رسما اعلام کردن انتخاب واحد رشته ما و نرم افزار تو حذف و اضافه انجام میشه !!!
Printable View
رسما اعلام کردن انتخاب واحد رشته ما و نرم افزار تو حذف و اضافه انجام میشه !!!
زبان تخصصی اومده توی لیست
آره خیلی وقته اومده منم گرفتم
كتاب معماري رو گرفتم آب دهنم خشك شد :n28: 400 صفحه با در نظر گرفتن حذفيات اونم با نوشته هاي ريز ريز
خدا به دادمون برسه
سلام
یک سوال دوستان
من میتونم آزمایشگاه فیزیک 2 رو برندارم و بزارم واسه ترم بعد و فقط فیزیک 2 رو بردارم ؟
نقل قول:
سلام
بله ميتونيد چرا نشه.. فقط ببين پيشنيار درس ديگه اي نباشه كه بخواي ترم بعد برداري به مشكل بخوري
پیش نیاز ها رو رعایت میکنمنقل قول:
این دوستای من دست نمیکشن ... مشروط شدن ولی چون نمرات نیومده بود و تایید نشده بودن رفتن 20 واحد برداشتن و میگن سیستم رو دور بزنیم و دست نزنیم به 20 واحد :n02: با یکیشون امروز 20 دقیقه فقط با موبایل ( شارژم تموم شد :n02: ) صحبت کردم و گفتم بابا ول کن بقیه رو تو این کار رو نکن ... میترسه اونا وردارن و هیچ مشکلی پیش نیاد و بعد این بمونه :n02:
pdf ش هست ... اون ترم های اول من دانلودش کردم :n02: ... وقعا :n28: دارهنقل قول:
رفتم دانشگاه قشنگ با ادب دارم بهش میگم امکانش هست برای ریاضی1 هم کلاس تشکیل بشه؟برگشته با لحن تند میگه نه نه اصلا نمیذاریم.اصلا نمیذاریم.انگار دانشگاه مال باباشه.بعد میگم فیزیک یدونه کلاس گذاشتید و وقت انتخاب واحد ما که رفتم سایت کلاس از قبل پر شده بود ممکنه ظرفیتش رو اضافه کنید یا یه کلاس دیگه بذارید.میگه احتمالش خیلی خیلی خیلی کمه فکر نکنم.انقدر از مسئول آموزش بدم میاد:n21:
چه جالب ... دقیقا مثل مسئول آموزش ما :n08:... اعصابش زیر خط فقرنقل قول:
افتادیم تو چاه پیام نور بیرون هم نمیتونیم بیایم :| دو تا از کلاسهام همزمان افتاده! رفتم برای اعتراض یه چیزی هم ازم طلبکار شدن!! میگن یکی از درسات واسه ترم 4 و یکی دیگه ترم 6 نباید همزمان برداری! برو حذف کن! یعنی اینقدر سخته که کلاسهای درسهای یک رشته رو تو 1 ساعت نندازن!؟ میگم خوب گروهم رو چه جور میتونم عوض کنم تا با یه استاد دیگه برش دارم، میگن نمیتونی گروه رو عوض کنی! میگم خوب نخواستم چه طوری خودخوان کنم درس رو؟ میگن خودخوان نمیشه ما کلاس رو تشکیل دادیم!!! اینم قیافیه ی من: :sq_14: از دوستا کسی خبری داره که تو ایران علم ژنتیک به کجا رسیده؟ میتونم از خودم یه کپی بگیرم بفرستم سر اونیکی کلاس؟