جا ندارن دیگه :D به ما که رسید وا رسید :n02:نقل قول:
Printable View
جا ندارن دیگه :D به ما که رسید وا رسید :n02:نقل قول:
دوستان از طریق اس ام اس هم میشه فهمید آموزشی کجا افتادیم؟
وضعیت من را اعزام به خدمت و تاریخ ثبت وضعیت را 94/03/09 میزنه.
به ما همه چی وامیرسه داداش:n09:نقل قول:
بعید می دونم تا اواسط همین هفته باید صب کرد، اینطور ک دوستان میگن:n09:نقل قول:
سلام دوستان امروز برگه سفید واسه من اومد
مرکز اموزش: مرکز اموزش مالک اشتر(ف انتظامی استان) خورده این همون مالک اشتر اراک هست؟
جریان این کد اضافه چیه؟ منظور همون دوره کد هست؟ چه طوری میشه فهمید منم کد خوردم یا نه؟
ممنون
اعزام کی هسی داداش؟ پست اورد؟ یا پلیس 10؟نقل قول:
Oکد اضافه نیست و کد مازاد هست. دوره کد به دوره تخصصی گقته می شود که بعد از ۲ ماه آموزشی برای لیسانس های که رشتته هاشون به طور مستقیم در ارتش رسته تعریف نمیشه میگذرونند.نقل قول:
کد مازاد یعنی اینکه مشمولین در روز اعزام هر جایی از ارتش یا نیروی انتظامی که نیرو کم باشه اونجا اعزام میشن.
شما که محل آموزشیتون مشخص شده. نیروی انتظامی هست و آموزشی هم مالک اشتر اراک هستید پس کد مازاد نیستید.
1 تیر پست اورد امروز صبحنقل قول:
جدی میگی؟ الان اومده؟ چرا برای بچه دیکه نیمده؟نقل قول:
پلیس 10 نداده چطور پست کردن؟
گرم است:n29:
پست برگه سفید به تاریخ پست دفترچه ربط داره یا نه ؟:n35:نقل قول:
من امروز رفتم نظام وظیفه اعزامی تیر
افتادم 03 عجب شیر نیروی زمینی ارتش
شنیدم تابستون نسبت به بقیه ی پادگانای آموزشی کشور بهترین هوا رو داره(یا حداقل بهتر)
کسی از ملایر هست عجب شیری باشه؟
سلام
کسی که 93 و94 کنکور تجربی داده اگه بخواد برای 95 هم بمونه باید چکار کنه ؟
بره سربازی؟
راه حلش چیه که نره سربازی و برای 95 بخونه ؟
امکان داره 95 سوابق تحصیلی 35درصد بشه؟
متولد 75 هستم
ممنون
خوب دوستان سه روز دیگه اعزامم<br />پادگان ولیعصر اردکان<br />چیا با خودم ببرم؟
کسی خبر داره یک تیر بچه های رشت کجا میفتن؟
شما از یک سال فرجه ای که از زمان فارغ التحصیلی داشتید استفاده کردبد و بایستی خودتان را در تاریخ مقرر به سازمان معرفی کنید تا غیبت نخوریدنقل قول:
با یک جمع ساده سال اعزام به خدمت مشخص می شود ،۱۸ سالگی سن مشولیت + سال تولد (۹۳=۷۵+۱۸)
هر سازمانی و هر شهری امکان داردنقل قول:
کسی نرفت پلیس 10؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n30:
رفتم واسه پزیرش سپاه! مسئولش گفت سهمیه نداریم و رشته های فنی هم نمیپزیریم از تهران کد نمیزنن!!!!!
دسشون درد نکنه واقعا
جالبه که پادگان سپاه اینجا تبعیدگاه هست و از پادگانای دیگه کشور سرباز به اینجا تبعید میکنن . بعد ما واسه پزیرش اینجا ایقد باید تلاش کنیم که بریم تو این خراب شده!
برادر یکم صبر داشته باشید... یک بار پست دادید اگر کسی ببینه جواب میده با تکرار کردن یک سوال لزوما سریعتر به جواب نمیرسید فقط نظم تاپیک رو به هم میزنید .. یکم رعایت کنید بیش از 30 هزار پست در این تاپیک ارسال شده اگر همه مثل شما هر سوالی رو چند بار تکرار کنند خودتون فکر کنید ببینید چه وضعی پیش میاد!!!نقل قول:
خواهشن محیط انجمن ها رو با چت روم ها اشتباه نگیرید!
