باید نسخه ی اصلی رو داشته باشید.نقل قول:
لطفا یکی بگه چجوری یمشه آنلاین بازی کرد؟؟؟ من وقتی میرم توی گزینه مولتیپلیر میگه باید به گیم فور ویندوز لایو متصل شید،چجوری؟؟؟
من پچ 3 رو هم دارم
Printable View
باید نسخه ی اصلی رو داشته باشید.نقل قول:
لطفا یکی بگه چجوری یمشه آنلاین بازی کرد؟؟؟ من وقتی میرم توی گزینه مولتیپلیر میگه باید به گیم فور ویندوز لایو متصل شید،چجوری؟؟؟
من پچ 3 رو هم دارم
البته با hamachi میشه یه کارایی کرد,اما نکردنش بهتره !نقل قول:
من پچ 3 رو هم دارم
سلام ،بچه ها من GTA IV رو توی ایکس باکس دارم . می خواستم ببینم اگه بخوام آنلاین بازی کنم باید چی کار کنم ؟ :20:
دستتون درد نکنه
نقل قول:
باید نسخه ی اصلی رو داشته باشید.
ممنون از جوابنقل قول:
البته با hamachi میشه یه کارایی کرد,اما نکردنش بهتره !
اما تو همین تاپیک بودن کسایی که آنلاین بازی میکردن،یعنی اونا خالی میبستن؟؟
شما پرسیدین چه جوری می شه آنلاین بازی کرد دوست عزیزمون پاسخ دادن که باید نسخه اورجینال داشته باشی فکر نکنم که گفته برای آنلاین بازی کردن باید خالی بست. اون کسانی که آنلاین بازی کردن نسخه اورجینال دارن.نقل قول:
البته الان درست یادم نیست ولی بعضیا با نسخه کرک شده هم بازی میکردن.
بعدشم من به کسی توهین نکردم،پرسیدم که آیا دروغ گفتن یا نه.
انشاا... که همتون نسخه اصلیشو بخرین.
بله دیگه شما هم که عشق GTA و راک استار هستید بایدم دوست داشته باشید که همه نسخه اصلی بگیرن.
البته منم نگفتم شما توهین کردی قصد مزاح داشتم :دی
دوستان برای انلاین بازی کردن اگه بازیتون انلاین نباشه در تاپیک مود و ادیت جی تی ای 4 ظاهرا یه مودی بود که به وسیله اون میشد بصورت انلاین بدون مشکل بازی رو انجام داد ... ....
دوستان راستی این داستان اینکه پچ 1.0.0.4 مشکل داشت چی بود ؟ ...
این بود که حتما باید از طریق سوشل کلاب باید اجراش می کردی که خودش دنگ و فنگ. سیو ها هم می رفت دره تپه به جای سیو شدن توی my documentنقل قول:
تا حالا به این توجه کردید که پچ 1.0.0.4 و 1.0.03 حجم یکسانی دارند؟ به نظر میرسه فرق چندانی بین این دو نباشه.نقل قول:
این بود که حتما باید از طریق سوشل کلاب باید اجراش می کردی که خودش دنگ و فنگ. سیو ها هم می رفت دره تپه به جای سیو شدن توی my document