-
حمید جان حتما برای پمپ هیدرولیک در پیدا کن تا روغن روی دینام نریزه، اگه پیدا نشد از درب پمپ 206 استفاده کن که بهش میخوره و قیمتش 3000 تومن هست.
ام دی اف رو من با گردبر 51 میلیمتری بریدم البته مته وسطش رو هم گذاشتم اینجوری دایره دقیقی برش میخوره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول هم چوب رو بریدم بعد چرم زدم تا نتیجه بهتر بشه، الان امپرها به حدی توی سوراخ فیت هستن که کوچکترین تکونی نمیخورن :n02:، اما در مورد امپرمتر من این نقشه رو پیدا کردم:
بعد توی یه کیلومتر سازی در حالیکه دنبال دور موتور پیکان جوانان میگشتم این امپرمتر رو پیدا کردم و به قیمت 15 هزار تومن خریدم، از کیلومترساز پرسیدم گفت یه سیم از دینام و یه سیم هم از باطری بیار و به دوفیش پشت امپرمتر وصل کن، منم همینکارو کردم، ولی حالا به هیچ وجه عقربه تکون نمیخوره، با این اوصاف آیا سیم کشی مشکل داره یا امپرمتر خرابه؟
-
..........................
-
آقا مصطفي ،اگر طبق روشي كه باطري ساز توصيه كرده، آمپرمتر نصب شده، درسته اما كار نكردن آمپرمتر يا به علت خراب بودن اون هست يا قطعي در اتصالها.
با تست لامت دوباره سيمها را چك كنيد و براي اطمينان از سلامت آمپرمتر، مستقيما دو سر سيمهاي آمپرمتر را به قطب مثبت و كابل مثبت باطري متصل كنين ( در حالت روشن بودن ماشين ) و با روشن كردن كردن وسائل برقي( چراغها، بخاري ، فن، راديو...) مقدار كم و زياد شدن آمپر را بسنجيد.
البته دقت كنيد زماني كه ماشين روشن هست، سريعا آمپرمتر را در سر راه برق مثبت قرار بديد تا احيانا بواسطه قطع بودن مدار برق مثبت، به دينام صدمه نخوره و حتما از سيمهاي ضحيم( حداقل 4mm) براي اتصال آمپرمتر استفاده كنيد.
اگر در اين حالت هم هيچ تفاوتي در مقدار حركت عقربه آمپرمتر ديده نشد پس خراب هست.
/////////////////////////
آقا محمد ،در مورد تعويض سر دينام با نمونه اي ديگه مسلما بايد ساير و اندازه بلبرينگ سوار شده در روي سري هم در نظر گرفته بشه( هم در بخش سر دينام و هم قطر محور آرميچر) همينطور پيچهاي اتصال سر و ته دينام به همديگه و موارد اينچنين كه كار را سخت ميكنه.
اگر امكان داشت، دينام را بدون سوار كردن روي ماشين و توسط موتور چرخنده الكتريكي و تسمه روي ميز كار، تست كنيد بهتره تا نتيجه دقيقتري گرفته بشه ( بواسطه حذف سيمكشي ماشين)
گاهي ممكنه اتصال كافي بين زغالهاي دينام و كلكتور وجود نداشته باشه و مدتي دينام بد شارژ بكنه كه حداقل دو بار اين اتفاق براي من رخ داد و با دردسر زيادي متوجه قضيه شدم.
با اين قيمتهايي كه براي كاربراتور گذاشته شده، من ترجيح ميدم اگر خواستم روزي كاربراتور نو بخرم از خود آمريكا مستقيما سفارش بدم كه حداقل مطمئن هستم جنس واقعا نو و اصل به دستم ميرسه.