نقل قول:نقل قول:
تجربه ندارم داداش...ببخشید:n36:نقل قول:
درود خدمت دوستان
امروز پست برگه سفید منو آورد ولی چه فایده هیچ چیز جدیدی توش کشف نشده:n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما كد مازاد هستيدنقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
شما کد مازاد خوردی. در مورد کد مازاد 2 صفحه قبل توضیح دادمنقل قول:
بلاخره نظام وظیفه تهران همت کرد و برگه سفید ما رو به پست تهران تحویل داد .حالا کی به پست مرکزی شهرستان میرسه و از اونجا کی به دست من خدا داند.
دوستانی که در شهرستان هستند و هنوز برگه سفید به دستشون نرسیده میتونن از +10 بارکدش رو بگیرن و از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزارش حرکت مرسوله رو
چک کنن ببینن کی میرسه به دستشون، بلکه از استرستون کم شه و یهویی با اولین زنگ خانه از هوش نرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون بارکد هم میشه. کافیه وارد سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بشین و با انتخاب نظام وظیفه از منو بالا و وارد کردن کد ملی و کد امنیتی وضعیت را چک کنیدنقل قول:
نه فکر نکنم چون الان برای من میزنه هیچ مرسوله ای از طرف ناجا ارسال نشده .نقل قول:
میدونم مازاد خوردم دیروز از نظام وظیفه پرسیدم اینجام پست گذاشتم گفتمنقل قول:
منظورم این بود که دیگاه چرا زحمت کشیدن این برگه رو پست کردن:n02:مشخصات خودم توش بود و دوتا نقطه چین :n35:
من این کار رو کردمنقل قول:
مینویسه : مرسوله اي با مشخصات وارد شده تا کنون از سوی ناجا تحویل پست نگردیده است
تاریخ اعزامم 94/04/01 هست
برای مراحل اداری خودشون هست. روز اول تیر حتما باید این برگه همرات باشهنقل قول:
من فکر می کردم فقط نظام وظیفه داغونه. پس پست هم داغونه :n27:نقل قول:
یعنی الان تازه تحویل پست تهران دادن ؟ بنظرت چند روز دیگه میرسه اهواز که خودت بری از پست مرکزی بگیریش ؟نقل قول:
شما به هر سازمانى و هر يگان اموزشى كه رفتيد بايستى اين برگه را به همراه داشته باشيد همچنين در روز اعزام نيز به همراه ببريد تا در ان نام يگان شما ثبت شودنقل قول:
برگ سفید که از پلس 10 بگیریم سوابق خدمتی و کسر از خدمت هم توش قید شده؟ کسی میدونه:n09:
من فک میکنم دوشنبه هفته دیگه صد در صدنقل قول:
چيزى كه در برگه سفيد نوشته مى شودنقل قول:
نام يگان اموزشى تاريخ اعزام اضافه خدمت و اگر سابقه خدمت داشته باشيد
راستی بارکدی که توسایت واسه من زدن با چیزی که رو برگه سفیدمه فرق داره.
والا سال نود که اعزام شدم سوابق خدمتی، کسر از خدمت و غیبت زده بودن هم برگ سبز و هم برگ سفید البته اون موقع برگ سبز پست می کردن علاوه بر پرینت گرفتن از پلیس 10نقل قول:
حالا میخواسم بدونم سوابق و کسر از خدمت تو برگ سفید میاد یا نه
اره دیروز تا 11 و خورده ای که پست بودم هنوز نفرستاده بودن .ظاهرا بعدش فرستادن .نمیدونم با چی میفرستن .اگه هوایی باشه 24 تا 48 ساعت طول میکشه برسه اهواز وقتی هم برسه تا تفکیک کنن و تو سیستم ثبت کنن ممکنه یه روز طول بکشه .اگر هم زمینی باشه که بالای سه چهار روز طول میکشه تا برسه .البته من دیگه حوصله ندارم برم اینور اونور دنبالش بگردم میزارم تا بیارن در خونه .دیروز این همه تو گرما شهر رو گشتم اخرشم به مرادم نرسیدم .پس دیگه خودمو خسته نمیکنم چه بسا کد مازاد هم خورده باشم .:n03:نقل قول:
سوابق خدمتى كه همواره در هر دو برگه است اگر در برگه سبز يا پرينت ان كسر خدمت درج شده باشه پس در برگه سفيد هم خواهد بود ، جند بار ديدم كه كسر خدمت اعزام مجددها درج نشده يعنى خطاى سيستم بودهنقل قول:
برگه سفيد كه جاى خود دارد ، كارت پايان خدمت رو با پست عادى مى فرستندنقل قول: