دوستان این سرویس شهاب 10 گیگ سرعت با حجم 10 گیگ در ماه ظاهرا ترافیک رایگان 4 تا 10 صبح رو کامل حذف کرده درسته؟؟؟؟؟؟ همین طوری کل حجمم به فنا رفت
Printable View
دوستان این سرویس شهاب 10 گیگ سرعت با حجم 10 گیگ در ماه ظاهرا ترافیک رایگان 4 تا 10 صبح رو کامل حذف کرده درسته؟؟؟؟؟؟ همین طوری کل حجمم به فنا رفت
بروبچه این سرویس جدید نوشته غیر حجمی بین المللی این چی کسی میدونه توضیح بده شاید بدرد ما خورد:n13:
به من یک گیگ دادنقل قول:
دقیقاً همین اتفاق برای من تو همین سرویس افتاد.زنگ زدم میگه باید بیشتر دقت میکردین.میگم احیاناً شما نباید اطلاع رسانی میکردین؟نقل قول:
آسیا تک افتضاح شده
من هم سه گیگ گرفتم.نقل قول:
برای من دو خط اسیاتک دارم هر دو تا خط فقط یک گیگ داد.نقل قول:
احتمالا شاید برای استان های خاص 1 گیگ باشه شما کدوم استان هستید چون برای منم یک گیگ داده.نقل قول:
دوستانی که سه گیگ گرفتند تهران هستید یا شهرستان؟
سرویس غیر حجمی مشابه سرویس حجمی است با این تفاوت که حجمش بیشتر است و بعد ار تمام شدن حجم، هر گیگ حجم اضافی با 1500 تومان بعلاوه مالیات قابل خرید است، تا بهمن بصورت ترافیک بین المللی ارائه می شود و بعد از آن با حجم بیشتری بصورت تفکیک شده داخلی و بین المللی ارائه خواهد شد. تعرفه این سرویسها در همه شرکتها یکسان است.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هرمزگان-بندرعباس هستمنقل قول:
من کرج هستم. سه گیگ گرفتم.نقل قول:
کسی از دوستان این هدیه سه روزه رو دریافت کرده ؟ من میزنم روش اتفاقی تو روزهای باقی ماندم نمی افته
اوه بسه دیگه اینقدر 1 گیگ و 3 گیگ میکنید البته شوخی کردم به دل نگیرید:n02:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
داخلی که بدرد نمیخوره خارجی رو هم خیلی گرون حساب میکنن زیاد تفاوتی با گیگ معمولی نمیکنه مثلا سرویس 1 مگش با 10 گیگ 25 هزار تومان فقط 1500 تومان ارزونتر از گیگ خریدن جدا درمیاد. غیر حجمی نوشتنشون هم برای مسخره شدن خودشونه دوست دارن یکم مردم رو بخندونن ولی تاسف داره متاسفم براشون. وقتی غیر حجمی باشه شما وقتی پول یک سرویس رو میدید تا آخر دوره باید نامحدود استفاده کنید چون تخفیف میدن و هر گیگ رو ارزونتر حساب میکنن میگن غیر حجمی از شکمشون درآوردن.نقل قول:
اگر مصرف کسی کلا از سرورهای خارجی است که این سرویس به دردش نمیخورد (مخصوصا بعد از بهمن و تفکیک ترافیک داخلی و خارجی). ولی برای کسانی که مصرف داخلیشان زیاد است یا برای کسانی که میتوانند ماهانه حدود 5000 تومان هم برای vрn داخلی هزینه کنند بهتر از سرویسهای حجمی عادی است.نقل قول:
...... ............؟
خب درست ولی بنظرم چون محتوای سایتهای داخلی خیلی کمتر از سایتهای خارجی هست و بیشتر استفاده مردم از سایتهای داخلی سایتهای دولتی و خبری هست و نه مدیا و دانلود بنابراین زیاد ترافیک داخلی مصرف نمیکنند و بیشتر از سرور خارجی استفاده میکنند و خیلی از محتواهای سایتهای خارجی از جمله مدیا به دلیل ارزش های فرهنگی و سیاست گذاری های خاص قابل انتقال به سرورهای داخل نیست بنابراین در حال حاضر شبکه داخلی زیاد برای مشترک سودی ندارد شاید تا 5 سال دیگه بهتر شود ولی هیچوقت جای شبکه بین المللی را نمیگیرد در عوضش بسیار برای دولت و شرکتهای اینترنتی خوب شد چون هم امنیت نسبتا خوبی براشون میاره(به غیر از چین چون بیشتر تجهیزات شبکه ملی اطلاعات چینی هست و درهای پشتی خوبی برای خودشون باز گذاشتن در مواقع مورد نیاز) و شرکتهای اینترنتی هم بجای اینکه از پهنای باند بین المللی برای سایتهای داخلی استفاده کنند همونو به تعداد بیشتری از مشترکینشون واگذار میکنند بصورت سرویس و فروش گیگی حجم اینترنت.نقل قول:
در ساعات رایگان هیچ قانون و تضمینی وجود نداره چون حالت هدیه داره در شرایط قرارداد هم صراحتا گفته شده شرکت هیچ تعهدی راجع به کیفیت و سرعت و حتی ادامه داشتن ساعات رایگان ندارد والبته همه شرکتها همینطور نوشته اند. سرویس صبحانه وقتی خودش گفته در ساعات چهار تا ده صبح دو گیگ رایگان داری مشخصه که سرعت زیر 100 خواهد بود چون وقتی در شش ساعت کلا دوگیگ قراره دانلود بشه سرعت همین حدود 80-90 خواهد بود.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
(سرویس کولاک غیرحجمی 33گیگ در ماه حجم بین الملل)
این حجم بین الملل یعنی چی ؟ نامحدوده داخلی؟
نامحدود بدرد جرز لای دیوار میخوره :n27:
کلا کیفیت نت تو ایران داری حی بدتر میشه
Sent from my D6633 using Tapatalk
سرویس صبحانه اصلی که دیگر ارائه نمی شود دانلود رایگانش از ساعت 6 تا 10 بود و حجم رایگان یکساله اش 1395 گیگ بود.نقل قول:
سرویسی که در صفحات قبلی به نام صبحانه نوشته شده بود، سرویس شهاب 10 مگ با حجم 2 گیگ در ماه و از 4 تا 10 صبح نامحدود است(نه اینکه هر شب 2 گیگ دانلود رایگان داشته باشد).
