من در سایت آزمون برای کارشناسی پیوسته چهار رشته رو انتخاب کردم ،حالا باید صبر کنم تا نتایجش مشخص شه ؟ معلوم نیست چندم نتایج رو می دن ؟آخه الان که دیگه وسط های بهمن هستیم،مشکلی یه وقت پیش نیاد واسم
Printable View
من در سایت آزمون برای کارشناسی پیوسته چهار رشته رو انتخاب کردم ،حالا باید صبر کنم تا نتایجش مشخص شه ؟ معلوم نیست چندم نتایج رو می دن ؟آخه الان که دیگه وسط های بهمن هستیم،مشکلی یه وقت پیش نیاد واسم
من این ترم بیشتر از 11 تا واحد نشد بردارم
بقیه درسای ارائه شده به برنامم نمیخورن
چیکار میشه کرد؟ باید حتما به 12 برسه؟
راضی باشین من که 7 واحد برداشتم:دی البته تو حذف و اضافه درستش می کنم .ببینین شما الان یه درس 1 واحدی دیگه یا 2 واحدی بردارین ولی کلاساشو شرکت نکنین و اخر ترم حذف امتحانی بکنین.اینجوری دیگه کاری ندارن اما الان حتما باید 12 واحد رو برداریننقل قول:
سلام دوستان
من این ترم مشروط شدم!
ترم بعدی حداکثر 14 واحد بهم میدن درسته ؟
در ضمن من ریاضی 1 و فیزیک 1 رو افتادم، به نظرتون میتونم اونا رو برندارم و این ترم ریاضی 2 و فیزیک 2 بردارم و در ترم های آینده فیزیک 1 و ریاضی 1 رو بردارم؟؟
راستی اگه معدلم بالای 17 باشه میتونم ترم بعدی میتونم 24 واحد بردارم و این که شاگرد الف میشم یا نه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
مرسی
دوستان آِا میشه یه درسی که پیشنیازش یه درس دیگه هست رو باهم برداشت؟
مثلا مهندسی سیستم رو با اصول مدیریت بصورت همزمان برداشت؟
ریاضی2 و فیزیک 2 پیشنیازشون ریاضی1 و فیزیک 1 تا پاس نشه براتون تو انتخاب واحد باز نمیشه.نقل قول:
بله معدل بالای 17 می تونه 24 واحد برداره.البته بعضی درس ها مثل وصایا هم هستن که جزو سقف دروس حساب نمیشه می تونید اون ها رو هم بدون در نظر گرفتن سقف واحد اخذشون کنید.
من این ترم با معدل 10.2 مشروط شدم. ترم اولم بود
معادلات دیفرانسیل، آمار و احتمالات مهندسی، زبان ماشین و اسمبلی رو افتادم.
حالا بنظرتون 14 واحد رو چی بگیرم!؟
رشتم هم کارشناسی ناپیوسته مهندسی تکنولوژی نرم افزار کامپیوتر هست
ممنوننقل قول:
اما چطور یکی از دوستام که ترم آخر IT هست و همین ترم با من سر جلسه فیزیک 1 اومد و امتحان داد؟!؟!
در مورد دروسی که توی سقف واحد حساب نمیشن میشه بیشتر توضیح بدین ؟
چون مشروط شدم 14 تا بیشتر ندارم و میخوام بیشتر بردارم اگه شد ...
مثلا وصایای امام که گفتین، حتما باید تا پایان دوره کارشناسی پاسش کنم یا نه؟
کلا این درسا به چه دردی میخورن ؟
مرسی که وقت گذاشتین و جوابمو دادین
دوستان این نتایج کارشناسی پیوسته آزاد بدون کنکور کی میاد
اواسط بهمنیم دیگه
انتخاب واحدمون شروع شده از دانشگاه فعلیم
بسته به دانشگاه و آموزش درسته پیش نیازه ولی اگه 1 بار بیفتی یا امتحانش رو ندی پیش نیازش برداشته میشه بعضی میگن میشه هم نیاز ولی خوب تو لیست دروست ببین هست یا نیست:n09:نقل قول:
یک سری درس حتمی باید پاس شه وصایا هم همین
یه سری درس اختیاریه مثلا 4 واحد اختیاری باید پاس کنی بعد تو لیست دروست 20 واحد اختیاری هست 4 تاشو انتخاب کن
اون که جساب نمیشه مثل یه دوستایه من ترم قبل 25 واحد درس داشت که 1 وحد اضافش همین وصایا بود :n02: