سایت شاتل واسم باز نمیشه. یکی از دوستان لطف میکنه قیمتای سرویس های شاتل رو قید کنه
دانلود شبانه چند کیلوبایت هست؟! و همچنین ارزون ترین سرویس ارائه ایش
Printable View
سایت شاتل واسم باز نمیشه. یکی از دوستان لطف میکنه قیمتای سرویس های شاتل رو قید کنه
دانلود شبانه چند کیلوبایت هست؟! و همچنین ارزون ترین سرویس ارائه ایش
من دو هفته از سه به بعد 2 تا 3 گیگ میگرفتم!وقتی سرعت رو باز میزارن آدم میگیره دیگه.نقل قول:
شاتل نگیر عزیز دل.اگر مخابرات دارین از اون سرویس بگیر.نقل قول:
dچرا شاتل انقدر افضتاحه ؟؟ مخابرات داشتم خونه رو عوض کردیم . رفتم واس درخواست گفت پورت خالی نداریم از شرکت های خصوصی بگیرید..
از کجا بگیرم این edge همراه اول اشکم در اورد..
افتضاح نیست . بیشتر از سرعتی که قرارداد میبندید بهتون نمیده. برای وبگردی خوبه. برخلاف پارس انلاین که چند برابر سرعت قید شده در قرارداد به شما میده شاتل اینطور نیست. وگرنه سرعتش بیشتر اوقات پایداره. ولی خب در حد 17 تا 20 کیلو برای دانلود و 60 کیلوبایت برای وبگردی فقط. پارس نمیده؟ اول اونو امتحان کنیدنقل قول:
من نفهمیدم بالاخره مخابرات خوبه یا بده ؟!
مخابرات خوب هست یا نه الان چه ربطی به تاپیک شاتل داره؟
سوال رو توی تاپیک مخصوص خودش بپرسید
با توجه به پستهای قبلی که گفته شده از مخابرات نیاین شاتل یا بیاین پرسیدم این رو !!!نقل قول:
خودم الان سرویسم شاتل ِ !!
مخابرات 512 خیلی هم عالیه!ما داریم شاتل میگیریم که شب 6 ساعت با سرعت 50 دانلود کنیم.درسته؟خوب مخابرات 24 ساعت با سرعت 60 بهت اینترنت میده!کسایی هم که نمیتونن 512 بگیرن میتونن همون 256 رو بگیرن که با اون هم روزی 2-3 گیگ میشه دانلود کرد!!وبگردی هم راحت انجام میدی چون ناراحت حجمت نیستی.
الان دیگه تقریبا آخر کار این شرکتهای دزد هست.کم کم همه میرن مخابرات.
هنوز کلی از شهرستان های نسبتا پرجمعیت هست که این شرکت های دلال خصوصی اونجا ها نرفتن و مخابرات هم که انگار بیخیال استان های کوچیک هست و کلا تو چند تا استان محدود فعالیت می کنه و دست این دلال های خصوصی مثل شاتل رو نمی بنده . جا برای دزدی زیاده تو ایران .نقل قول:
مثلا تو تبریز مخابرات قرار بود بعد از 13 فروردین شروع به واگذاری ای دی اس ال کنه که هنوز هم راه نیفتاده
واسه همین تو تبریز خیلی ها مشترک شاتل هستن و بعد از اون هم همارا سیستم قرار داره
چه خوب !!! :20:
پیش به سوی مخابرات ، تا شاتل باشه به پاسدارن اکو بده .
اگر از شاتل برم دیگه نمیتونم آرت 3 و 4 هم بگیرم ؟ هنوزم بهانه پورت رو میگیره ؟
از این طرف 2 ساعتی که همه داریم استفاده می کنیم رو قطع کردن بجای اینکه همینو درست کنن یه ساعت در جایی اضافه کردن که به درد هیچکی نمی خوره
تمام برنامه هاشون فقط در جهت اذیت و آزاره و بس
هرچی می خوام بیام یه بار از شاتل تعریف کنم اعصاب نمی ذاره که
جریان چیه سرعت شبانه خوب شده؟! چند شب بود دانلود نداشتم، هاردم پر شده بود. دیشب گذاشتم برای دانلود دیدم با اینکه ساعت 1 هست ولی همش بین 70-100 میچرخه. صبح دیدم حدود 1700 مگ دانلود شده. تازه یادم رفته بود بذارم تا 8، همون هفت بوده. هنوز به 8 عادت نکردیم!: (اکو 512 اصفهان)31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 3 شبه ساعت كه يك ميشه چراغ هاي مودم روشن ميمونه ولي ديتا نميفرسته. ولي وقتي v p n رو كانكت ميكنم درست ميشه. دليلش چيه؟ در ضمن دانلود شبانه از 7 صبح شده 8؟
الان زنگ زدم گفتن تعداد مشتركين زياد شده واسه همين اين شكليه ، درخواستت رو مي فرستيم تهران ببينيم مشكل چيه
درسته منم همین مشکلو دارم . الان چند شبه تا صبح 20 مگ هم دانلود نمیکنه . البته این 20 مگ رو هم با vp دان میکنه . در غیر این صورت که اصلا دانلود نمیکنه.
