من حدود شش ماهه تبدیل کردم و راضیم. تعرفه مکالمش پایین تر هست. شارژ داشته باشه منتقل میشه ولی بسته اینترنت رو نمیدونم. از پشتیبانی انلاین سایت ایرانسل یا 700 بپرسیدنقل قول:
Printable View
من حدود شش ماهه تبدیل کردم و راضیم. تعرفه مکالمش پایین تر هست. شارژ داشته باشه منتقل میشه ولی بسته اینترنت رو نمیدونم. از پشتیبانی انلاین سایت ایرانسل یا 700 بپرسیدنقل قول:
سلام
دوستان یه مشکلی که با نت ایرانسل دارم اینه که حجم بیشتری نسبت به اون چیزی که گرفتی محاسبه میکنه.مثلا یه فایل 100 مگی دانلود میکنی ولی میری میبینی مثلا 115 مگ از حجمت کم شده.15 مگ هم اپلود نداشتی فوقش مثلا 2 مگ هم اپلود داشتی.یعنی مثلا باید 102 مگ کم بشه ولی بیشتر کم میکنه.لطفا این مساله رو با یک نرم افزار رو ویندوز که حجم مصرفی رو نشون میده( مثل networx یا bwmeter ) تست کنید .بعد ببینید چقدر از حجم تون کم شده .تو محاسبه خودتون حجم اپلود رو هم در نظر بگیرین (که البته بعید میدونم اپلود اونقدر زیاد باشه اصولا ! )
مرسی
Irancell 3G B1(جاده سبزوار-نیشابور) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
از کجا میشه فهمید به چه باندی وصلهنقل قول:
گوشی هواوی p8
فکر نمی کنم هواوی ها این قابلیت رو داشته باشهنقل قول:
ایفون چطور؟نقل قول:
سلام
سایتی میشناسین که آپلود رایگان داشته باشه؟
یعنی از بسته ای که خریدم کم نکنه
مثل سایت فیلمویو که با خرید اشتراک ازت حجمی کم نمیکنه
راستش واسه بکاپ ماهیانه میخوام از گوشیم
مرسی
دوستان تا حالا شده موقع دانلود شبانه با ایرانسل با مشکل Data Corruption توی IDM مواجه بشید؟!
چند هفته اس که مکرر این مشکل رو دارم و هیچ راه حل مناسبی هم واسش پیدا نکردم!
با توجه به مواردی که تست کردم تقریبا 99% مطمئنم ایراد از طرف سیستم من یا سروری که ازش دانلود میکنم نیست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله منم این مشکل رو خیلی وقته دارم. تنها راه حلی هم که من بهش رسیدم استفاده از هیتلر شکن هست.نقل قول:
Ff
M
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
حتی با فیلتر شکن هم بعضی فایل ها خراب دانلود میشن مشکل جدید ایرانسله قبلا نبودنقل قول:
برای من که چنین مشکلی وجود نداره بنظرم یا دانلود منیجرت رو عوض کن یا یکبار دیگه اونو نصب کن ببین تفاوتی میکنه یکبار هم بدون دانلود منبجر امتحان بکن ممکنه از اونها باشهنقل قول:
من قبلنا که رو idm پراکسی ست میکردم این مشکل پیش میومدنقل قول:
دوستان این طرح هنوز پابرجاست؟کسی استفاده کرده؟نقل قول:
با پرداخت صورتحساب خود تا روز بیستمِ ماه صدور قبض، از یک روز مکالمه ایرانسلی رایگان و یک روز اینترنت نامحدود (تا ۱۰۰ گیگابایت) رایگان بهرهمند شوید.
بله چند روز پیش تو کانال تلگرام ایرانسل اعلام شدنقل قول:
داره این قابلیت رونقل قول:
بله. به من تعلق گرفت دیروز. ولی خب روز عاشورا بود و داخل هیئت بودیم و نشد ازش درست استفاده کنم . حدود 10 گیگی ازش دان کردم با این حال.نقل قول:
برای من با vpn هم مشکل پابرجاست! :/نقل قول:
درسته ولی چرا واسه بعضیا فقط اینطوری میشه؟!نقل قول:
دانلود منیجر هیچ مشکلی نداره,IDM رجیستر شده و قانونی استفاده میکنمنقل قول:
دانلود منیجر Eagleget هم تست کردم اونم همین مشکلو داشت
الان بدون مشکل استفاده میکنید؟نقل قول:
دوستان کارهایی که من انجام دادم و نتیجه نگرفتم ایناست,اگر همچین مشکلی دارید این روش ها فاکتور بگیرید:
امتحان کردن انواع سرورهای داخلی و خارجی
غیر فعال کردن و حذف آنتی ویروس
غیر فعال کردن فایروال
کاهش تعداد کانکشن ها حتی به 1 کانکشن!
تغییر مسیر پوشه Temp
تغییر مسیر ذخیره سازی فایل ها
تغییر آدرس DNS
تعویض ویندوز به 10 !!!(در حال حاضر از 7 استفاده میکنم)
بررسی اتصالات مودم و لپ تاپ و حتی تعویض کابل Lan
دوستان من چه جوری می تونم بسته های 4 جی بخرم روی سیم کارت tdd استفاده کنم؟
خیلی مهندسی گفتی :n08:نقل قول:
این دو بسته به هم ربطی ندارند اگر مودم tdd داری ببین اصلا بش سیم 4g lte میتونی بزنی یا نه بعد از طریق برنامه موبایلی و یا وب دسکتاپیش اقدام به خرید میکنی
البته فکر نکنم موذمهای اشغال ایرانسل خوب پاسخگوت باشند باید مودم خوب اینکاره بخری
من tdd را 2 هفته پس دادم و پولمو از حلقومشون بر گردوندم خیلی اشغاله
چی می گی برا خودت مودم هر دو نوع رو می خوره.در ضمن الان من سیم کارت tdd می تونم fdd رو استفاده کنم(4 جی معمولی).الان دنبال اینم بسته اش هم میشه.یه سیم معمولی fdd داره همراهش اونوخت فقط 3 جی کار می کنه به 4 جی وصل نمیشه!نقل قول:
دوستان ببینند مهندس چی میگه :n09: ماهواره را رو سیگنالش ست کنید.نقل قول:
توضیح بالا رو برات کامل کردم گفتم بندارش دور و اینکارش رو بخر
منم یکی دو هفته پیش این مشکل رو داشتم. صد مگ نمیتونستم سالم دانلود کنم. چند تا از کارایی که شما انجام دادی رو امتحان کردم و نتیجه نگرفتم. ولی وقتی که فایلامو رو سرور آلمان داسان لیچ میکردم مشکلم رفع شد. هر فایلی با هر حجمی رو راحت و بدون مشکل میگرفتم. یه چند هفته ای دانلود نداشتم چند روز پیش امتحان کردم دیدم مشکل حل شده و از هر سایتی بدون مشکل دانلود داشتم.نقل قول:
نه عزیز نمیشهنقل قول:
سیم کارت fdd به شبکه tdd رجیستر میشه ولی برعکسش نمیشه احتمالا هم به خاطر اینه که بسته های tdd ارزون تر درمیاد کسی سیم tdd رو نندازه تو مودم fdd از شبکه fdd با سرعت بهتر استفاده کنه
بش گفتیم متوجه نمیشهنقل قول:
بگذریم الان وضعیت تک کانکشن طرف شما چطوره؟ مشکل پهنای باند هنوز می بینی و فاصله نزدیکنرین دکل بت چقدره؟
سیم معمولی به 4 جی وصل نمیشه فقط 3 جی دلیلش چی هست؟نقل قول:
پاک گردد. :n38::n38:
