این فقط اسمش نامحدوده هیچم فایده نداره... چه نامحدودی که 10 گیگ دانلود کنی بعد سرعتش رو به یک چهارم کم کنند؟
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
Printable View
این فقط اسمش نامحدوده هیچم فایده نداره... چه نامحدودی که 10 گیگ دانلود کنی بعد سرعتش رو به یک چهارم کم کنند؟
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
سرعت اینترنت من(هم دانلود و هم وبگردی) تقریبا بعد عید فوق العاده پایین اومده
در طول شبانه روز فقط صبح از 7 تا 10 صبح خوبه (بین 200 تا 240)
بقیه روز سرعت در حد 256 نامحدود مخابراته یعنی حدود 30-40 کیلو
256 محدود دارم
دیروز زنگ زدم گفتن خطتتون رو 4 مگ بسته شده، ولی چون نویز دارید نمیکشه! ، روی همون 2 مگ بستن، ولی انگار نه انگار، هیچ فرقی نکرد
گند زده به اعصابم
شانس مزخرف ما، تو منطقه مخابراتی ما(بعثت تهران) بجز مخابرات، فقط پارس آشغال، سرویس میده، وگر نه تا الان 100 بار isp رو عوض کرده بودم
.نقل قول:
دوست عزیز منم مشکل شمارو دارم مشکل رو چه جوری حل کردین
دوستان ترافیک مصرفی دیشب رو چک کنید تا مشکل من رو نداشته باشید.
بدون هیچ دانلودی نزدیک به 20 گیگابایت از ترافیک سرویس بنده کم شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب تر اینکه سرویس بنده 4 مگابایت هست و حتی اگر به فرض محال یکی از سیستم ها عقل داشت و خودش روشن میشد و شروع به دانلود میکرد و پارس هم سنگ تموم میذاشت و سرعت روز رو تو ساعات رایگان میداد من بیشتر از 6 گیگ نمیتونستم تو 5 ساعت دانلود کنم اما تو عکس بالا نزدیک به 12 گیگ تو 5 ساعت با سرویس 4 مگ دانلود کردم.
نامحدود دیگه باگ نداره؟ اگه نداره بگید تخلیه کنیم جاتون وازتر شه, فقط خالی نبندیدا :n24:
میرم فن اوا 24 تومن 512 نامحدود بدون جایزه
مهدی جان شما باید شهرت رو عوض کنی ! اینجوری فایده نداره :)نقل قول:
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی های انلاین چقدر حجم میبره ؟
دوستان یه سوال ؟؟؟؟
شما هم دیشب قعطی وصلی داشتید ایا ؟؟؟؟؟
( منظورم ساعت 2 تا 7 )
خیرنقل قول:
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی هیچی هیچی !نقل قول:
یعنی فکر کنم مخصوصا این کار رو می کنن اخه همیشه من امتحان کردم تا ساعت 2 هیچ مشکلی ندارم میشه دو پنج دقیقه همش چراق اینترنت مودمم خاموش میشه !!!!!!!!!!
سلام
دو تا سوال داشتم1-ازکجا میفهمید خط روی چه سرعتی بسته شده؟ منظورم همون9 مگ هستش
2- من هرکاری میکنم نمیتونم در بخش باشگاه مشتریان پارس انلاین عضو شم وهمش مگه بروز خطا توی قیمت کد معرفینامه رو خالی میذارم چی باید بنویسم؟
نـــــــــه:n07:نقل قول:
به این ادرس برو : 192.168.1.1نقل قول:
اگر ازت یوزر و پس خواست admin وارد کن
تو قسمت status مودمت یه قسمت هست به اسم data rate که یه دون استریم داره یه اپ استریم
دون استریم رو ببین چنده
مثلا 4096 میشه همون 4 مگ خودمون
داون استریمو زده
9215
,یعنی رو 9 هستش؟پس چرا سرعتم این قدر کمه؟
شبانه حدود30.-40
و روزانه حدود 150
درمورد سوال دوم باشگاه مشتریانم هم میشه توضیح بدی؟
در مورد سوال دومت اطلاعی ندارمنقل قول:
بله یعنی 9 مگابیت
کدوم شهر هستی شما ؟
نه من هیچ مشکلی نداشتمنقل قول:
کسی مشکل سرعت با ک ر ی و نداره ؟ الان چند روزه وقتی ک ر ی و رو وصل میکنم سرعت فاجعه میشه پیج هم باز نمیکنه !