سلام دوستان
سرعت دانلود art 1 با دانلود منیجر رو چند هست ؟
art 1 شاتل محدودیت دانلود داره یا آزاده ؟
مثله اینکه جدی جدی هدیه روز تولد تعطیل شده نه؟! همیشه صبح ساعت 9 زنگ میزنن 3 گیگ هدیه میدادند! دیروز تولدم بود گفتیم جمعه بوده تعطیل بوده، ولی امروز هم نه زنگ زدند و نه ترافیکی اضافه شده!:41::41::41:
من 27 فروردین تولدم بود بهم 3گیگ دادننقل قول:
راستی خبری از 3گیگ+3گیگ نیست؟
به هوش باشید شاتل داره یه کارایی می کنه. چند شبه که زمانی که می زارم برای دانلود شبانه به خوبی کار آغاز می شه ولی صبح که بیدار می شم می بینم 100 یا 70 مگ بیش تر دریافت نداشتم
حداکثر 196 کیلوبیت تو روز و 128 کیلوبت 1 تا 8 صبح .نقل قول:
18 گیگ در ماه .
پس هنوز برنامه ش هست. عصری خواب بودم یه شماره 5 رقمی از تهران تماس ناموفق داشتم. اولش 230 هست. نکنه شاتل بوده من خواب بودم 3 گیگ از دستم پرید! حتما اون خانومه باید نظرخواهی کنه بعد 3 گیگ رو میدن یا همینطوری هم اضافه میکنن؟!نقل قول:
فکر کنم باید نطر خواهی کنننقل قول:
اون شماره 5 رقمی واسه شاتله
با سلام .
لازم دونستم یک بار برای همیشه به این بحث پایان بدم. مشترکانی که بیش از حد از سرویس رایگان استفاده کنند .در مرحله اول بین ساعات 1 تا 3 و در مرحله دوم برای بقیه ساعات باقی مانده از داونلود رایگان از سرعت بالا محروم می شوند. در صورت دانلود نکردن به مدت 20 روز سرعت به حالت عادی باز می گردد. در صورت تمایل به حفظ سرعت میزان داونلود به طور میانگین در هر شب 275 مگا بایت در هر دوره یک ماهه از سرویس استفاده فرمایید . استفاده از وی پی ان در تمام ساعات کاملا ازاد بوده و هرگز محدود نمی گردد در صورت اشکال با شرکتی که وی.پی.ان را تهیه فرمودید تماس حاصل فرمایید.
با دروود به همه ایرانیان
اين محدوديتي كه گفتيد با تموم شدن دوره و رفتن به دوره اي جديد تموم ميشه يا حتما بايد 20 روز بشه؟ در ضمن من حدود 20 روزه كه با سرويس echo-1 شبي 1 گيگ دان مي كنم اتفاق خاصي هم نيفتاد.نقل قول:
اين افت سرعت با تموم شدن دوره وشروع دوره ي جديد تموم ميشه يا حتما بايد 20 روز بشه؟ در ضمن من با اكو1 حدود 20 روزه كه شبانه حدود 1 گيگ دان مي كنم ولي تغييري تو سرعتم وجود نيومده.
