به این میگن لیگ حرفه ای . رقابت شانه به شانه . امیدوارم بارسا قهرمان بشه .
Printable View
به این میگن لیگ حرفه ای . رقابت شانه به شانه . امیدوارم بارسا قهرمان بشه .
اصلا بازی رو دیدی؟ مرد حسابی موقعیت گلهای بارسارو شمردی؟نقل قول:
اون آخر بازی هم نمیدونم چی شد! مدافع ها واقعا بی خیال بودن! مثل اینکه خبر تساوی رئال باعث شده بود از قهرمانیشون مطمئن بشن!
مخصوصا دو مدافع پشت سر والدز که حتی به سمت توپ نرفتن!!!
امیدوارم بارسا قهرمان بشه!
با تساوی ریال و بارسا در لیگ اسپانیا تکلیف قهرمانی به هفته اخر رسید .
دوستان خواهشا اين تاپيك رو به بحث درمورد اينكه كي قهرمان ميشه تبديل نكنين.
بله، درسته. رئال مادريد و بارسلونا هردو با تساوي 2-2 مقابل ساراگوسا و اسپانيول ردهبندي هفته قبل را تكرار كردند. در حال حاضر هردو با امتياز مساوي در صدر هستن ولي چون رئال در ديدارهاي مستقيم مقابل بارسلونا نتيجه بهتري داشته (2-0 برده و 3-3 مساوي كرده)، بالاتر از بارسا محسوب ميشه. در هفته آينده كه آخرين هفته و تعيين كننده هست، رئال مادريد ميزبان مايوركا بوده و بارسلونا نيز در نيوكمپ با خيمناستك بازي خواهند كرد. سويا هم كه شانس كمتري دارد، ميزبان ويارئال است.
;)
با اینکه از هر دو تاشون بدم میادنقل قول:
ولی کاشکی رئال قهرمان بشه
چون دلم به حالش میسوزه
و فکر هم بکنم که بشه
چون همه چیز دست خودشه
3 تا دلیل عمده داشت(چند تا دلیل غیر عمده هم داشت) که بارسا باخت (من عقیده دارم باخت)
1- تعویض گودیانسن. وقتی موتا اومد تو بازی احساس بدی پیدا کردم نیمکت این فصل بارسا نیمی از قدرت تیم اصلی رو هم نداشت تعویش موتا هیچ دلیلی نداشت. بارسلونا ثابت کرده هر وقت دفاع کرده باخته.
2- خودخواهی اتوئو. دقیقه 85 تو اون حرکت انفجاریش می تونست راحت با یه پاس به بیرون به مسی کار رو تموم کنه.
4- الگوئر: این قدر از این بازیکن بدم میاد تو گل دوم اسپانیول پویول و تورام آفساید گیری کردند اما این دیوونه آفسایدو پر کرده بود (حسش نیست اسمایل بذارم)
دلایل دیگه هم داشت بد شانسی ، بی دقتی مهاجمان ، سهل انگاری مدافعان، ویکتور والدس، محتاط بودن رایکارد، نداشتن نیمکت قوی و قوی بودن اسپانیول(کلا همیشه مقابل بارسا شاخ میشه)، و .......
عزیز من من دو تا بازی رو دیدم :20:نقل قول:
ولی رئال هم میتونست این بازی رو ببره ولی بد شانس بود .دوستانی که بازی رئال رو دیدن متوجه میشن.:10:
واقعا حیف شد!نقل قول:
آخه دقیقه 89 ؟ :41:
احتیاط ریکارد - خودخواهی مهاجم - بازی بد الگر - بی دقتی مهاجمان - بی خیالی مدافعان و ..
جالبه که این اشتباها از سوی بازیکنان و مربی توی چند تا از بازیهای اخیر هم تکرار شد ولی باز هم ...
کاشکی یکی جدول بازیها هم بزنه بفهمیم چند امتیاز دارن
توی teletex نوشته شده.