شما مطمئنی به خاطر این موضوع هست ؟ من فکر کنم فقط دانلودی در همون 1 دقیقه باید جزو ترافیک اصلی حساب بشه !نقل قول:
و اگر هم جزو ترافیک اصلی بزنه ؛ مگر نباید تو گزارش مصرف بره تو قسمت غیر رایگان ؟
Printable View
شما مطمئنی به خاطر این موضوع هست ؟ من فکر کنم فقط دانلودی در همون 1 دقیقه باید جزو ترافیک اصلی حساب بشه !نقل قول:
و اگر هم جزو ترافیک اصلی بزنه ؛ مگر نباید تو گزارش مصرف بره تو قسمت غیر رایگان ؟
این تست شما مال چه ساعتیه...؟نقل قول:
شبانه هم همین سرعت رو داری یا کمتره...؟
یکی لطف کنه شماره پشتیبانی 24ساعته رو بنویسه اینجا
سایتشون برای من باز نمیشه !
دوست عزیز اصلا فکر نمیکنم به این لحثها ربطی داشته باشه ما خودمون تا 7 میزاریم مشکلی نبوده! شما بزنگ به تهران...نقل قول:
ربطی هم به دیسی کردن از 6 تا 7 نداره! تمام دانلودات مجانی حساب شده.... خبرشو به ما هم بده....:10:
سرویست چی بود؟
دوست من بهترین راه این هست که شما اگر قبل از ساعت 12.30 کانکت هستید، ساعت 12.31 یکبار دیسکانت کنید بعد دانلود رو شروع کنیدنقل قول:
مهم دیسی نشدن بین ساعت 12.30 تا 1 هست و دیسکانت کردن قبل از ساعت 7 ، اگر بین ساعت 6 تا 7 دیسکانت بشید هم مشکلی پیش نمیاد و از ترافیکتون کم نمیشه!
البته در این شکی نیست که ترافیکی که در بخش گزارش مصرف زده میشه غیر واقعی هست، من همیشه ترافیک مصرفیم رو با نرم افزارهایی همچون DU Meter چک می کنم بهتره شما هم همینکار رو بکنید تا دقیقا متوجه بشید که حجم دانلودتون چقدر هست
یه مدتی خونه نبودم ، امروز تست گرفتم فعلا که همچنان سرعت واسم مثله قدیماس :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شب هم تست میکنم نتیجه رو میگم .
من یه چند روزی هست که نمیتونم وارد سایت پارس بشم .!! :13:
بفرماییدنقل قول:
82201
من نمیدونم چه اتفاقی افتاده تو پارس آنلاین من مودوم را که روشن میکنم وصل نمیشه یه 15 دقیقه بعد خودش وصل میشه
ping هم بالاست زنگ زدم پشتیبانی میگه نویز داری گفتم تا 3-4 روز پیش که مشکلی نبود میگه ممکنه Device هاتون قدیمی شده باشه بعد آخرش برگشته میگه شاید تنظیمات مودمتون عوض شده
آخه چه وضعشه اگه مشکل دارن بگن مشکل داریم