خواهشن حرف مفت نزننقل قول:
کی گفته شبی 275 مگ من با مدیر عامل شاتل صحبت کردم گفت تا شبی 800مگ هم مورد نداره
دوستان من یه سوال در مورد کانفینگ کردن مودم داشتم:
اگه بخوایم مودم رو رو حالت bridge تنظیم کنیم یاید تو مودم هم یوزر و پسورد وارد کنیم؟یا فقط تو کانکشن باید وارد شه و دیگه تو مودم نیازی نیست؟
دوره سه ماهه من اینطوری داره تموم میشهنقل قول:
در16روزاول حدود22گیگ دانلودكردم بعدحدود17روزتااول عید محدود به دایل اپ شدم
ازاول عید تا31فروردین هر شب بطورمتوسط 550مگابایت دانلودكردم
ازاول ردیبهشتم تا دیشب هرشب حدود900مگا بایت دانلودكردم
توی این 40شب 12شب اول از3شب سرعتم65 بود
بعدش تاتقریبااول اردیبهشت از1تا7 سرعتم 65شد
بعدازاون تاالان ازساعت فكركنم3به بعد سرعتم بالای200شده
من الان با 200 k در حال دانلود هستم و شبانه بسیار عالیه!!!:31::21::11:
در حالت بریج فقط در کانکشن، در حالت pppoe فقط در مودم.نقل قول:
ای بابا! یعنی دیگه پرید؟! دیگه زنگ نمیزنن؟ نمیشه خودم زنگ بزنم بگم تولدم مبارک،3 گیگ بدین بیاد!؟:31:نقل قول:
1 تا 3 یه درد دیگه ای داره .نقل قول:
با سلام .
لازم دونستم یک بار برای همیشه به این بحث پایان بدم. مشترکانی که بیش از حد از سرویس رایگان استفاده کنند .در مرحله اول بین ساعات 1 تا 3 و در مرحله دوم برای بقیه ساعات باقی مانده از داونلود رایگان از سرعت بالا محروم می شوند. در صورت دانلود نکردن به مدت 20 روز سرعت به حالت عادی باز می گردد. در صورت تمایل به حفظ سرعت میزان داونلود به طور میانگین در هر شب 275 مگا بایت در هر دوره یک ماهه از سرویس استفاده فرمایید . استفاده از وی پی ان در تمام ساعات کاملا ازاد بوده و هرگز محدود نمی گردد در صورت اشکال با شرکتی که وی.پی.ان را تهیه فرمودید تماس حاصل فرمایید.
با دروود به همه ایرانیان
من که سرویسم آرت هست هم نمی تونم 1 تا 3 بدونه v p n وبگردی و دانلود کنم و تقریبا قطع هستم ! پس ربطی به زیاد دانلود کردن تو سرویس اکو نداره.
این سرویس رایگان فوق محدود از اون ایرانی بازی ها و شاموتی بازی هایی هست که شیطون رو هم به وجد میاره :31:
طی قرارداد ذکر شده که از ساعت 1 الی 7 رایگان هست هرگونه تغییری توی این موضوع غیرقانونیه دست کم اینجا اگه همچین کاری کنن میریزیم توی شرکت پوستشون رو می کنیم تجربش رو داشتن قبلانقل قول:
منم ماه ها هست که دارم حداکثر استفاده رایگان رو میبرم و همچین اتفاقی نیفتاده
الان زنگیدم شرکت واسه اشتراک 2مگ
گفتن تا اخر بهار دانلود شبانه رایگان هست بدون هیچ محدودیتی سرعت هم 250-256
شاتل گرون کرده؟
یه ماهه همیشه برای من 13900 بود حالا زده 14456 تومن:18:
من با شما موافقم دوست عزیز.:10:نقل قول:
اسمش روشه دیگه ساعات رایگان.!حق ندارن محدودش کنن.مخصوصا ماها که سرویس ارت داریم و داریم 2 برابر اکو پول می دیم.:19:
؟؟؟بدون هیچ محدودیتی سرعت هم 250-256.... ??????? ؟؟؟؟؟؟
من که دارم با 300 K دان میکنم..........:26::26::26::33:
شما حالت خوبه داداش؟؟؟نقل قول:
تو روز با سرعت 3000000000000000000 کیلو بایتم دانلود کنی فایده ای نداره!!
مهم شبانه ست:46:
نقل قول:
حال ایشـون بهـــــــتره !!
__________________________________________________ ____
Internet 1Gb/s 100$ for one month....
از تاریخ 18 اردیبهشت طرح 3گیگ+3گیگ شروع میشه
اماده باشین:21:
يعني چي؟؟؟؟؟نقل قول:
یعنی 3گیگ میخری 3گیگ هم بهت هدیه میدن میشه 6گیگنقل قول: