشده باشه خیلی گیر میده (فکر کنم کره این طوری باشه).
راحتری از من گفتن
منم احتمالا هفته آخر نیام اینجا
استرسی میشم بیام :دی
دوستان سعی کنید به خودتون استرس ندید و درباره عکس های مضخرفی که من می زارم بحث نکنید:31:
اما واقعا برای من سوال هست چرا اینجا همه درس خون هستند و من :5:.
به نظر من تو این چند روز مصرف عدس رو ببرید بالا من امروز رفتم یک گونی عدس خریدم که یک ماه اخر رو عدسی بخورم :31:
راستی چه شانس بدی داریم ما سال قبل موقع امتحان نهایی ها انتصابات بود و امسال جام جهانی من که فقط بازی های یک تیم رو نگاه می کنم.
22؟؟؟؟؟؟؟؟؟