تا بهمن میشه اینو بگیرم مشکلی نداره؟ پس داخلی مجانی نیست؟ درست نگفته که وقتی راه نیفتاده برای چی گذاشتن :/نقل قول:
حداکثر تا بهمن ترافیک را تفکیک خواهند کرد ولی شاید هم زودتر تفکیک کردند. داخلی مجانی نیست ولی بعد از تفکیک، 2 برابر حجم خارجی حجم داخلی میدهند، تصمیمش را گرفته اند ولی تا بهمن به اپراتورها فرصت داده اند که امکان تفکیک ترافیک داخلی و خارجی را به سیستمشان اضافه کنند.نقل قول:
نقل قول:
سلام دوستان. این سؤال منم هست
سرویس صبحانه آسیاتک 6 تا 10 صبح رایگان رو دارم، توی این تایم رایگان اگه دانلودی داشته باشم از گیگ باکس کم میشه یا رایگان میشه؟
تو گیگ باکسهای قبلی که میشد و تایم راگان سر جاش بود مگه اینکه برا جدیدا بگن که اینطور نیست و فلان..
من ۴ تا ۱۰ نامحدود دارم کلا از حجمم کم میشه. دو بار زنگ زدم میگن پیگیری میشه :|
Sent from my D6633 using Tapatalk
چند دقیقه بعد از شروع تایم رایگان و چند دقیقه قبل از پایان تایم رایگان حتما مودم را خاموش و روشن کنید.نقل قول:
دوستان من چند روزی مسافرت بودم
تا قبل مسافرت تک کانکشنم خوب بود
الان خراب شده
واسه همه اینجوره؟
احتمالا مقطعی هست. برا من دو روزی مشکل داشت از دیروز بهتر شدهنقل قول:
یعنی کلا مال چند روز گذشته رو نگاه کنی شبانه ازت کم شده؟ چون مال من همون روز جاری بنظر میاد شبانه هم حساب شده باشه یعنی رو منحنی مصرف کل روز و شب رو باهم آورده اما یکروز که میگذره درست میشه یعنی روزهای قبلم دیگه فقط روزانه رو حساب کرده.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
دوستان بصورت حضوری با یکی از کارشناسان فروش آسیاتک صحبت کردم بنده خدا رو راست حرف زد گفتم چرا شبانه ها نوسان داره چند روز رو 250 قفله باز خوب میشه و بعد باز محدود میکنن گفت متاسفانه تو بعضی از مراکز بیشتر از حد ظرفیت مشترک گرفتن و برای اینکه پاسخگوی نیاز همه تو تایم شبانه باشن و پهنای باند کم نیارن با اکانتینگ محدود میکنن باز وقتی پهنای باند بیشتر شد برمیدارن و یکی دیگه اینکه چون تجهیزاتش قدیمیه داره نوسازی میکنه بعضی از مراکز مخابراتی رو برای همین بعضی جاها ممکنه قطعی طولانی و گاه و بیگاه داشته باشن و در آخر متاسفانه یک خبر بد داد و اونم این بود که بزودی تمام سرویس های شبانه دار جمع آوری میشه چون ساززمان تنظیم مقررات فشار آورده به شرکتها برای قطع شبانه ها.:n21:
الان تمام شرکتها رو آوردن به فروش جشنواره ای و شبانه رو حذف کردن و این خبر بدی برای دانلودرها هست
بله متاسفانه منم شنیدم این حرفو. عیب نداره فدای سرمون اصلن چه کاریه پهنای باند کشورو افزایش بدن. مهم اینه که 110 میلیارد بدن سیستم فیلترینگ هوشمندو راه اندازی کنن . والا . ممکنه یه وقت من یه تصویر ببینم منحرف شم من که شعور ندارم با شعورا اونان.نقل قول:
اصلن چه ایرادی داره که کشوری مثل قطر که 2.5 میلیون جمعیت داره پهنای باند 100 برابری نسبت به ایران داشته باشه. یا ترکیه که 50 برابر ایران پهنای باند داره.
:n37::n37::n37:
بعید میدونم تمام شرکت ها بردارننقل قول:
در آخر متاسفانه یک خبر بد داد و اونم این بود که بزودی تمام سرویس های شبانه دار جمع آوری میشه چون ساززمان تنظیم مقررات فشار آورده به شرکتها برای قطع شبانه ها.
2 سال پیش که پارس انلاین شبانه رایگان رو برداشت من رفتم برا تخلیه پرسیدم چرا برداشتین گفت بهمون فشار اوردن و تا یه مدت دیگه همه شرکت ها مجبورن بردارن! ولی دیدیم که برنداشتن
همین جشنواره ها هم الان همه شبانه رایگان دارن - مثل صبانت و شاتل - حتی خود پارس انلاینی که تا حالا اصلا شبانه رایگان نداشت الان جشنواره گذاشته که شبانه رایگان داره
خیلی رو حرف این کارشناس ها حساب نکنید
بالفرض که شبانه ها رو بردارن آیا شما کاری از دستتون برمیاد که هی مسئله رو تکرار میکنین؟! این استراتژی جدیدیه که تو این ممکلت راه افتاده و حکایت ملت ایران هست.
توی خیلی چیزا مثل نون و لبنیات و خواربار و... مطمئنم همه درگیرش بودن. اول یه مدت حرف از گرونی میشه ولی قیمتا همچنان مثل قبل تا اینکه یه دفعه میکشن رو قیمتا. مثل اینکه ملت غیور کاری از دستشون برمیاد که اون شایعه سازی قبل افزایش قیمتا رو هی میگن و میگن. خب عزیز گرون بشه یا امتیازی حذف بشه شما هم درگیرش میشین تافته جدا بافته که نیستین :biggrin:
شانس که نداریم طرح ها رو عوض کردن ناچاری نامحدود برداشتم (بخونید محدود) حالا هی گیگ مجانی میده:n27:
این 96 گیگ 15 ماهه سرعت تا ده مگ چیه داستانش؟10 هست یا کمتره؟من صبحانه آسیاتک دارم تا عید نوروز 96 ولی حجمم تموم شده صبر کنم حجم ارزون به مناسبت قربان و غدیر بزارن یا سرویسمو تغییر بدم این 96 گیگی رو بخرم؟ دانلود رایگان لازمم نمیشه:n27:
دوست من تئوری شما که خیلی بدتر از تئوری ماست.نقل قول:
شما میگید حتی اون حرف زدن دربارشم انجام ندیم. اگه حرف نزنیم وضعیت خیلی بدتر از الانم میشه. چون هر کسی به خودش اجازه میده هر کاری دلش خواست انجام بده. آخه صدایی هیشکی درنمیاد.
این حرف زدنا به نظرم زیاد رو چیزی تاثیر نداره. اونا خودشون هر وقت خواستن گرون کردن و یا هر وقت خواستن خدماتی رو قطع کردن و به حرف منو شما هم زیاد توجه نمیکنن. چون میدونن ما ملت متحدی نیستیم.
گرون شدن یهویی مواد غذایی و غیره هم به نظرم بیشتر مربوط میشه به احتکار کنندگانی که هر روز تعدادشون زیادو زیادتر میشه.(مملکت قانون نداره که)
این سرویس فکر میکنم به دردتان نخورد چون 90 گیگش را باید تا 90 روز مصرف کنید. مصرفتان را نمیدانم چقدر است ولی صبانت و شاتل سرویسهای یکساله با حجم 60 گیگ سالانه با و بدون دانلود رایگان با قیمت 60 و 65 هزار تومان دارند که ارزانتر از گرفتن حجم از آسیاتک تمام می شود.نقل قول:
حجم 90 گیگ 3 ماهه بصورت گیگ باکس با قیمت حدود 60 هزار تومان از پنل کاربران قابل خرید است. در پنل کاربران 1 تا 3 گیگ هدیه هم هست که اگر نگرفته اید میتوانید بگیرید، در باشگاه مشتریان هم با 210 امتیاز پین کد 3 گیگابایتی قابل دریافت است. یک سرویس تابستانه یکساله 6 مگ 24 گیگ با شبانه نیم بها و قیمت 45 هزار تومان بعلاوه مالیات هم هست که اگر نمیخواهید از آسیاتک بروید و قبل از ساعت 10 صبح استفاده ای از اینترنت ندارید میتوانید به این سرویس تمدید کنید.
..حذف شود..
من که جشنواره 60 گیگ دارم الان یه ماه موندهنقل قول:
موندم چی تمدید کنم
این 96 گیگ هم چنگی به دل نمیزنه