-
تعویض لامپ های معمولی صفحه کیلومتر با اس ام دی سفید (یخی) و اضافه کردن اس ام دی نواری متری 8 تومن از آنجایی که چسب این لامپ ها بعد از مدتی خاصیت خودش را از دست میده و کنده میشن به اجبار صفحه کیلومتر را با مته 1 سوراخ و با سیم مفتول 0.75 فیکس کردم
و نتیجه این شد
البته طلق صفحه کیلومتر خیلی خش داشت که مقداری بهش واکس پولیش(جلاسنج زرد) زدم هر چی خط و خش داشت را برد و طلق که حالت نیمه دودیه خودش را نشان داد که قبلا معلوم نبود جالب اینکه خطی روی شیشه بود به اون هم زدم اون را هم برطرف کرد
نشان گر وضعیت دنده کار نمیکنه اما سوکت خالی نسبتا بزرگی زیر فرمان هست نمیدونم مال این میتونه باشه یا مال دزدگیره که قبل روش نصب بوده وبعدا بازش کردن که این سوکت خالیه ، ولی همانطور که در عکس میبینید خودش سوکتی نداره و فنر بهش وصله از دوستان که نشانگر دنده شون سالم هست لطف کنن اگر عکسی دارن بزارن تا ببینم قطعه ای کم و کسر نداره و به چه صورت کار میکنه ، الکترونیکی یا مکانیکی شاید هم با فلپ دور فرمان کار میکنه
علاوه بر اینها طلق چراغ دنده عقب هم زیاد مات شده بود اول سمباده زبر و بعد سمباده ریز و در آخر سر واکس پولیش زدم که اون هم درست شد
-
مصطفی جان اون نشانگر مکانیکی هستش و با فلاپ دور فرمون فنرش کشیده میشه و وضعیت نشانگر رو به نسبت تغییر میده چیز خاصی نیست نگاه کنی روی غلاف فرمون جای اتصالش رو میبینی اگر سیمش پاره شده خودت میتونی یدونه براش درست کنی و با جابجا کردن دسته دنده رگلاژ کنی که دقیقا وقتی دسته دنده در مثلا حالت N خلاص هست نشانگر هم N رو نشون بده
آمپرمترت هم بنظر خراب میاد
smd هم خیلی خوب شده ایکاش شما که زحمت کشیدی یه نوار هم پائینش کار می کردی نور از پائین هم بتابه خیلی پشت آمپرت پرنور می شد
محمد جان اون جاسوئیچی بیوک رو چند خریدی ؟ راستی چرا شورلتی نگرفتی؟
علی آقا منم با نظرت موافقم آدم تو ebay یا amazon سفارش بده براش بیارن از اینا ارزونتر در میاد
-
اقا مهدی من که سوال نکردم!:n06:
البته منم میخوام صفحه کیلومتر رو که موقتی بسته بودم باز کنم و بعد از تعمیر ببندم، یک کیلومترشمار سالم خریدم، ساعت هم با اینکه خرابه میبندمش، فقط نمیدونم با امپر بنزین چکار کنم؟ با تستی که با راهنمایی اساتید اینجا انجام دادم به نظر میاد هم امپر و هم قسمت شناور داخل باک خراب هستند .:n03:
-
درود بر دوستان
به نظرم اون نشانگر مکانیکی دنده چیز مهمی نیست ،مال من درست بود اما وقتی خواستم کلید چراغ دنده عقب را درست کنم حواسم نبود قلابی که روی فلپ بود و سیم متصل به نشانگر بش وصل بود شکست و دیگه کار نمیکنه و اصلا هم مهم نیست،سعی نکردم درستش کنم.
مصرف بیرون شهر من در یه مسافت 230km حدود 11 لیتر در 100km بود و میانگین مصرف در یه مسافت 1300km که 80درصدش شهری و کم ترافیک بود 16.5لیتر در 100km بود.اما همچنان سر شمعها سیاه است و همراه آب خروجی از اگزوز دوده خارج می شود و آب کاملا سیاهرنگ است.نظر شما ؟؟؟
بیمه تموم شده،یه سال تخفیف دارد و رفتم گفت یک میلیون و صد میشه منم بیمه نکردم به نشانه اعتراض،بیمه روزی سه هزار،بیست روز دیگه بیمه میکنم اما احتیاط میکنم.
راستی نوای من ساسات جماعت نداره،اگه فقط وکیومی را درست کنم هیچ تأثیری داره؟
ماشین شما که روشن میشه اگه گاز هم ندید روشن میمونه ؟
درود بر شما
-
-
حمید جان به هیچ عنوان ماشین بدون بیمه رو سوار نشو.خدای نکرده اتفاق یک بار می افته.خودتونو به دردسر نندازید.اگر بیمه داشته باشید ممکنه تا جنوب بری و برگردی هیچی نشه اما کافیه یه روز بدون بیمه باشی همه عالم و آدم میخوان برن زیر ماشین.
در ضمن اگر الان بیمه نکنی فکر کنم روزی 2000 تا 2500 خسارت بیمش هست.یعنی اگر 30 روز دیگه بری بیمه کنی علاوه بر اون یک میلیون و صد هزار تومن باید حدود 70 80 هزار تومن هم خسارت دیرکرد بیمه پرداخت کنید.
اتفاقا یکی از مواردی که برام خیلی مهم هست در خرید ماشین این هست ماشینی بخرم که تخفیف بیمه بالای 7 سال داشته باشه.اینطوری هزینه بیمش 70 درصد کمتر میشه.
-