دوست گرامی، طرحی که من به نظر خودم رسید این بود که اگر قرار هست کاری صورت بگیره به این صورت باید باشه که تمامی ISP و حتی شرکت های اراییه دهنده اینترنت به تلفن های همراه برای GPRS ها رو هم در بر بگیره.
1- شکایت به 195 فایده نداره با این که احترام خاصی برای وزیر محترم قائل هستم و می دونم که ایشون زحمات خاصی داره می کشه برای بحث اینترنت اما مشکل از این طریق حل نمی شه، نمونه شکایت خود ما برای مشکل به وجود آمده از فن آوا که وقتی من طرح شکایت می کردم شکایت من به جای رسیدگی توسط کارشناس های سازمان تنظیم بر می گشت به ISP و برای همین طول می کشید، چون ISP علارغم اینکه مدت رسیدگی هم به پایان می رسید شکایت نهایی نمی کرد یا اگر می کرد با یک سری مووضعات نا مربوط که نشون بده رسیدگی شده سر و ته شکایت به هم میاورد...
2- دوستان باید زحمت بکشن وقتی طرح مورد نظر نهایی شد آمادگی تبلیغ و اطلاع رسانی داشته باشن، با این کار و همه گیر شد میشه امید داشت که مسئولین محترم نگاهاشون به این سمت جلب بشه، باز هم تکرار می کنم مختص این انجمن یعنی p30world و کاربر هاش نباید باشه، باید حتی از مدیران محترم انجمن بخوایم که توی این کار همراه ما باشن چون هر کسی که به اینترنت وصل میشه از هر جایی توی ایرانبالاخره داره از این شبکه استفاده می کنه می خواد مخابرات باشه، یا آسیاتک، یا پارس آنلاین ما همگی توی یک درد مشترک هستیم اگر پشتیبان هم نباشیم مشکلاتمون حل نمیشه.
3- ما بحث و فقط نباید محدود کنیم به نامحدود ها و اینکه این سرویس از ISPها حدف شده بلکه از این فرصت که داریم از قدرت تمام کاربرها تلاش می کنیم استفاده کنیم بهتره چند موضوع مهم دیگه رو هم همراه این بحث نامحدودها مطرح کنیم مثل قیمت های نجومی و کم فروشی سرعت و موانع دیگه
مورد دیگه که خیلی مهم هست اینکه باید همگی کاربر ها آماده باشن و به دیگران هم شروع کنن به اطلاع رسانی که انشاء الله وقتی آماده شد مشکل اطلاع رسانی نداشته باشیم...
طرح کلی اطلاع رسانی در زمان پخش طرح خیلی ساده است.
مثلا شما غیر از این انجمن 5 جای دیگه هم عضو هستین خوب شما توی اون انجمن اطلاع رسانی می کنید.
شما توی فیسبوک، توئیتر، کلاب، وایبر، واتس آپ، تلگرام، عضو هستید خوب شروع به اطلاع رسانی می کنید.
شما 10 نفر دوست آشنا دارین، شامل خانواده خود شما هم میشه که هر کدوم از اونها یک جای بالاخره عضو هستن اینطوری میشه اطلاع رسانی کرد.
چون درسته همگی ما کاربر اینرتنت هستیم، اما قدرت اینو نداریم که از رادیو، صدا و سیما اطلاع رسانی از ارباب رسانه نداریم، ( اما اگر همین قضیه خوب پیش رفت اونها هم همراه ما بشن البته بعید می دونم که همراه ما باشن :D )
اگر همین سایت p30world یا مثلا وبلاگ یک پزشک یا کلی جای دیگخ احساس مسئولیت ککن برای بحث اینترنت با یک پشتیبانی عطیم ربرو خواهیم بود.
ببینید این بحث مربوط به من یا شما فقط نمیشه این یک مورد کلی هست که همه دارن رنج می برن خوب یکبار طرح اعتراض می کنیم به امید خدا و با پشتکار هم جواب میده.