منم همون دیشب براشون فرستادم
Printable View
منم همون دیشب براشون فرستادم
سلام
دیشب اهواز انگار قطع شده. من آپدیت ویندوزم را گذاشته بودم دانلود بشه، صبح که بیدار شدم دیدم، از 366 مگ فقط حدود 100 مگ دانلود شده.
در سایت 20:30 هم که لینک دادید رفتم و پیام دادم. ببینیم چی میشه.
نقل قول:
کسی نبود جوابی بده؟!!!!!!!
CINR در حالت نرمال باید بین 10 تا 15 باشه ولی هرچه این عدد بالاتر از 20 بره کیفیت سرویس بهتر میشه!نقل قول:
RSSI این عدد هرچه به صفر نزدیک تر باشه آنتن دهی قوی تر میشه ( یعنی مثبت تر ) مثلا 80- dbm خیلی ضعیف تر از 55- dbm هست.
دوستان فرق بین پوشش داخلی و خارجی چیست؟ آِیا به نقشه پوشش شبکه که تو سایت میشه اعتماد کرد یا خیر؟
مبين نت روابط عمومي ندارد؟
گزارش جالبی از ITanalyze :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پوشش داخلی برای کسانی هست که میخوان مودم داخلی بگیرن و پوشش خارجی هم برای کسانی هست که میخوان مودم خارجی بگیرن. تقریبا میشه گفت درسته ولی استثنا هم زیاد داره از هر و نظر. مثلا یکی از دوستان من تو شهرک المپیک داره از فاصله 9 کیلومتری با مودم خارجی از یه سایت تو شهرک غرب سرویس میگیره. برعکسشم هست البته.نقل قول:
پس بهتره که قبل از خرید یه مودم قرض بگیرید و تست کنید.
دوستان توی هر شهری (مخصوصا اهواز ) هستید و از سرویس دهی مبین نت ناراضی هستید لطف کنید و به لینک زیر برید و شکایت کنید که بنظرم جواب میده .
حتما به لینک زیر برید و شکایت بکنید چون حقتون هست و حق گرفتنی هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:سلامنقل قول:
کار بسیار خوبی کردید من این لینک رو گذاشتم چون چندبار پیگریری در مورد های مختلف رو از این برنامه در اخبار20:30 دیدم و گفتم که هرچی پیام ها بیشتر باشه پیگیریش زودتره
بنظر من بهتر توی این سایت هم برید و شکایتتون رو هم اونجا هم بکنید تا از مجرای قانونی هم پیگری بشهنقل قول: