چه جالب یعنی طوری برنامه ریزی میکنن که حتما پرسپولیس قهرمان بشه
البته نمونه قهرمانی ساختگی رو در فصل های قبل هم کم ندیدیم اینم روش
ایکاش دیگه نمیگفتن سپاهان فلان و بهمان
Printable View
چه جالب یعنی طوری برنامه ریزی میکنن که حتما پرسپولیس قهرمان بشه
البته نمونه قهرمانی ساختگی رو در فصل های قبل هم کم ندیدیم اینم روش
ایکاش دیگه نمیگفتن سپاهان فلان و بهمان
یادمون ره توبازی رفت زمان دایی با خوش شانسی مساوی کردیم
تیم دایی اونقدر بد بود تو اون بازی که حتی برنامه خودش (دلقک از نگاه 2 هم ازش ایراد گرفت)
من که بازی رو ندیدم ولی وقتی این نتیجه رو دیدم واقعا شوکه شدم ! یکی زدیم به تایلند ! هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااا! دممون گرم !
آخه اینا فک کردن مردم خرن ؟! فوتبال آسیا پیشرفت کرده ! (بقول علی دایی ) خیلی ببخشید مگه ایران تو آسیا نیست ؟! اگه اینا پیشرفت کنن ماهم باید پیشرفت کنیم !
عجبا !
واقعا براي قطبي متاسفم از موقعيكه دوباره به ايران برگشت شخصيتش بيشتر مادي گرايانه شد و با پولهاي هنگفتي كه گرفت فقط
جيبشو پر پول كرد فقط همين ... يه آدم مغرور و خودگير بيش نيست ... دوستاني كه برنامه ي نود رو ديدن هم به اين موضوع پي بردن
با اينكه پرسپوليسيم ولي اصلا از قطبي خوشم نمياد در حال حاضر . ارنج افتضاح - استفاده ي نادرست از پست تاكتيكي بازيكن
كلا ما فقط دو سه موقعيت مسلم گل داشتيم كه يكيش گل شد . در ضمن سيستم بازي هم جالب بود 6-4 !!! مهاجمم تعطيل
نه قطبی مربی خوبی نیست!
مشکل از قطبی یا هیچ مربی دیگری نیست فکر میکنید اگر کاپلو را هم بیارن بکنند سرمربی. تیم ایران موفق میشه!!!!!!!! کلا ورزش ایران کاری به فوتبال ندارم بخاطر مدیریت افتضاح توی همه رده ها کاهش کیفیت چشمگیری داشت و دیگر خبری از کیفیت 7 ال 8 سال گذشته نیست حالا هی بگید قطبی خوبه یا بده علی دایی خوبه یا بده کریمی خوبه یا بده این خانه از بنیان ویران است
چه ربطی به بنیان داره ؟!؟
یه مربی خوب بیاد هیچی خراب نیست !
خیلی جالب بود ! کاپلو رو با قطبی و علی دایی مقایسه میکنید ؟!
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: به خاطر لجبازي با سرمربي پرسپوليس علي کريمي را به تيم ملي دعوت نکردم بلکه احساس اين بازيکن ميتواندبه مليپوشان انگيزه بدهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افشين قطبي پس از پيروزي يک بر صفر ايران مقابل تايلند در نشست مطبوعاتي پس از بازي اظهار داشت: اين پيروزي را تبريک ميگويم چون به عنوان تيم صدرنشين گروه از مرحله مقدماتي به جام ملتهاي 2011 آسيا صعود کرديم.
وي با اشاره به کسب سومين پيروزي پياپي تيم ملي ايران، يادآور شد: بسيار خوشحالم در ديدار با تايلند با تيمي بازي کرديم که هم ستارهها در ترکيب آن حضور داشتند و هم بازيکنان جوان. من بازي سختي را مقابل تايلند پيشبيني ميکردم زيرا آنها در اين مسابقه احتياج به 3 امتياز داشتند و از انگيزه زيادي برخوردار بودند.
قطبي افزود: به هر حال ما بازي خوبي انجام داديم و بايد با گلهاي بيشتري تايلند را شکست ميداديم، اما در بخش سوم و در ضربات نهايي خوب نبوديم و به همين دليل فرصت ها را از دست داديم. کمبود زمان و در اختيار نداشتن بازيکنان از عمده ترين دلايل بودند که ما نتوانيم با بيش از يک گل تايلند را شکست دهيم چون برخي از بازيکنان فقط يک جلسه با ما تمرين کردندو بسياري از آنها خسته بودند، اما با اين حال بازي جذابي را ارائه کرديم و تماشاگران توانستند مسابقه خوبي را تماشا کنند.
وي با اشاره به اينکه به دليل بازگشت علي کريمي بازي جذابتر شده بود، افزود: کريمي با خود انگيزه آورد و صحنههايي خلق کرد که محشر بودند، اما متأسفانه موقعيتهاي ايجاد شده به گل تبديل نشدند.
قطبي ادامه داد: در نيمه دوم تيم ملي بهتر شد، اما اتفاقاتي پيش آمد که موجب شد برخي از تماشاگران تايلند را تشويق کنند به همين دليل بازيکنان ما انگيزه بيشتري پيدا کرده و کنترل بازي را در دست گرفتند و در نهايت پيروز ميدان شديم.
سرمربي تيم ملي درمورد برنامههايش تا جام ملتهاي2011 آسيا گفت: سعي ميکنم تا آن زمان بهترين تيم را بسازم. 10 ماه ديگر تا جام ملتها باقي مانده، هرچند که فرصت زيادي نيست، اما هر روز بهتر ميشويم و من به آينده اميدوارم.
قطبي در پاسخ به اين سؤال که آيا در گذشته نميتوانست علي کريمي را دعوت کند و دعوت از کاپيتان تيم ملي در اين زمان به خاطر لجبازي با علي دايي نبوده، گفت: کريمي هر روز که به تيم ملي اضافه شود شايد دير باشد چون او شخصيتي دارد که به همه روحيه ميدهد و اطرافيانش را سرشار از انگيزه ميکند. من با دايي لجبازي نکردم و احساس کردم با توجه به نزديکي عيد با حضور علي کريمي و پيروزي مقابل تايلند، به نوعي به مردم ايران عيدي دهم.
قطبي تأکيد کرد: من احتياجي به محبوبيت کسي ندارم زيرا سرباز تيم ملي هستم و تا به حال تصميمات شخصي هم نگرفته ام و براي يک تصميم يا انتخاب با همه مشورت ميکنم.
وي تصريح کرد: دايي را دوست دارم و هميشه دوست خواهم داشت و سعي ميکنم هميشه احترام هکديگر را نگه داريم.
سرمربي تيم ملي در مورد تشويق تايلند توسط تماشاگران ايراني گفت: در اين مورد چيزي نميدانم و از کساني که اين کار را کردند سؤال کنيد من سکوت ميکنم و تنها وظيفهام ساختن تيم ملي است.
وي در مورد سقوط 4 رتبهاي تيم ملي ايران در ردهبندي فيفا اظهار داشت: اين ردهبندي منطقي نيست. ما 2 ماه بازي نداشتيم و اين ردهبندي با اصول منطقي منافات دارد، به همين دليل آن را نميپذيرم. بايد براي اعلام ردهبندي فيفا ملاکها تغيير کند و منطقيتر شود.
قطبي تأکيد کرد: اميدارم با سير صعودي که تيم ملي تا جام ملتهاي2011 آسيا بتوانيم در ردهبندي فيفا پيشرفت کنيم و در جايگاه بهتري قرار بگيريم.
پنجشنبه 13/12/1388کد:http://football3.ir/news.do?itemid=19487
سلام نمیدونم ایویچ رو یادته یا نه .تیم نیاز به تفکر حرفه ای دارهنقل قول:
یه زمانی انری میگفت من به غیر روز مسابقات ساعت 9 شب به بعد رو نمیبینم اما تو ایران.....
وقتی توی ورزشگاه آزادی تیم تایلندو تشویق میکنن یا جلوی عربستان بعد از خوردن گل دوم ورزشگاه خالی میشه...دیگه توی این فروم نباید انتظار دیگه ای داشت! مقایسه کنید با حمایت ملتهای دیگه از تیم ملیشون تا لحظه آخر.
هر مربی داخلی که میاد برای تیم ملی از همون اول یه عده(مطبوعاتی و فوتبالی) بخاطر منافع خودشون براش شمشیرو از رو میبندن...متاسفانه مردم ما هم بخاطر روحیه ملی و شعور بالاشون(!) بعد از مدتی تبدیل به سرباز پیاده و عامل اینها میشن ناخواسته.
تقریبا مشابه این مسائل برای تیمهای باشگاهی ما هم هست (نمونه واضحش در این فصل استقلال)
اگه برانکو بهتر نتیجه میگرفت بخاطر این نبود که از دایی,قطبی و... بهتر بود. فدراسیون 4 سال تمام ازش حمایت کرد ,تیم ملی ثبات داشت..اگه اون حمایت و فرصت به مربیهای داخلی هم داده بشه میتونن نتیجه بگیرن.
روی برانکو هم خیلی انتقاد بود ولی فدراسیون زیر بار نرفت..این فدراسیون متاسفانه زیر فشار تسلیم شده و نتیجش تعویض مربیها و این وضع تیم ملیه..در حالیکه با هر تغییر شاهد بودیم وضع تیم بدتر شده.
تا وقتی فرهنگ تماشاگر ما اینقدر پایینه که بعد از دو سه نتیجه بد و تحت تاثیر نوشته ها و گفته های افراد مغرض میان علیه تیمشون شعار میدن شاهد تعویض مکرر سرمربی خواهیم بود و تیم ملی به آرامش نمیرسه.