دکل کوچه بالای خونمون هست از پنجره دکل رو میشه دید ولی سرعت 4G تو روز افتضاح شده قبلا بود 5 6 مگابایت الان به زور 2 3 میده بعضی وقت ها , TDD هم دکلش دوره ولی بد نیست سرعت تک کانکشننقل قول:
سیم تی دی به باند 7 و 3 وصل میشهنقل قول:
اما به نسل سه و دو وصل نمیشه پس روی مودم اگر 4 جی اونلی باشه جواب میده و روی موبایل جواب نمیده
من روی مودم E3372 تست کردم و فرکانس هم 1800 و هم 2600 تست کردم LTE Mode هم بود ولی هر دو فرکانس هیچ سیگنالی دریافت نکرد و Connection Failed داد شاید این ویژگی فقط تو قم هست تو مشهد که خبری از وصل شدن سیم TDD به FDD نیستنقل قول:
مشکل اصلی این هست که سیم کارت معمولی روی 4 جی نمی ره!نقل قول:
شما مشکلتون خاص هست، سیم کارت رو عوض کنید اگر مطمئن نیستید USIM هست، شاید اشتباهی شده در توزیع.نقل قول:
و اگر نشد مودم رو ریست کنید و اگر باز هم نشد، در مکانی دیگر امتحان کنید؛ و اگر باز هم نشد مشکل از خود مودم هست که باید سریع مرجوع کنید و یا تعویض.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
من الان چک کردم مشکل نداشت قبلا هم تهران تست کرده بودم فکر کنمنقل قول:
سیم تی دی رو 3372
محتوای مخفی: تصویر
نمیدونم قضیش چیه ولی من اینو میگیرم همین الان که تست کردمنقل قول:
حالا شما اگر چیزی به ذهنتون میرسه بفرمایید که منم بتونم استفاده کنم چون هر کاری کردم نشد حتی پروفایل هم همون mtnirancell هست ولی همچنان وصل نمیشه
سیم کارت دیگه که ندارم ولی الان از پشتیبانی انلاین پرسیدم گفتن 4 جی فعاله.روش هم نوشته 4 جی و 4 جی پلاس.مودم هم ریست کردم همون جور بود باید فردا ببرم نمایندگی ببینم چی به چی هست.نقل قول:
دوستان من مودم e3372 دارم و مشکل dns دارم و بیشتر وقت ها نمیتونم به سایتی متصل بشم مگر با v*p*n ولی با گوشی به راحتی میتونم وصل بشم ورزن هم 22.28 هست
Software version: 22.286.03.02.234
دوستان من الان داشتم با پشتیبانی ایرانسل صحبت میکردم گفت در صورتیکه بسته اینترنت فعال داشته باشید و سیمکارت را به دائمی تبدیل کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد و بسته ایترنت و اعتبار سیمکارت منتقل میشه در صورتیکه من یادمه قبلا میگفتن باید صبر کنی تا بسته تموم بشه وگرنه منتقل نمیشه و میسوزه.الان خیالم راحت باشه که در صورت تبدیل بسته اینترنتم از بین نمیره یا این کارمنده همینطوری یه چیزی گفت؟
رفتم ایرانسل انجا تست کرد سیم کارت معمولی 4 جی کار می کرد اومدم خونه تست کردم بازم کار کرد فقط نمی دونم مشکل چی بود حل شد!
سلام.نقل قول:
من از VPS خودم حدود 3 ماه بدون مشکل دانلود می کردم ولی هفته پیش همین مشکل شما برام پیش اومد و تقریباً تمام فایل هایی که دانلود می کردم این ارور رو میداد. وقتی دانلود فایل به 100 درصد میرسید این پیام می اومد و دوباره با تک کانکشن میخواست فایل رو از اول دانلود کنه.
من یه سیدباکس هم دارم. فعلاً از سیدباکس دارم دانلود می کنم و اصلاً این مشکل پیش نیومد.
پست های تکراری...