برا من که okyeنقل قول:
من پورت عوض کردمنقل قول:
فعلا روی این پورت نسبت به قبل دانلود رایگان شبانم بهتر شده و دیگه فریز نداره !
عالی نیست ولی خوبه .
قبلا از سرور US دیتاسنتر SingleHop داشتم سرعت دانلودش کم بود . الان از سرور المان از دیتاسنتر Hetzner دارم و این سرعت خوبی ارائه میده .نقل قول:
اتفاقا با ک*یو که وصل میشم نتم بهتر کار می کنه !!!!!!!!!!نقل قول:
من که به هیچ وجه 1 ریال هم واسه
ک*یو نمیدم ! :n02:
دوستان پیشنهاد میشه که با این مشخصات برم بگم خطم رو روی 9 مگ ببندن؟؟
پس چی استفاده میکنی !؟نقل قول:
من که به هیچ وجه 1 ریال هم واسه
ک*یو نمیدم !
-------------------------------------------------------------------------------
الان از تو تنظیمات مودم چک کردم دیدم سرعتم شده 4096 / 992
آپلودم از 1024 شده 992 !
یعنی چی !؟ خودشون کمش کردن ؟
نقل قول:
سلام
منم دقیقا همین مشکل رو دارم ! نمیدونم چش شده !
خیلی سرعت رو میاره پایین !
منظورمنقل قول:
اینه که به طور رایگان استفاده می کنم !
واسه من این شکلیه که مثلا سرعتش خوبه بعد مثلا نیم دقیقه هیچ سند و رسیوی نداره بعد دوباره خوب میشه و همین جور تکرار میشه !نقل قول:
فکر کردم اشکال از اونیه که ک ر ی و میخرم رفتم از یه جا دیگه خریدم بازم همین جوریه
مشکلی نداره 9 مگ را هم جواب میدهنقل قول:
آقا یکی این چیزایی که توی تنظیمات مودم هست رو برام توضیح بده که یعنی چی ؟
منم با کر...و سرعتم افتضاح میشه
با یکی که از بیرونه فروم گرفتم و با اون یکی که از بچه های اینجا گرفتم تست کردم. جفتشون سرعت میاد رو صفر.
دوستان اگه کر...و خوب سراغ دارند که باهاش با سرعت بالا شبا دانلود می کنن تو پخ معرفی کنن بریم یه تست بزنیم
احتمالا مشکل از ک ر ی و نیست خودشون یه کاری کردن وقتی وصل میشه این جوری بشه سرعت !نقل قول:
درسته . مشکلی از کریو نیست و از طریق پارس هم فکر نکنم باشهنقل قول:
از مرکزتون هست . معمولا بعد یکی دو روز خودبخود OK میشه
والا الان 2-3 روزه این جوریه ! من که به نظرم اینا خودشون یه کاری کردن که اینجوری بشه !نقل قول:
برا من سرعت شبانه افتضاح شده:n21:
سرعت با کریو هم دیگه بد تر .:n21:
3-4 روزی میشه
دقیقا 4 روزه افتضاح شده شبانه...سرعت 30 kb
آخه این چه جورشه؟؟ خجالت نمیکشن؟؟
این طور که من متوجه شدم قبلا پارس آنلاین در سرویس شبانه محدودیت اعمال می کرد الان در سرویس روزانه هم محدودیت بر اساس سرویس فروخته شده اعمال می کنه.
سرویس من 256 محدود حداکثر سرعت در روز 170 هست. البته در بعضی مناطق مخابراتی که پهنای باند بالاتری دارند مثل اینکه هنوز این محدودیت اعمال نشده.
دوستان هنوز تا ساعت 7:25 دقیقه رایگانه؟ خیلی واسم مهمه اگه کسی تست کرده بگه اخه یادمه تا چند وقت پیش که چند بار تا این ساعت گذاشتم چیزی از حجمم کم نشد ولی دیشب تا 7:12 گذاشتم امروز دیدم 180 مگ کم شده البته اصلا مطمئن نیستم مربوط به دانلود یا نه چون تو خونواده از وایرلس من زیاد استفاده میکنن علی رقم اینکه میگم دانلود نکنید ولی فرصتی پیش بیاد دریغ نمیکنن الان نمیدونم تقصیر کیه و مشکل از کجاست
1:45 تا 7 رایگانهنقل قول:
دوستان کسی سمت خیابان کمیل پشت پارک بابایان مرکز مخابراتی سیدالسهدا هستش؟؟؟ اگه هست چه شرکتی بهتر جواب میده؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
Sent from my GT-P7300 using Tapatalk